Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στα πρόθυρα μιας νέας πορείας

Κόρη της Ισιδώρας Σιδέρη και του Γιάννη Ζουγανέλη, έπεσε ακριβώς «κάτω από τη μηλιά»!

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Στα πρόθυρα μιας νέας πορείας

Από μικρή συμμετείχε σε μουσικές παραστάσεις και η εμπειρία της δεν πήγε χαμένη. Ήδη έχει στο ενεργητικό της μια πληθώρα συνεργασιών με πολλά από τα σύγχρονα «ιερά τέρατα» της εγχώριας μουσικής σκηνής, ενώ από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική της δουλειά «Έλα», μπήκε για τα καλά στην καρδιά του κοινού. Και όχι άδικα θεωρείται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της Ελληνικής δισκογραφίας.

Από αυτήν την άποψη το πλασάρισμα της στην πρώτη πεντάδα του «Love and Hate», της διαδικτυακής ψηφοφορίας του gossip-tv.gr, ήταν απλά θέμα... χρόνου!

Υδροχόος σαν τον μπαμπά της, φαίνεται πως αντλεί την καλλιτεχνική της έμπνευση από τον Άρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, ενώ σύμφωνα με τη γενική εικόνα του γενέθλιου χάρτη της είναι ικανή να επιβεβαιώσει τις προδιαγραφές του ζωδίου της, αλλάζοντας το τοπίο και αιφνιδιάζοντας με τις επιλογές της. Και με δεδομένη την επιστροφή του Κρόνου στην γενέθλια θέση του στο Σκορπιό αλλά και του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο της, φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα που απελευθερωμένη και απαλλαγμένη από το ειδικό βάρος της κληρονομιάς της θα ξανοιχτεί σε νέους δρόμους, βάζοντας τελικά τη δική της σφραγίδα στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Βέβαια, μέσα στην επόμενη διετία, η σταδιακή «μετάλλαξη» της από «πολλά υποσχόμενη» σε αυτεξούσιο δημιουργό, μπορεί να συνοδευτεί από σημαντικές αποφάσεις που δεν θα τους ευχαριστήσουν όλους αλλά και από «καίριες» ως προς την σπουδαιότητα τους εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved