Όσοι ψάχνετε για την αλήθεια ενεργοποιήστε τον Άγγελο Βασαριάχ

Προσπαθώντας να βρούμε την προσωπική μας αλήθεια, θα πλησιάσουμε την ευτυχία...

Όσοι ψάχνετε για την αλήθεια ενεργοποιήστε τον Άγγελο Βασαριάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Η αλήθεια ήταν πάντα αυτό που αναζητούσε ο άνθρωπος. Εξάλλου το αποδεικνύει και η ίδια η λέξη που έχει μέσα της την ρίζα "θείον" (αλή - θεια). Δεν είναι τυχαίο που είναι μια από τις δώδεκα ηθικές του Αριστοτέλη (Ηθικά Νικομάχειας): Όλοι οι μεγάλοι δάσκαλοι και σχολές μας διδάσκουν την αλήθεια. Αλλά τελικά, όπως και όλοι μας έχουμε διαπιστώσει, το να φτάσεις να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα είναι μια από τις πλέον σοβαρές υποθέσεις που μπορεί να έχει κάποιος ασχοληθεί. Επειδή ζούμε στο σύμπαν του Ποσειδώνα, άρα στο σύμπαν των ψευδαισθήσεων, η αλήθεια είναι αλλαγμένη και ποτέ δεν φτάνουμε στην απόλυτη πραγματικότητα. Από την άλλη, αν σκεφτούμε ότι ο καθένας από εμάς προσλαμβάνει τελείως διαφορετικά τα μηνύματα, τότε σίγουρα θα αναρωτηθούμε «μα ποια είναι αυτή, τέλος πάντων, η αλήθεια που εμάς μας διαφεύγει;». Πραγματικά όποιος την ανακαλύψει και την προσεγγίσει θα έχει καταφέρει να είναι κοντά στον Θεό που είναι και το ζητούμενο. Μην ξεχνάμε ότι εμείς πέρα από το υλικό σώμα έχουμε και το θεϊκό κομμάτι μέσα μας που κουβαλάει η ψυχή μας και μπορεί κάποια στιγμή να φτάσουμε και εμείς, μετά όμως από αγώνες και μεγάλη προσπάθεια στη θέωση, δηλαδή να αγιάσουμε. Αυτό είναι πολύ δύσκολο στις σημερινές υλιστικές εποχές που ζούμε αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να βρούμε την προσωπική μας αλήθεια γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πλησιάσουμε την ευτυχία.

Ο Άγγελος Βασαριάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 29 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που βοηθάει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την δικαιοσύνη

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες :

Είστε γενικά πολύ καλόκαρδοι, ευαίσθητοι, γενναιόδωροι για αυτό μπορείτε εύκολα να συγχωρήσετε και να γίνετε ευγενικοί και πολύ συναισθηματικοί. Όταν είστε όμως προσηλωμένοι σε ιδέες που έχουν μέσα την ουτοπία και τη φαντασία, δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε την αλήθεια και για αυτό μερικές φορές μπορεί να εξαπατηθείτε, γιατί δεν έχετε σωστή κρίση. Χρειάζεται να προσέξετε την μνήμη σας για αυτό να είστε πιο συγκεντρωμένοι με αυτά που κάνετε στην καθημερινότητά σας. Αν επικαλεστείτε τον Άγγελο Βασαριάχ, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές κατευθύνσεις, κυρίως αν έχετε επάγγελμα που χρειάζεται να ψάξετε για την αλήθεια όπως πχ. δικηγόροι, δικαστές, γιατροί ερευνητές κ.λπ.

Δίκαιε Βασαριάχ, με την ευλογία σου και την βοήθειά σου θα ξαναθυμηθώ τους υπερουράνιους τόπους που είναι όλα τέλεια και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η παρουσία σου μου θυμίζει το θεϊκό φώς και την ομορφιά του Παραδείσου. Αν βρω την αλήθεια, με την βοήθειά σου, θα γίνω πιο πλούσιος και πιο δίκαιος. Θα μπορώ να ξεχωρίζω την αλήθεια από το ψέμα και να κάνω διάκριση στα πάντα. Βοήθησέ με να απελευθερωθώ και να ζήσω αυτό που αξίζει για μένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved