Πότε θα μιλήσει ο Άκης;

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε στον «αφρό» των αποκαλύψεων, επειδή η κορυφή του παγόβουνου που ξεπρόβαλε από τον ωκεανό της διαπλοκής έφερε -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή του.

Πότε θα μιλήσει ο Άκης;

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ο μέχρι στιγμής ο μοναδικός εκπρόσωπος του «παλαιού» πολιτικού συστήματος που μαζί με την οικογένεια του πληρώνει τα «σπασμένα» της διαπλοκής.

Τοξότης σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες (γιατί κυκλοφορεί και μια εκδοχή που τον θέλει Λέοντα) με Ωροσκόπο στο Σκορπιό*, μπλέχτηκε στα γρανάζια της «μεγάλης ζωής» εξ αιτίας του... τροφαντού Δία του στους Ιχθύες και τον 5ο οίκο, που η αλήθεια είναι πως του πρόσφερε εξαιρετικά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις γυναίκες (ο Δίας σε σύνοδο με τη Σελήνη) και τα οικονομικά (ο Ήλιος στον 2ο οίκο σε τετράγωνο με το Δία). Όμως, οι επιδεικτικές σπατάλες ήταν κι εκείνες που τον «έκαψαν»...

Από την άλλη πλευρά μου προξενεί αν όχι κατάπληξη, τουλάχιστον απορία, η σπουδή με την οποία οι αρχές έσπευσαν να φυλακίσουν την κόρη του Αρετή αλλά και τη σύζυγο του, Βίκυ Σταμάτη, με την οποία –σημειωτέον- παντρεύτηκε το 2004, πολύ μετά τις περιβόητες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά. Σε μια άλλη χώρα ίσως αυτό θα φάνταζε ως φυσιολογικό αλλά η Ελλάδα δεν έχει τέτοια «παράδοση», με πιο κραυγαλέο ίσως παράδειγμα την σύντροφο πασίγνωστου ισοβίτη για υποθέσεις τρομοκρατίας, η οποία παρέμεινε ελεύθερη παρά την εύλογη για πολλούς ανάμιξη της. Κι επειδή η εποχή της αθωότητας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, η γνώμη μου είναι πως η φυλάκιση μελών της οικογενείας του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι μια προειδοποίηση-επίδειξη δύναμης εκείνων που απειλούνται, αν ο ίδιος μιλήσει.

Όλα αυτά βέβαια στους αστρολογούμενους «θυμίζουν» Πλούτωνα και όπως θα δούμε, όχι άδικα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρέθηκε στον «αφρό» των αποκαλύψεων, επειδή η κορυφή του παγόβουνου που ξεπρόβαλε από τον ωκεανό της διαπλοκής έφερε -φαρδιά πλατιά- την υπογραφή του.

Χωρίς να θέλω να τον υπερασπιστώ, η όλη υπόθεση μου θυμίζει την περίπτωση ενός «εγγυητή δανείου», που καταδιώκεται επειδή οι λήπτες του δεν το αποπλήρωσαν.

Το «ποσοστό» της ενοχής του θα κριθεί βέβαια από την Δικαιοσύνη, ωστόσο για την ώρα το μόνο βέβαιο είναι πως πρακτικά είναι αδύνατον να τα έκανε... όλα ο Άκης! Καλές και πολύ... θεραπευτικές για την οργή του λαού είναι οι απόψεις του τύπου «να σαπίσει στη φυλακή το λαμόγιο», ωστόσο μια προσεκτική αστρολογική προσέγγιση του θέματος αναδεικνύει και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που καλό είναι να έχουμε υπόψη μας.

Γιατί ένας άνθρωπος με τ-τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο, τον Δία και τον Ποσειδώνα, είναι μεν ύποπτος για μια κερδοσκοπία συνυφασμένη με απάτες, από την άλλη πλευρά όμως είναι κι εκείνος που μπορεί να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος για τα ανομήματα των υπολοίπων (ο Ποσειδώνας κάνει και αντίθεση με τον Άρη). Ένας διογκωμένος Δίας είναι μάλλον «τσαπατσούλης» και αυτές τις «απροσεξίες» είναι που πληρώνει τώρα ο πρώην υπουργός Άμυνας και παρ' ολίγον πρωθυπουργός μας.

Αστρολογικά, η συμμετοχή του Ποσειδώνα υποδηλώνει τόσο έναν διαπλεκόμενο, όσο και το θύμα μιας συνομωσίας. Και η δική μου αίσθηση είναι πως πιθανότατα στην περίπτωση του κ Τσοχατζόπουλου, έχουμε να κάνουμε και με τα δύο.

Όμως, τα ερωτήματα δεν έχουν να κάνουν μόνον με το «πόσα και με ποιούς τα έφαγε» αλλά πολύ περισσότερο με το ποιούς προστατεύει το ίδιο το «σύστημα», εξαντλώντας την αυστηρότητα του στον ίδιο και την οικογένεια του.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σε ρόλο δικαστών

Κι έτσι, ενώ ο τόπος βοά για τα «κόλπα» πολλών «πρωτοκλασάτων» πολιτικών, μόνον ο Άκης βρέθηκε πίσω από τα σίδερα ύστερα από την επείγουσα «εντολή» του Κρόνου, που ως διελαύνων από τον γενέθλιο 12ο οίκο του έπαιξε μια χαρά τον ρόλο του κοσμικού δικαστή. Σε αυτό συνέβαλε και η παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα 6ου-12ου, μια θέση που παραπέμπει σε βιώματα απομόνωσης, δίκην «διορθωτικών» κινήσεων μιας ανισόρροπης ανάπτυξης επίγειων δραστηριοτήτων. Όπως επίσης παραπέμπει και σε πανίσχυρους «κρυφούς εχθρούς», που ξέρουν να διοχετεύουν πληροφορίες εκεί που πρέπει και όταν πρέπει...

Καταλυτική υπήρξε όμως και η συνδρομή του Πλούτωνα, που στο γενέθλιο ωροσκόπιο του βρίσκεται στον 9ο οίκο των νομικών υποθέσεων, υποδηλώνοντας μια εν δυνάμει καταστροφική απόφαση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχει απολεσθεί -ή δεν υπάρχει καν- η υποστήριξη από «σκοτεινά» κέντρα εξουσίας και μάλιστα του εξωτερικού. Ο Πλούτωνας συνδέεται άμεσα με αυτά τα κέντρα, τα οποία είθισται να λειτουργούν στο πνεύμα της «ομερτά», και αν ψάξει κανείς τα ωροσκόπια πολλών «παγκόσμιων» ηγετών, εύκολα θα διαπιστώσει την δραστική συμμετοχή του σε αυτά.

Κι εδώ είναι που τα σενάρια περί συνομωσίας αρχίζουν να αποκτούν σάρκα και οστά.

Όπως λέει ο λαός «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», εκτός βέβαια κι αν κάποιος άλλος... αδέσποτος «κόρακας» μπαίνει στα λημέρια τους.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Πλούτωνα στην υπόθεση, πιστοποιείται από σημαντικές ενδείξεις στο ωροσκόπιο του κ Τσοχατζόπουλου, όπως είναι το τρέχον τετράγωνο του προοδευμένου Μεσουρανήματος (στο Σκορπιό) με τον γενέθλιο Πλούτωνα στο Λέοντα αλλά και η σύνοδος του τελευταίου με τον προοδευμένο Ουρανό στο Ηλιακό τόξο.

Για το ίδιο θέμα υπάρχουν και πολλές ευδιάκριτες ενδείξεις σε σχέση με τον αστρικό γενέθλιο χάρτη του, όπως η αντίθεση του διελαύνοντα τροπικού Πλούτωνα με τον γενέθλιο αστρικό και η αντίθεση του διελαύνοντα Κρόνου με τον γενέθλιο αστρικό Ουρανό, ωστόσο αυτές οι λεπτομέρειες έχουν θέση μόνον σε... αστρολογικά συνέδρια, οπότε είναι σκόπιμο να προχωρήσω σε πιο... κατανοητές εκτιμήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όσον αφορά τον περιορισμό του κ Τσοχατζόπουλου, με τα δεδομένα που υπάρχουν, φαίνεται πως είναι δύσκολο να τερματιστεί πριν από τα τέλη του 2013. Σε αυτό τουλάχιστον συνηγορεί η παραμονή του Κρόνου στον 12ο οίκο του αλλά και η θέση του στον χάρτη της επόμενης Ηλιακής επιστροφής, η οποία έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους. Σε αυτόν, ο πλανήτης των περιορισμών κάνει σύνοδο με την ακμή του 4ου οίκου, ορίζοντας στην καλύτερη περίπτωση έναν κατ' οίκον περιορισμό.

Ωστόσο, μέχρι τότε θα έχουμε αρκετές αποκαλύψεις, σε σχέση με τον ρόλο και άλλων πολιτικών-επιχειρηματιών, τόσο στην περιβόητη υπόθεση των υποβρυχίων, όσο και σε άλλες γνωστές ή άγνωστες στο ευρύ κοινό. Αποκαλύψεις που θα ανακύψουν είτε από τον ίδιο, είτε ως... αδέσποτες, με αφορμή κι αιτία δηλαδή κάποια άλλη υπόθεση.

Ο Δίας και η Δήμητρα σέρνουν το χορό των αποκαλύψεων

Τον Ιούνιο του 2013, ο διελαύνων Δίας στους Διδύμους θα κάνει αντίθεση με τον γενέθλιο Ήλιο του κ Τσοχατζόπουλου, αίροντας τις όποιες επιφυλάξεις για την σιωπή του και ανοίγοντας ενδεχομένως τον «ασκό του Αιόλου» ακόμη και για πολιτικά πρόσωπα «υπεράνω υποψίας». Την συγκεκριμένη περίοδο, ο ίδιος μπορεί να προσδοκά και μια θετική εξέλιξη της υπόθεσης του.

Η Δήμητρα η οποία σχετίζεται τόσο με την πολιτική, όσο και με την δημοσιότητα, κρατά το έτερο κλειδί της δημοσιοποίησης στοιχείων, που θα μπορούσαν από τη μια πλευρά να μας διαφωτίσουν σχετικά με τη δράση του «κυκλώματος της μίζας» και από την άλλη να ελαφρύνουν τη θέση του ίδιου του κ Τσοχατζόπουλου.

Η γενέθλια Δήμητρα του βρίσκεται στις 16 και 32 της Παρθένου, «περιμένοντας» την ευεργετική επίδραση του διελαύνοντα Δία από τους Διδύμους. Όμως στην παρούσα φάση το τετράγωνο της με τον «ευεργέτη» πλανήτη, δεν «έκλεισε» στο... τσακ, εξ αιτίας της αναδρομής του πλανήτη. Ο Δίας την «ακούμπησε» αλλά θα επανέλθει δριμύτερος στα τέλη Απριλίου του 2013.

Τότε αναμένουμε κι ένα μπαράζ αποκαλύψεων τόσο για τις συναλλαγές του κ Τσοχατζόπουλου, όσο και για κάποιους ενόχους που τώρα σφυρίζουν αδιάφορα, προσδοκώντας την αποκλειστική και παραδειγματική τιμωρία ενός «κόρακα μιας... άλλης οικογένειας», που παρασύρθηκε από τα μεγαλεία και ξέχασε να φυλάξει τα νώτα του.

Συνοψίζοντας, από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2013, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μπορεί για μια ακόμη φορά να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, παρασύροντας μαζί του στην δίνη των αποκαλύψεωνκαι κάποια άλλα «εκλεκτά» μέλη της κοινωνίας μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να αντέξει και να μην ενδώσει στις πιέσεις, που του ασκούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Γιατί τότε θα επέλθει ένας «ιστορικός συμβιβασμός» και... όλως αιφνιδίως με αντάλλαγμα τη σιωπή του -και ποιός ξέρει τι άλλο ακόμη- θα «αποδειχθεί» πως τελικά δεν έφερε και τόσο μεγάλη ευθύνη για αυτά που του καταλογίζονται.

* Ο Άκης Τσοχατζόπουλος γεννήθηκε στις 19/12/1939 και ώρα 4:02 π.μ. Η διασταυρωμένη πληροφορία είναι του πολύ γνωστού σας Urania lab.

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved