Διώξτε το κακό με τον Άγγελο Μελαχήλ

Η αρνητική ενέργεια οφείλεται και σ’ εμάς, αφού αυτό που έχουμε μέσα μας, αυτό έλκουμε σαν συχνότητα…

Διώξτε το κακό με τον Άγγελο Μελαχήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Πολλές φορές νοιώθουμε μπλοκαρισμένοι και αναστατωμένοι. Ό, τι και να κάνουμε δεν αλλάζει τίποτε και η αρνητική ενέργεια συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί και να μας βασανίζει. Αρχίζουμε οι πιο πολλοί να νοιώθουμε ότι κάποιοι μας ματιάζουν, κάποιοι δεν σκέφτονται θετικά και κάποιοι επιβουλεύονται το καλό μας. Όταν τα σκεφτόμαστε όλα αυτά, σαφώς δεν είμαστε σίγουροι για τον εαυτόν μας και δεν μπορούμε να αφεθούμε και νοιώσουμε ασφαλείς. Είναι βέβαιο πλέον ότι όλη αυτή η αρνητική ενέργεια σχετίζεται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που τόσο μας επηρεάζουν και αλλοιώνουν τελείως την ποιότητα της ζωής μας. Η διαταραχή όμως των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων γύρω μας, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης και χωρίς να το καταλαβαίνουμε, σημαίνει ότι εμείς είμαστε οι αίτιοι αυτής της αρνητικής συχνότητας. Γιατί αυτό που έχουμε μέσα μας, αυτό έλκουμε σαν συχνότητα. Η ασυνείδητη πλευρά μας εμπεριέχει πολλά πράγματα τα οποία ούτε καν τα αντιλαμβανόμαστε. Για αυτό καλό είναι να συνειδητοποιούμε ότι είμαστε 100% υπεύθυνοι για τις εμπειρίες μας, λόγω και του προσωπικού μας ωροσκοπίου που ηλεκτρομαγνητικά δονούμαστε κάτω από αυτές τις πλανητικές δονήσεις. Αν θέλουμε να αλλάξουμε την αρνητική ενέργεια που έλκουμ,ε μπορούμε να το κάνουμε και με την βοήθεια του Αγγέλου Μελαχήλ.

Ο Άγγελος Μελαχήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από τις 12/7 έως και 16/7.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που σε λυτρώνει από το κακό και την αρνητική ενέργεια.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε μεγάλοι θεραπευτές και εύκολα απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από μέσα σας αλλά και από τους άλλους. Έχετε μεγάλο ταλέντο και αντιλαμβάνεστε εύκολα τις ψυχικές ενέργειες. Επίσης, μπορείτε εύκολα να θεραπεύσετε κάθε σωματικό σας πρόβλημα. Αγαπάτε τη φύση και είσαστε πολύ κοινωνικοί. Η αντικειμενικότητά σας είναι πολύ ισχυρή και έχετε σαφήνεια και ακρίβεια σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε. Ο Άγγελος σας δίνει την δυνατότητα θεραπείας και μπορείτε να απελευθερώσετε τους ανθρώπους από το κακό και τις δυσκολίες. Πολλές φορές θεωρείστε ευλογημένοι γιατί μπορείτε να απαλύνετε τον πόνο και να βοηθήσετε με όλων των ειδών τις θεραπείες σαν γιατροί, ψυχίατροι, ψυχοθεραπευτές, αλλά και με εναλλακτικές θεραπείες όπως ρέικι, βελονισμό, σιάτσου και βοτανοθεραπεία. Χρειάζεται όμως για να είσαστε μόνιμα συνδεδεμένοι με τον Άγγελό σας και να είσαστε πολύ οργανωμένοι, κυρίως μέσα στο χώρο σας αλλά και ήρεμοι.

Αγαπημένε μου Άγγελε Μελαχήλ, μεγάλε θεραπευτή σώματος και ψυχής, βοήθησέ με να ανακαλύψω το μεγάλο ταλέντο που έχω εντός μου και να το προσφέρω στον εαυτό μου και στους άλλους. Το ξέρεις πως έχω αγάπη μέσα στην καρδιά μου και θέλω να την μοιράσω απλόχερα θεραπεύοντας και γαληνεύοντας την ψυχή μου και τις ψυχές των άλλων. Σταθεροποίησε την πίστη και την δύναμή μου για να παραμένω συνδεδεμένος με την θεϊκή πηγή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved