Oprah Winfrey: H θριαμβεύτρια της κορυφής της λίστας του Forbes

Δίας - Κρόνος: 5 - 0

Oprah Winfrey: H θριαμβεύτρια της κορυφής της λίστας του Forbes

Η γνωστή παρουσιάστρια των αμερικάνικων talk show, κάτι σαν την εγχώρια Τατιάνα Στεφανίδου με περισσότερα κιλά, δυναμισμό και μπρίο, είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η θριαμβεύτρια της κορυφής της λίστας του Forbes.

Οι δύσκολοι καιροί αφορούν και το κανάλι της που πλέον δεν αποφέρει την αλλοτινή τηλεθέαση και κατ' επέκταση και το χρήμα, αλλά η δαιμόνια Winfrey κατάφερε με διάφορες παραγωγές, να βρεθεί για άλλη μια φορά στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων διασημοτήτων.

Μέσα σε ένα χρόνο κέρδισε 165 εκατομμύρια δολάρια περίπου και φυσικά δεν είναι να απορεί κανείς, ρίχνοντας μια ματιά στον αστρολογικό της χάρτη, στον οποίο ο Δίας σε ρόλο ευεργέτη κάνει πάρτι, να αντιληφθεί τι σημαίνει να χρωστάει σε κάποιον ο Θεός.

Η πάμπλουτη λοιπόν Αμερικανίδα γεννήθηκε στις 29/1/1954 στις 4:30 το πρωί στο Kosciusko του Μισισιπί και είναι Υδροχόος με Ωροσκόπο και Σελήνη στον Τοξότη.

oprah_chart

Το επικοινωνιακό της ταλέντο είναι εμφανές από το τρίγωνο του Ερμή στον Υδροχόο με τον Δία, που η αντίθεσή του με τον Πλούτωνα της δίνει το ρόλο της τηλεοπτικής εξομολογήτρας.

Φτάνει όμως αυτό για να χαρίσει σε κάποιον εκατομμύρια δολάρια, σαν να έρχονται από τον ουρανό στο κεφάλι του;

Φτάνει, όταν ο Δίας κυβερνήτης του Ωροσκόπου και του Ήλιου, είναι στον 6ο οίκο της εργασίας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη κυβερνήτη του Μεσουρανήματος, δηλαδή των επαγγελματικών της.

Με αυτήν την όψη που θα ζήλευε ακόμα και ο Μίδας η Winfrey μετρά χρήμα, αναγνώριση και δόξα, με την επιπλέον τυχερή συνεισφορά της ακριβέστατης συνόδου Ήλιου – Αφροδίτης στον 2ο οίκο των οικονομικών, σε εξάγωνο με τη Σελήνη.

Ακόμα και αν ο Κρόνος στον οίκο της καριέρας σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης και την αναγκάζει να παλέψει για να εδραιωθεί, ακόμα και αν κάποια εμπόδια έφεραν ενίοτε απώλειες, το αποτέλεσμα είναι μυθικό.

Η Winfrey όμως δείχνει από την πορεία της, πως σαν σωστή Υδροχόος με Ωροσκόπο Τοξότη έχει φιλοσοφήσει τα επικίνδυνα μονοπάτια και έχει οχυρωθεί στις θεωρίες της, χειριζόμενη άψογα τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν.

Έχει δηλώσει: «Να είσαι ευγνώμων γι' αυτό που έχεις. Θα καταλήξεις να έχεις περισσότερα. Αν επικεντρώνεσαι σε ό, τι δεν έχεις, ποτέ δεν θα έχεις αρκετά».

Είναι φανερό λοιπόν πως η ευγνωμοσύνη της για τον Δία, απέφερε πολλά περισσότερα από την μεμψιμοιρία για τον Κρόνο και η επικέντρωση ήταν άριστα στοχευμένη.

Preview: Terrible Things Women Do to Each Other

Oprah and Iyanla Vanzant are getting to the root of why women do terrible things to one another. Learn the true intention behind gossip and find out how to shift your behavior to create more positive, constructive relationships. Watch a sneak peek and tune in Sunday, September 2, at 9/8c on OWN.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved