Μαρία Κωνσταντάκη: Ανοικτή στη διαφορετικότητα

Υδροχόος με Ωροσκόπο στο Σκορπιό και Αφροδίτη στον Αιγόκερω, όπως αναφέρει η ίδια (επιτέλους να κι ένα σωστό βιογραφικό) μπήκε για τα καλά στην εγχώρια showbiz, σκοπεύοντας να... μείνει!

Μαρία Κωνσταντάκη: Ανοικτή στη διαφορετικότητα



Αυτό διαφαίνεται και στο «Love and Hate», την διαρκή διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr για τις δημοφιλέστερες προσωπικότητες του μήνα, όπου η γλυκιά Μαρία σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις αφήνοντας πίσω της πολλά ηχηρά ονόματα.

Βραβευμένη ως ραδιοφωνική παραγωγός, εξασκεί πλέον την ηθοποιία, έχοντας ήδη κάνει αρκετά επιτυχημένα περάσματα και από την μικρή οθόνη.

Αν και δεν διαθέτει αυτό που λέμε «κλασική ομορφιά», η προσωπική της ακτινοβολία είναι... ορατή και δεδομένη εξ αιτίας της παρουσίας του Ουρανού στον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου της, σε σύνοδο μάλιστα με τη Σελήνη, ένα σχήμα που θα μπορούσε να αποδοθεί ως «παράξενη ερωτική γοητεία». Παράλληλα βέβαια η συγκεκριμένη όψη προδίδει έναν χαρακτήρα ατίθασο, αδέσμευτο αλλά και αντιφατικό, ενώ παραπέμπει και σε προσωπικούς πειραματισμούς ή προκλητικές επιλογές, κρυμμένες πίσω από την «καθώς πρέπει» εικόνα της Αφροδίτης της.

Επίσης, η Μαρία Κωνσταντάκη δεν διστάζει να «τα χώσει» αν χρειαστεί και γενικά είναι ένα μάλλον πολύ σκληρό καρύδι για έναν συνηθισμένο άνδρα. Ανοικτή στη διαφορετικότητα αλλά και με πλούσια ενδιαφέροντα δεν αποκλείεται μελλοντικά να ασχοληθεί με τα κοινά εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το βιογραφικό της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved