Άνγκελα Μέρκελ: Ένα επικίνδυνο ταξίδι

Οι προθέσεις της, τα "κρυφά" χαρτιά αλλά και το αποτέλεσμα της επίσκεψής της

Άνγκελα Μέρκελ: Ένα επικίνδυνο ταξίδι

Κρίνοντας από τον αστρολογικό χάρτη της ένα είναι βέβαιο: Ως Καρκίνος με τρεις ακόμη πλανήτες στο ζώδιο, υποστηρίζει σθεναρά τα συμφέροντα όποιων συμπεριλαμβάνονται στην «οικογένειά» της, αρχής φυσικά γενομένης από τους Γερμανούς. Συμπερασματικά λοιπόν, δεν θα έπρεπε να προσδοκούμε τίποτε το σπουδαίο από την επίσκεψη της στην Αθήνα, εκτός κι αν πρόκειται να ενταχθούμε και επισήμως ως χώρα στο Γερμανικό «μαντρί».

Για τον πρωθυπουργό της χώρας, τον κ Σαμαρά, η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα δεν είναι παρά μια επιβεβαίωση των ενδείξεων του ετήσιου χάρτη του, που «κρατάει» από τα περασμένα γενέθλια του. Η σύνοδος του Δία με τον γενέθλιο Ήλιο αλλά και τον Άρη, υπό την «επίβλεψη» του Ποσειδώνα, είναι σαφές σημάδι μιας υποστήριξης από «ισχυρούς», διανθισμένης με άφθονο παρασκήνιο και παιχνίδια εξαπάτησης.

Ανάλογο είναι και το ουράνιο σκηνικό της Τρίτης 9 Οκτωβρίου: Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ήλιο και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Υποστήριξη και υποσχέσεις, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα για την Ελλάδα, αφού το παιχνίδι είναι «στημένο» και οι εντυπώσεις δεν αρκούν για να γεμίσουν τα ταμεία. Και όσο ο χρόνος κυλά χωρίς να μπαίνει το νερό στο αυλάκι, είναι βέβαιο πως κυλά σε βάρος μας. Με deadline τον Φεβρουάριο του 2013, οπότε και θα αρχίσουμε να ακούμε τα «όργανα» πολύ πιο δυνατά.

Επιπλέον όμως παίζεται ένα «χοντρό» πόκερ στο παρασκήνιο, με έπαθλο την γεωστρατηγική υπεροχή κι εδώ είναι που αξίζει να επικεντρωθούμε, αφού στο τραπέζι υπάρχουν μερικοί ακόμη «αόρατοι» παίκτες, από Αμερική και Ρωσία μεριά, που κάνουν το παιχνίδι ενδιαφέρον. Αυτοί είναι που σκοπεύουν να βάλουν «τρικλοποδιές» στην κ Μέρκελ κι αξίζει να δούμε αν ο κ Σαμαράς ξέρει να μπλοφάρει και σε «μεγάλα τραπέζια», προς όφελος του ίδιου και της Ελλάδος.

Πάντως, το πιθανότερο είναι πως χωρίς την μεσολάβηση του «αστάθμητου παράγοντα», που ακούει στο όνομα «Μέση Ανατολή», η κ Μέρκελ θα πάρει τα πάντα χωρίς να δώσει τίποτα, πέραν των θετικών εντυπώσεων. Εξαιρετική σημασία βέβαια για την ίδια και τη Γερμανία έχουν οι μυστικές συμφωνίες που κάποια στιγμή -όταν δουν το φως της δημοσιότητας- θα προκαλέσουν έναν ακόμη πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα.

Υπάρχει ωστόσο και μια «σκιά» για την Γερμανίδα καγκελάριο. Στον δικό της ετήσιο χάρτη (έχει γεννηθεί στις 17/7/1954) ο Άρης σχηματίζει το... γνωστό τ-τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, με τον πλανήτη του πολέμου μάλιστα, να βρίσκεται στον 9ο οίκο των μακρινών ταξιδιών. Και τα όσα σπερματικά περιέχει ο συγκεκριμένος σχηματισμός θα μπορούσαν επίσης να επιβεβαιωθούν στην πράξη αυτές τις ημέρες, αφού ο Άρης κλείνει σταδιακά το transit τρίγωνο του με τον Ουρανό και μάλιστα μέσα στον 12ο οίκο (κρυφοί εχθροί, συνομωσίες κλπ) του ωροσκοπίου της κ Μέρκελ.

Για την ίδια, θα μπορούσε να σημαίνει απρόοπτες εξελίξεις, συμπεριλαμβανόμενης ακόμη και της ακραίας εκδοχής να κινδυνέψει σοβαρά από κάποιο αναπάντεχο περιστατικό. Οι «Ουρανοπλουτωναίοι» δεν το 'χουν σε τίποτα να μετατρέψουν έναν «υγιεινό περίπατο» σε... Mission Impossible!

Αν όμως σκεφτούμε... λογικά και δούμε την ενέργεια της όψης ως «προβαλλόμενη», αναφορικά δηλαδή με τις καταστάσεις που θα ενεργοποιήσει η άφιξη της στην Ελλάδα, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας, από αυτές που χαρακτηρίζονται ως «μη ελεγχόμενες». Κι έτσι, με τις προβοκάτσιες να παραμονεύουν, ενώ οι προθέσεις της είναι προφανώς καθησυχαστικές, το αποτέλεσμα της επίσκεψης της θα είναι όλως διόλου στην αντίθετη κατεύθυνση.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Διαβάστε επίσης:

Φράου Μέρκελ-Το φάντασμα του ηγεμονισμού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved