Για το καλό της χώρας μας προσευχηθείτε στον Άγγελο Χααγιάχ

Ο Άγγελος Χααγιάχ είναι ένας ιδιαίτερος Άγγελος που μπορεί να βοηθήσει την χώρα μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Για το καλό της χώρας μας προσευχηθείτε στον Άγγελο Χααγιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Αυτή την περίοδο περνάμε δύσκολα στην χώρα μας γιατί τα πάντα έχουν διαλυθεί. Οι αξίες όλων μας διαπραγματεύονται καθημερινά και καθημερινά δοκιμαζόμαστε από νέες δύσκολες καταστάσεις. Πρώτα από όλα το οικονομικό μας έχει δημιουργήσει ανασφάλεια, δυστυχία και αδιέξοδο. Το ότι χρειαζόμαστε οργάνωση είναι σίγουρο αλλά από την οργάνωση μέχρι την ολική διάλυση που περνάμε εμείς είναι κάτι το πολύ δύσκολο και να το χωνέψουμε αλλά και να το αποδεχτούμε. Αυτή την στιγμή νοιώθουμε όλοι ότι κάποιος μας έχει κολλήσει στον τοίχο και εμείς δεν μπορούμε να κουνηθούμε γιατί είμαστε αδύναμοι. Το πιο σημαντικό είναι να σηκωθούμε όλοι από αυτή την κατάσταση και να ξυπνήσουμε μια και καλή για να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που δεν το αντέχουμε και μας έχει κάνει να περνάμε την εθνική μας κατάθλιψη. Εκτός από την υλική πραγματικότητα υπάρχει και η αόρατη πραγματικότητα που έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε για να σηκωθούμε και πάλι. Οι Άγγελοι μας βοηθάνε ουσιαστικά και μπορούν να μας κάνουν αν τους ενεργοποιήσουμε να ξεφύγουμε από μια κατάσταση γιατί στην ουσία δοκιμάζουμε την πίστη μας και την δύναμή μας. Ο Άγγελος Χααγιάχ είναι ένας πολύ σημαντικός άγγελος γιατί αν προσευχηθούμε σε αυτόν για το καλό της χώρας μας θα δείτε να αλλάζουν σιγά σιγά τα πράγματα. Η δύναμη της προσευχής είναι η πιο δυναμική πράξη που μπορούμε να κάνουμε αυτή την στιγμή για να λυθούν τα προβλήματα με έναν ειρηνικό τρόπο. Η εξελιγμένη λύση είναι ειρηνική και όχι μέσω επανάστασης και βίας.

Ο Άγγελος Χααγιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 28/7 έως 1/8

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την εξυγίανση όλων των πραγμάτων.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε πολύ δίκαια άτομα και προσπαθείτε με ειρήνη και καλοσύνη να λύσετε όλα σας τα προβλήματα. Έχετε μεγάλη σύνεση και ακεραιότητα. Σας ενδιαφέρουν γενικά τα κοινωνικά και τα πολιτικά. Συνήθως είστε ενεργοί και συμμετέχετε σε πολλές ομάδες και δρώμενα πολιτικά. Αγωνίζεστε για την πολιτική ισότητα και την πειθαρχία. Έχετε βέβαια μεγάλες φιλοδοξίες και πολλές φορές αναμειγνύεστε ενεργά με την πολιτική. Ο Άγγελος αυτός εκφράζει το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει καταφύγιο στους Λαούς και ορθή κρίση για να απαιτήσουν τα δικαιώματά τους. Το μόνο που μπορεί να σας κάνει να χάσετε την ακεραιότητά σας είναι το μεγάλο σας πάθος για να προβληθείτε ή για να έχετε εξουσία και μπορεί εκεί να γίνεται απείθαρχοι, συνωμότες ή αναρχικοί. Για αυτό να προσέξετε πολύ όταν τα συναισθήματά σας, σάς οδηγούν σε αυτόν τον δρόμο.

Άγγελε Χααγιάχ εσύ που κρατάς στα χέρια σου την δικαιοσύνη προσπαθώντας να φέρεις το δίκιο στην γη, σε παρακαλώ να με αξιώσεις να πολεμήσω με την καρδιά μου για την ειρήνη, την ισότητα και την ομόνοια την δική μου και των συνανθρώπων μου. Βοήθησέ με να είμαι πρωτοπόρος και να ξεπεράσω τον εγωισμό μου να είμαι ο επικεφαλής και ο καλύτερος. Επίσης μάθε με να βλέπω τους άλλους ίσους με εμένα. Σε ευχαριστώ για όλα και κυρίως για την βοήθεια σου απέναντι στην πατρίδα μου που τώρα περνάει δύσκολες ώρες. Να επανέλθουν στην τάξη και την δικαιοσύνη να έχουμε ευημερία και να είναι όλα μέσα στην ειρήνη και την χαρά. Αμήν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved