Το μεγάλο άλμα της Πόπης Τσαπανίδου

Στην παρούσα φάση, καλείται να δώσει κι άλλες εξετάσεις, που θα της αποφέρουν ένα ακόμη «άριστα», ανοίγοντας τον δρόμο σε νέες διακρίσεις.

Το μεγάλο άλμα της Πόπης Τσαπανίδου

Κριός, με τσαγανό και πληθωρικά αισθήματα, εκτός από την άρτια και ξεχωριστή παρουσία της στο τηλεοπτικό πλατό, διαθέτει κατά κοινή ομολογία και τις... ωραιότερες γάμπες της TV.

Και δεν πρόκειται βέβαια για ένα ακόμη «κοριτσάκι» που τρύπωσε στη δημοσιογραφία εκμεταλλευόμενη τα φυσικά της προσόντα. Με μια αντίθεση Ήλιου-Άρη να δεσπόζει στον γενέθλιο χάρτη της, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα της -που δεν ήταν καθόλου λίγα- και να βρεθεί με το σπαθί της στις κορυφαίες θέσεις της δημοσιογραφίας, αξιοποιώντας ουσιαστικά και τα «Κρόνια» στοιχεία του χαρακτήρα της. Μάλιστα ο γενέθλιος Κρόνος της στον Κριό (σε σύνοδο με τον Ερμή) είναι μια τυπική περίπτωση πρώιμων (ενίοτε και δυσβάστακτων) ευθυνών αλλά και μιας «εφηβικής», όσο και αποδοτικής μέσης ηλικίας, ως... ρεβάνς για τη «χαμένη» νιότη!

Γεγονός είναι πως οι μετοχές της ανεβαίνουν διαρκώς, κάτι που πιστοποιείται και από το Love and Hate, την διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr για τις δημοφιλέστερες προσωπικότητες της εγχώριας showbiz. Είναι μάλιστα... σκανδαλώδες το πως η ικανότατη δημοσιογράφος κατάφερε να παρεισφρήσει στην πρώτη πεντάδα των προτιμήσεων του κοινού, η οποία καταλαμβάνεται πάντα από καλλιτέχνες ή παρουσιάστριες εκπομπών life style.

Στην παρούσα φάση πάντως, καλείται να δώσει κι άλλες εξετάσεις, που θα της αποφέρουν ένα ακόμη «άριστα», ανοίγοντας τον δρόμο σε νέες διακρίσεις.

Γενικά, μέχρι και τον Απρίλιο του 2013, την περιμένει μια δύσκολη και κοπιαστική χρονιά, με τις εξελίξεις να μην είναι πάντα οι καλύτερες αλλά του χρόνου τέτοιες μέρες, η power Πόπη θα είναι σε άλλο μετερίζι πιο σπουδαίο και πιο μεγάλο!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved