Αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και να έχετε μακροζωία, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Σεβεγιάχ

Ο χρυσός συνδυασμός είναι να προσπαθούμε να έχουμε θετική σκέψη, αισιοδοξία και καλή ενέργεια

Αν θέλετε να ξεκινήσετε δίαιτα και να έχετε μακροζωία, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Σεβεγιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Όλος ο πλανήτης ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την αντιγήρανση και τη μακροζωία. Όλες οι ιατρικές έρευνες προσπαθούν να βρουν το μυστικό της μακροζωίας. Τελικά, υπάρχουν και πνευματικές μέθοδοι πέρα από την διατροφή, την γυμναστική, τις βιταμίνες και πολλές φορές τις επεμβάσεις. Μπορεί να σας φανεί περίεργο αλλά όλα οφείλονται και εξαρτώνται από τη διάθεση μας και την καλή ψυχική μας υγεία. Το σώμα μας και το πρόσωπο αλλάζει, όταν δεν είμαστε καλά και κουβαλάμε στους ώμους μας διάφορα ψυχικά προβλήματα. Για αυτό ο χρυσός συνδυασμός είναι να προσπαθούμε να έχουμε θετική σκέψη, αισιοδοξία και καλή ενέργεια και πάνω από όλα να σταματήσουμε να έχουμε οργή και μίσος ή θυμό με συγκεκριμένα πρόσωπα. Έχει αποδειχτεί ότι ο καρκίνος προέρχεται από την μνησικακία. Ακόμα και την καλύτερη διατροφή να κάνεις και να γυμνάζεσαι οργανωμένα και συστηματικά, δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις, αν έχεις ψυχρή καρδιά που μοιάζει με παγόβουνο και είναι ανίκανη να συγχωρήσει. Τότε αρρωσταίνουμε και δείχνουμε γερασμένοι γιατί μας λείπει το φως από μέσα μας και πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί. Ο Άγγελος Σεβεγιάχ είναι αυτός που βοηθάει τους ανθρώπους να έχουν καλύτερη ενέργεια και κατ' επέκταση να έχουν γερή υγεία, νεανικότητα και μακροζωία.

Ο Άγγελος Σεβεγιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από τις 7/8 έως 12/8.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που γιατρεύει όλες τις ασθένειες.

Όσοι έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες έχουν τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Έχετε ηρεμία ψυχής, εσωτερική ειρήνη, συγχωρείτε εύκολα και ξεχνάτε αμέσως, αν κάποιος σας έχει κάνει κάτι κακό στο παρελθόν. Προσπαθείτε με το χιούμορ και την αισιοδοξία σας να προσεγγίσετε τους ανθρώπους και όποιος σας ζητά βοήθεια του την δίνετε απλόχερα και με άνεση. Έχετε μεγάλη αδυναμία στους όρους της υγιεινής διατροφής και προσπαθείτε συνέχεια να είστε σε καλή σωματική φάση. Έχετε καλή υγεία και ξέρετε τον τρόπο και το ένστικτο να θεραπευτείτε ή από ένστικτο να βρείτε ένα καλό γιατρό για να σας θεραπεύσει. Μερικές φορές γίνεστε ανατρεπτικοί και σας αρέσει να έχετε φυσική φόρμα και καλή εμφάνιση. Χρειάζεται όμως να βρείτε ισορροπία μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις γιατί έχετε την τάση να εξαρτάστε και να χάνετε την ελευθερία σας. Για αυτό είναι αναγκαίο να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και άγχη για να έχετε πάντα ηρεμία η οποία θα σας φέρει και τις ποιοτικές συνθήκες ζωής. Ο Άγγελος αυτός σας βοηθά, αν τον ενεργοποιήσετε με την προσευχή σας και την πίστη σας, να ξεμπλέξετε εύκολα από τις κακές συνήθειες, να έχετε προστασία από ατυχήματα και δύσκολες καταστάσεις υγείας, καθώς επίσης μακροζωία και καλή φυσική κατάσταση. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει, αν θέλετε να αλλάξετε τελείως το πρόγραμμα της διατροφής σας ή να βάλετε μια νέα θεραπεία στη ζωή σας.

Αγαπημένε μου Σεβαγιάχ, εσύ που βρίσκεσαι πίσω από κάθε θεραπεία, βοήθησέ με να είμαι υγιής, αρτιμελής και δυνατός. Για σένα ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία γι' αυτό δίνεις στους ανθρώπους νεανικότητα και μακροβιότητα. Αναζητώ την φωτεινή σου ενέργεια και την υγεία που χαρίζεις και εγώ σου υπόσχομαι να έχω καθαρή καρδιά, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά και να είμαι απαλλαγμένος από εξαρτήσεις και χαμηλή συνειδητότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved