Ελένη Μενεγάκη: Η Σκορπίνα ετοιμάζει αντεπίθεση

Η τηλεοπτική πρεμιέρα της «Ελένης» είναι βέβαια η αφετηρία για την ανασύνταξη των δυνάμεών της και μια θριαμβευτική επάνοδο στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού

Ελένη Μενεγάκη: Η Σκορπίνα ετοιμάζει αντεπίθεση

Από το Love and Hate, την διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr για τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, βγαίνουν συχνά πικρές αλήθειες. Και μια από αυτές είναι πως εδώ και καιρό η Ελένη Μενεγάκη έχει απολέσει το πρότερο μόνιμο πλασάρισμα της στις πρώτες θέσεις, κάτι που σημαίνει πως έχουν δημιουργηθεί κάποιες τρύπες στο «μπετόν αρμέ» των θαυμαστών της.

Αλλά επειδή μια Σκορπίνα δεν το βάζει κάτω με τίποτα, σήμανε η ώρα για την ανασύνταξη των δυνάμεών της και μια θριαμβευτική επάνοδο στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Η τηλεοπτική πρεμιέρα της «Ελένης» είναι βέβαια η αφετηρία αυτής της προσπάθειας, να δούμε όμως τι λένε και τα άστρα για την φετινή πορεία της εκπομπής.

Κατ' αρχήν, ξεκινώντας από τα θετικά σημάδια, είναι δύσκολο να αγνοήσει κάποιος την παρουσία του Δία και της Δήμητρας στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της εκπομπής, με τον πρώτο μάλιστα να κάνει μια αντίθεση ακριβείας με τον Ωροσκόπο στον Τοξότη. Αυτό από μόνο του αρκεί για να «τρελάνει» τα μηχανάκια της AGB, υπάρχουν ωστόσο και κάποιες... περίεργες αντενδείξεις!

Η θέση του Ουρανού πάνω σχεδόν στην ακμή του 4ου οίκου και σε αντίθεση με το Μεσουράνημα στο Ζυγό, υποδηλώνει απότομες αλλαγές και ανατροπές, που μπορεί να κλονίσουν συθέμελα τις εσωτερικές ισορροπίες της «Ελένης», δηλαδή τις σχέσεις μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής ή εκείνες ανάμεσα στην ίδια την Ελένη Μενεγάκη και τα «αφεντικά» του καναλιού.

Μπορεί μάλιστα όλη η αναμπουμπούλα να προκύψει ύστερα από κάποιες γενικότερες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την τηλεοπτική αγορά και πραγματικότητα.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως ναι μεν η Ελένη Μενεγάκη θα επανακτήσει την κορυφή αλλά από την άλλη πλευρά καλείται να παλέψει με το «πεπρωμένο» της κρίσης. Και η πιο πιθανή εκδοχή είναι μέχρι το τέλος της σεζόν να μεταφέρει τις δάφνες της σε άλλο μετερίζι...

*Αναρωτιέστε αν το δικό σας κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

Διαβάστε επίσης:

Μάκης Παντζόπουλος – Ο gentleman της μη διασημότητας

Ελένη Μενεγάκη: Η επικοινωνιακή Σκορπίνα

Ελένη Μενεγάκη Vs Μάκης Παντζόπουλος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved