Νάντια Μπουλέ: Ξορκίζοντας το... γάμο!

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται να «διαβεί τον Ρουβίκωνα», να πάρει δηλαδή πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της

Νάντια Μπουλέ: Ξορκίζοντας το... γάμο!

Ζυγός με πλούσια καλλιτεχνικά προσόντα, έχει τον τρόπο να συνδυάζει το εμπορικό με το ποιοτικό πνεύμα, αφού στον γενέθλιο χάρτη της είναι εξαιρετικά ενεργοί τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Δίας. Και αυτό το ταλέντο είναι που την καθιστά δημοφιλή στα μάτια ενός μάλλον ετερόκλητου κοινού, όπως καταδεικνύεται και στο Love and Hate, την διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr για τα πρόσωπα της εγχώριας show biz.

Είναι αλήθεια βέβαια πως η τάση της να δυσκολεύει από μόνη της τα πράγματα μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στην δουλειά της, όπου παράλληλα «δουλεύει» και η υποστήριξη της από «ισχυρούς», αντίθετα όμως στην προσωπική της ζωή την φέρνει κοντά σε πρόσωπα που προορίζονται για να την... ταλαιπωρήσουν! Έτσι, ενώ επαγγελματικά μπορεί να ποντάρει σε μια πρόοδο διανθισμένη με επιτυχίες, οι σχέσεις της είναι πηγή προβληματισμού -ενίοτε και πίκρας- ή πεδίο ανάληψης ευθυνών.

Αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται να «διαβεί τον Ρουβίκωνα», να πάρει δηλαδή πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της σε όλα τα επίπεδα. Και η πλανητική δυναμική είναι τέτοια, που σε δύο χρόνια από τώρα μπορεί να μιλάμε για μια «άλλη» Νάντια Μπουλέ, ακόμη πιο ώριμη και κατασταλαγμένη σε σχέση με αυτό που πραγματικά θέλει στη ζωή της.

Και τα πράγματα ενδέχεται να εξελιχθούν ραγδαία, αφού σε αυτήν την φάση της ζωής της τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ακόμη και το πιο «δυνατό» συμβόλαιο μπορεί να σπάσει, ενώ από την άλλη πλευρά μπροστά της ανοίγονται δρόμοι, που μέχρι τώρα έδειχναν κλειστοί.

Υπεύθυνοι για όλα αυτά είναι ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, αφού το τετράγωνο τους σχηματίζεται ακριβώς πάνω στον γενέθλιο Ήλιο της, συμβάλλοντας σε μια ριζική αναθεώρηση των πάντων, είτε με το καλό, είτε με το ζόρι.

Με βάση πάντως τον γενέθλιο χάρτη της, μπορεί να ωφεληθεί πολλά από «αβαρίες» των εν δυνάμει ανταγωνιστών της και να βρεθεί ξαφνικά σε ένα grande πόστο. Όσο για το... χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι το να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή, παραμερίζοντας ή εγκαταλείποντας την καριέρα της.

Γιατί ένας γάμος σε αυτήν την φάση, θα μπορούσε να είναι η «ταφόπλακα» των ονείρων της ή να την γυρίσει πίσω... πολλά χρόνια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved