Αλλάξτε το μέλλον σας με την ενεργοποίηση του Άγγελου Γηρατήλ

«Αν θέλεις να ταρακουνήσεις τον κόσμο, ταρακούνησε πρώτα τον εαυτό σου», όπως έλεγε και ο Σωκράτης...

Αλλάξτε το  μέλλον σας  με την ενεργοποίηση του Άγγελου Γηρατήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Πολλοί από εμάς δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην ζωή μας. Έχουμε μπει σε μια ρουτίνα υπερβολική που δεν μας αφήνει η συνήθεια να κάνουμε τίποτε καινούργιο, εκτός από αυτό που ξέρουμε. Έτσι, βαλτώνουμε και αφηνόμαστε έρμαια στον χρόνο που κυλάει ανηλεώς και δεν μπορούμε να τον πιάσουμε. Αν πραγματικά θέλουμε να αλλάξουμε την ζωή μας, χρειάζεται να αλλάξουμε πρώτα από όλα τις κακές μας τις συνήθειες και τα άσχημες πεποιθήσεις που έχουμε για τον εαυτό μας και τη ζωή μας. Ο Σωκράτης έλεγε «αν θέλεις να ταρακουνήσεις τον κόσμο, ταρακούνησε πρώτα τον εαυτό σου». Μην αφήνετε τον χρόνο να κυλάει. Προφτάστε εσείς το μέλλον σας και δημιουργήστε το διαφορετικό όπως εσείς νοιώθετε καλά και όπως πιστεύετε ότι σας αξίζει.

Οραματιστείτε τα καλύτερα για τον εαυτό σας και με την βοήθεια του Αγγέλου Γηρατήλ κάντε τα δικά σας προσωπικά θαύματα.

Ο Άγγελος Γηρατήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από τις 2/8 έως 6/8.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την ελευθερία και τον πολιτισμό στην Γή.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες φέρνετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Μπορεί να γίνετε η ψυχή της παρέας και γενικά μιας ομάδας. Είστε εύθυμοι και γελαστοί. Ευτυχώς, έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στο μέλλον και τις δυνάμεις σας. Είστε καλοπροαίρετοι σαν χαρακτήρες και δεν σας αρέσει να βλάπτετε τους άλλους. Έχετε ευθύτητα, ειλικρίνεια και ντομπροσύνη. Αν απομακρυνθείτε από τον φύλακα Άγγελό σας που είναι ο Γηρατήλ, τότε μερικές φορές γίνεστε υπερβολικά εγωιστές, πλεονέκτες και συχνά δεν πηγαίνετε στο βάθος των πραγμάτων για να βγάλετε κρίση αλλά αρκείστε σε επιφανειακές καταστάσεις και γνώσεις. Οι πράξεις σας μπορεί να σας παγιδεύσουν και να καταπιέζεστε από αυτό. Όταν είστε μέσα σε μια σχέση μπορεί να απαιτείτε πολλά πράγματα και να νοιώθει ο άλλος ότι τον πνίγετε. Είναι απαραίτητο να έχετε καθημερινή επαφή με τον Άγγελό σας για να σας καθοδηγεί σωστά. Όταν μετανοήσετε ειλικρινά, τότε θα γίνουν θαύματα στην ζωή σας.

Το πρόσωπο του Θεού διαχέει παντού το φώς και βοηθάει τους ανθρώπους να ανέβουν σε υψηλό επίπεδο πολιτισμού και ελευθερίας. Όσοι είστε καλλιτέχνες, ασχολείστε με τον πολιτισμό και την διάδοσή του ή δουλεύετε σε θέατρα, κινηματογράφο, αρχαιολογικούς χώρους μπορείτε να απευθύνεται τις ενέργειες σας και τις επικλήσεις στον Άγγελο Γηρατήλ.

Αγαπημένε μου Γερατήλ, βοήθησέ με να φωτίσω τον δρόμο της ζωής μου και να εξελιχθώ στο μέλλον, όπως εσύ θέλεις να με δεις να ανυψώνομαι. Δεν θέλω να έχω εγωισμό και πλεονεξία γιατί χάνω το δρόμο μου και την τύχη μου. Επειδή μετανοώ ειλικρινά και από τα βάθη της καρδιάς μου, θέλω να αλλάξει η ζωή μου, εμπιστεύομαι τη ζωή μου σε εσένα και ευελπιστώ το καλύτερο μέλλον για μένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved