Από πού αντλεί δύναμη η Νανά Καραγιάννη;

Η σχέση της με τον σύζυγό της, Γιάννη Κωτσόπουλο, είναι μια σχέση που ξεπερνάει τον χρόνο.

Από πού αντλεί δύναμη η Νανά Καραγιάννη;

Η Νανά Καραγιάννη έχει τη δύναμη να γίνει το άτομο που σου δημιουργεί, με την πρώτη ματιά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Σαν συναισθηματική Καρκίνος κρατάει τα σκήπτρα της ζεστασιάς και της αμεσότητας. Όλοι μαζί της νιώθουν οικειότητα και άνεση να την προσεγγίσουν και να μιλήσουν μαζί της σαν να την ήξεραν από παλιά.

Όταν είχε έρθει στο σπίτι μου, πριν μερικά χρόνια, είχαμε μιλήσει για το μέλλον της τηλεοπτικής χρονιάς που ξεκινούσε. Αμέσως με κέρδισε. Η Σελήνη που έχει στους Διδύμους της ανοίγει πόρτες και το χιούμορ της, σε συνδυασμό με την άνεση που επικοινωνούσε σε όλα τα θέματα, ακόμα και το πιο δύσκολα, με εξέπληξε. Αυτό το αποδείκνυε κάθε ημέρα με τις ετοιμόλογες απαντήσεις που έδινε στην εκπομπή που ήταν, αλλά και με το χιούμορ που αντιμετώπιζε ακόμα και τα πιο δύσκολα στην ζωή της. Ενώ δεν την γνώριζα μου έκανε εντύπωση πως κατάφερε να με ξεκλειδώσει και να της πω ακόμα και πράγματα που τα κρατούσα για μένα.

Διαπίστωσα ότι έχει το χάρισμα της επικοινωνίας.

Η Νανά έμπαινε στα παπούτσια του άλλου με ευκολία και με την ζεστασιά της σε κρατούσε κοντά της. Την εποχή εκείνη ήταν πολύ ευτυχισμένη γιατί είχε γνωρίσει τον μελλοντικό δεύτερο σύζυγό της και ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

nanakaragiannh

Τιτίβιζε σαν ένα χαρούμενο πουλάκι συνέχεια, λέγοντάς μου για όλα τα καλά που της έδινε η σχέση της. Είχε ήδη περάσει μια μεγάλη δοκιμασία και στην υγεία της αλλά και στον πρώτο της γάμο. Όμως η Νανά με την εμπιστοσύνη της και τον θετικό της χαρακτήρα τα είχε καταφέρει και είχε γνωρίσει ένα άτομο που μπορούσε να της συμπαρασταθεί και να είναι δίπλα της στην ζωή, με όλες τις σκιές που μπορούσε να κουβαλούσε από τα θέματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν. Η ευαισθησία του χαρακτήρα της και ίσως και η τελειομανία της την έκαναν να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο. Έτσι λοιπόν, όπως μου είπε και η ίδια, η γνωριμία τους ήταν μη αναμενόμενη και της ήρθε από το πουθενά. Όμως η ζωή είναι απρόβλεπτη και όταν το αξίζουμε μας στέλνει αγγέλους για να είναι δίπλα μας.

Ο άνδρας της ο Γιάννης τι άλλο θα μπορούσε να είναι σαν ζώδιο, από ένας καραμπινάτος, ισχυρός και σταθερός Σκορπιός που μπορεί και αντέχει σε όλες τις δυσκολίες και παρέχει στην Νανά συνεχή υποστήριξη, ασφάλεια και πάνω από όλα αληθινή αγάπη. Η Αφροδίτη που έχει στον Ζυγό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι τα άτομα αυτά έχουν μέσα τους αληθινή αγάπη για τον/την σύντροφο και μπορούν και να κάνουν τα πάντα, αρκεί να είναι ο άλλος δίπλα τους σε αρμονία και ισορροπία μαζί τους.

Στη συναστρία τους, ο συνδυασμός των δυο υδάτινων στοιχείων που είναι τα ζώδιά τους, δηλαδή του Καρκίνου και του Σκορπιού, δείχνει την πολύ καλή λειτουργία που έχουν σαν ψυχές. Επειδή ο Ήλιος εκφράζει το συνειδητό μας μέρος, αυτοί και οι δύο είναι από κοινή τους απόφαση μέσα σε αυτή την σχέση και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Η δυνατή του, επίσης, Σελήνη στον Τοξότη που έχει μέσα της την αισιοδοξία και την αλήθεια, ταιριάζει με την Σελήνη της Νανάς που είναι στους Διδύμους και μπορούν και επικοινωνούν άνετα και με ευκολία.

nanakaragianh3

**H δική σας σχέση θα αντέξει στο χρόνο; Μάθετε τα πάντα εδώ**

Πάντως μόνο μια σχέση μας κάνει να δείχνουμε την αξία μας σαν άτομα και δοκιμαζόμαστε όλοι από αυτό. Μόνο με αυτόν τον τρόπο εξελισσόμαστε. Στον σημερινό κόσμο των ευτελών αξιών και την επιφανειακών σχέσεων και επαφών ο Γιάννης με την Νανά μας βάζουν τα γυαλιά. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι η αληθινή αγάπη πάντα κερδίζει και μας κάνει να περνάμε σε άλλες διαστάσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved