Για ν' αποκτήσετε παιδί ή να πολλαπλασιάσετε τα αγαθά σας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ομαήλ

Η αφθονία και η ύλη είναι ενέργεια την οποία μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε για να έρθει στην ζωή μας - και ο Άγγελος Ομαήλ είναι το πρόσωπο του Θεού φέρνει γονιμότητα και ευημερία και πολλαπλασιάζει το οτιδήποτε επιθυμείτε να αυξηθεί.

Για ν' αποκτήσετε παιδί ή να πολλαπλασιάσετε τα αγαθά σας, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ομαήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Αν αγαπάτε την καλοπέραση και την αφθονία, παρόλο που περνάμε ημέρες χαλεπές, τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο, αν το πιστέψουμε, να έχουμε αφθονία στην ζωή μας. Η αφθονία και η ύλη είναι ενέργεια την οποία μπορούμε να την ενεργοποιήσουμε για να έρθει στην ζωή μας. Αρκεί να μην πιστέψουμε και να μην 'τσιμπήσουμε' από τα φαινόμενα που φαίνεται ότι καθοδηγούν τις μάζες και κυρίως εμάς, αυτή την στιγμή, και έχουμε πέσει στην κατάθλιψη και στην εθνική μιζέρια. Αυτή η στιγμή είναι η πιο κρίσιμη και χρειάζεται να υψώσουμε τον αληθινό μας εαυτό έξω από τον χρόνο και τα όρια για να μπορέσουμε να περισώσουμε την ταυτότητά μας και την αλήθεια μας. Για αυτό «αιτείστε και θα σας δοθεί» όπως έλεγε και ο Απόστολος Παύλος συχνά στις περικοπές του Ευαγγελίου. Υπάρχει μια ψεύτικη εικόνα και μια ψευδή πληροφορία από αυτούς που γενικά κυβερνούν και θέλουν να ελέγχουν τον κόσμο ότι οι φτωχοί είναι οι ευλογημένοι και οι πλούσιοι δεν θα μπουν στην βασιλεία των ουρανών. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα για να κρατάνε τον κόσμο σε χαμηλό επίπεδο, να φοβούνται και να μην επιδιώκουν για την ευημερία τους. Ο Θεός που είναι ο δημιουργός μας το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θέλει να είμαστε ευτυχείς και με ευημερία. Για αυτό έχει στείλει στην Γη χιλιάδες Αγγέλους να μας υπηρετούν και να μας προσφέρουν απλόχερα τα δώρα του. Είναι οι αντιπρόσωποι του και οι ενδιάμεσοι του και μεταφέρουν τα αιτήματά μας για να εκπληρωθούν. Να σκέφτεστε ότι το χρήμα δεν είναι κατάρα ή αμαρτία αλλά ευλογία, αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά. Για αυτό να μην φοβάστε να οραματίζεστε, να ζητάτε και να σταματήσετε να φοβόσαστε. Ο Φόβος δημιουργεί τα πάντα από αδυναμία, απραξία, έλλειψη συνείδησης και προ πάντων υποταγή. Με την παρουσία του Αγγέλου Ομαήλ ενεργοποιήστε την αφθονία και τον πολλαπλασιασμό των αγαθών σας.

Ο Άγγελος Ομαήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Αυγούστου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού φέρνει γονιμότητα και ευημερία και πολλαπλασιάζει το οτιδήποτε επιθυμείτε να αυξηθεί.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Έχετε μεγάλη καλοσύνη μέσα σας, είστε χαρούμενοι , ενθουσιώδεις, χαρούμενοι με καλή διάθεση και καλή ενέργεια. Αγαπάτε το χιούμορ και είστε διατεθειμένοι να βοηθάτε όποιον σας το ζητάει. Σας αρέσει η ευημερία και η καλοπέραση αλλά δεν θέλετε να τα έχετε μόνο εσείς, σας αρέσει να τα μοιράζεστε με τους δικούς σας ανθρώπους. Προστατεύετε την φύση και τα ζώα. Προσπαθήστε μόνο να μην είστε κλειστοί στις καινούργιες θεωρίες και απόψεις, γιατί με αυτόν τον τρόπο αποκλείεται τον εαυτόν σας από την πρόοδο την οποία θέλει να σας δώσει ο Θεός. Τα κλειστά αυτιά δεν εξυπηρετούν πουθενά. Μερικοί από εσάς δεν έχετε καλή σχέση με τα παιδιά σας ή έχετε έλλειψη υπομονής. Ζητήστε από τον Φύλακα Άγγελο σας τον Ομαήλ να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα παιδιά σας ή αν θέλετε να τεκνοποιήσετε, γιατί μερικές φορές φοβόσαστε αυτή την διαδικασία, να σας ξεμπλοκάρει για να απελευθερωθείτε από τον φόβο.

Γλυκέ μου Ομαήλ σε παρακαλώ να μου φέρεις την γενναιοδωρία του Θεού στην ζωή μου και να με βοηθήσεις να πολλαπλασιάσω τα αγαθά μου για να μπορώ να μοιράσω τα δώρα σου απλόχερα και στους άλλους ανθρώπους. Βοήθησε με να τεκνοποιήσω και να γίνω ένας καλός και δίκαιος γονιός. Δεν θέλω κανένας να είναι δυστυχής, φτωχός και να υποφέρει από έλλειψη οικογένειας. Βάλε το θείο σου χέρι πάνω μου και ευλόγησε με. Σε ευχαριστώ.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved