Νικολά Σαρκοζί-Παιχνίδια πολέμου

Στο γενέθλιο χάρτη του Σαρκοζί έχουμε όλα τα δείγματα
Παπασταύρου Λίντα
Νικολά Σαρκοζί-Παιχνίδια πολέμου

από το Β. Παπαδολιά

Vassilis_new

Στις αστρολογικές σπουδές της Αστροχαρτογραφίας συνηθίζουμε να διδασκόμαστε ως κλασσικό παράδειγμα λειτουργίας της αστροχαρτογραφίας τον πόλεμο των Φώκλαντ που χάρισε στη Μάργκαρετ Θάτσερ νίκη στις εκλογές του 1982 και άνοδο της δημοτικότητας της για πολλά χρόνια. Αναρωτιέμαι όμως, αν μετά την επέμβαση στη Λιβύη, θα πρέπει να αλλάξουμε άποψη τελικά και να εντάξουμε στη λίστα των παραδειγμάτων μας και το παράδειγμα του Νικολά Σαρκοζί.

Του ανθρώπου που από ότι φαίνεται «δημιούργησε» τη συγκεκριμένη επέμβαση, εκεί που κανένας δεν είχε διάθεση να την κάνει (σε σημείο μάλιστα που ο γράφων να αναρωτιέται, αν μπορεί κανείς να κάνει με ασφάλεια κοσμικές προβλέψεις χωρίς να κοιτάει και τις αστροχαρτογραφικές γραμμές των μεγάλων ηγετών του κόσμου, λογαριάζοντας τα «κέφια» τους).

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Νικολά Σαρκοζί γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1955. Οι περισσότεροι χάρτες που κυκλοφορούν στο internet του αποδίδουν ώρα γέννησης την 10η βραδινή, πράγμα που δεν έχουμε σκοπό να αμφισβητήσουμε. Τα συμπεράσματα θα έβγαιναν και χωρίς αυτή την πληροφορία άλλωστε. Αυτό που μας ενδιαφέρει κυρίως είναι η αστροχαρτογραφική σχέση του Νικολά Σαρκοζί με το χώρο των επιχειρήσεων στη Λιβύη. Όπως βλέπετε στην εικόνα που ακολουθεί ο Άρης και η Σελήνη δύουν πάνω από τη Λιβύη και ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στο Ναδίρ.

Sarkozy_Astrocartography

Το πρώτο δημιουργεί φαντάσματα εχθρών αλλά και αφορμές από παρορμητικούς αντιπάλους, το δεύτερο συμμαχική υποστήριξη και το τρίτο είναι ίσως μία προσπάθεια για εκμετάλλευση ευκαιρίας από το Γάλλο Πρόεδρο, που δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα του βγει σε καλό.

Δε θα μπορούσε να κάνει και κάτι καλύτερο όμως ο Γάλλος Πρόεδρος όντας τόσο στριμωγμένος. Δεν ήταν μήπως σε δεύτερο ρόλο τόσο καιρό πίσω από την Κα Μέρκελ, να τον θεωρούν το σκυλάκι της; Δεν τον κορόιδευαν ότι τον κάνει ότι θέλει η γυναίκα του που – σημειωτέον – είναι και αρκετά πιο «ψηλή» από αυτόν; Ε, να, τώρα όμως παίρνει το αίμα του πίσω, καθώς είναι η Κα Μέρκελ που μπαίνει στη γωνία, ως ο «πλην Λακεδαιμονίων». Και κανείς δε θα ασχολείται πια με την Κα Προέδρου. Αποκαθίστανται έτσι οι ισορροπίες στην Ευρώπη αλλά και στο προεδρικό ζεύγος.

Στο γενέθλιο χάρτη του Σαρκοζί έχουμε όλα τα δείγματα της προσωπικής του αναστάτωσης και πολεμικής επιθυμίας. Πανσέληνος στον Ωροσκόπο σε σύνοδο με Ουρανό αλλά και Ερμή και Δία να περνούν από τη σύνοδο Σελήνης /Άρη τις μέρες της προετοιμασίας. Στην πορεία των επομένων μηνών, Ήλιος και Άρης θα κάνουν επίσης τα περάσματα τους, τη σύνοδο Σελήνης /Άρη, φροντίζοντας να υπάρχει συνέχεια.

Sarkozy_Natal_and_Transits

Αστροχαρτογραφικά, οι ίδιες αυτές διελεύσεις είναι που προκάλεσαν και την επέμβαση. Ερμής και Δίας για την προετοιμασία και το σχέδιο, ενώ ‘Ηλιος και Άρης μάλλον υποδηλώνουν πολεμικές ενέργειες ή «πολεμικό κλίμα» τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα. Αξιοσημείωτο είναι ότι και μακροπρόθεσμα έχουμε να περιμένουμε διέλευση του Ουρανού από τη γραμμή του Άρη και συγκεκριμένα σε δύο με τρία χρόνια.

Από πλευράς προόδων πάλι η παρουσία του Ήλιου αν και μακριά ακόμη από το θέρετρο των επιχειρήσεων (κάθε μοίρα στην αστροχαρτογραφία είναι στην πράξη από 500 ως 700 χιλιόμετρα) δείχνει όμως ότι σε δυο τρία χρόνια επίσης θα μπει εκτός «ακτίνας βολής» και αυτή η αστρολογική επίδραση στη Λιβύη. Αν ήμασταν σε άλλους καιρούς ίσως ο Σαρκοζί γινόταν και αναμορφωτής της Λιβύης όπως γίνονταν παλιά οι ρωμαίοι στρατηγοί στις επαρχίες που κατακτούσαν.

Sarkozy_Natal_and_Progressions

Πεδίο δόξης λαμπρόν λοιπόν από ότι φαίνεται για το Νικολά Σαρκοζί το πεδίο μάχης της Λιβύης και μία ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν τον έκαναν μαλθακό ούτε τα χρόνια της εξουσίας ούτε οι δίαιτες της Κας Μπρούνι. Ας ελπίσουμε ότι το μάρμαρο δε θα το πληρώσουν περισσότεροι άμαχοι από αυτούς που πάει να σώσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved