Barbara Palvin: Το νέο ανερχόμενο Top model

Ονόματα όπως Prada, Miu Miu, Nina Ricci, Ungaro, Chanel, Louis Vuitton και πολλά άλλα, παρέλασαν πάνω στο καλλίγραμμο σώμα της σε κορυφαίες επιδείξεις μόδας

Barbara Palvin: Το νέο ανερχόμενο Top model

Γεννήθηκε στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στις 8 Οκτωβρίου του 1993.

Ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι που ξεχώριζε σε κάθε της βήμα.

Ύστερα από προτροπές φίλων και γνωστών που συνήθως μοιάζουν με υπενθυμητικές παρεμβάσεις της μοίρας, η έφηβη Barbara πέρασε από όλα τα περιοδικά μόδας της χώρας της και πολύ γρήγορα άνοιξε τον εντυπωσιακό διασκελισμό της, προς Ευρωπαϊκές κατευθύνσεις.

Ονόματα όπως Prada, Miu Miu, Nina Ricci, Ungaro, Chanel, Louis Vuitton και πολλά άλλα, παρέλασαν πάνω στο καλλίγραμμο σώμα της σε κορυφαίες επιδείξεις μόδας.

Πολύ γρήγορα επίσης, η γνωστή εταιρία εσωρούχων Victoria's Secret της έκανε πρόταση συνεργασίας, ενώ από τον Φεβρουάριο του 2012 φιγουράρει ως κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας Loreal.

H Palvin είναι αψεγάδιαστη και προς το παρόν τουλάχιστον διατηρεί την φυσική ομορφιά της χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Τα παιδικό της πρόσωπο με τα αξιοζήλευτα χείλη σε συνδυασμό με το γεμάτο καμπύλες και καθόλου ανορεξικό κορμί της, έχουν φέρει τα λαγωνικά της μόδας μπροστά σε μια πολλά υποσχόμενα ανακάλυψη (δείτε το video).

Σε όλο αυτό η υπογραφή και η συγκατάθεση του διάσημου φωτογράφου Terry Richardson αφήνει τις προσδοκίες να ρέουν σαν τις φαντασιώσεις των φωτογραφιών του, σε πολλά επίδοξα κορμιά.

Η Palvin στα 18 της μόλις χρόνια, φαίνεται να είναι πράγματι ένα κορίτσι που θα αφήσει εποχή στο modeling και όσα λέγονται και γράφονται γι' αυτήν, δεν είναι απλές προσπάθειες εντυπωσιασμού.

palvin_chart

Σαν Ζυγός με Σελήνη στον Καρκίνο εκπέμπει άφθονο αισθησιασμό και τρυφερότητα, ενώ η Αφροδίτη κυβερνήτης του ζωδίου της στην Παρθένο σε τρίγωνο με Ουρανό και Ποσειδώνα διευκολύνει το όραμα και τις ανατρεπτικές της παρεμβολές στο χώρο.

Σχολαστική και λεπτομερής, μπορεί άνετα να προσαρμοστεί σε μεγάλες απαιτήσεις, δημιουργώντας και κάποιες καινοτομίες.

Με σύνοδο Ερμή – Άρη στον Σκορπιό αντιλαμβάνεται τα όρια του αισθησιασμού μπροστά στο φακό, υπολογίζοντας το μέγεθός του ανάλογα με το ποσό της αμοιβής της.

Με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία της και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, είναι προορισμένη να φτάσει πολύ ψηλά, με συνέπεια, εργατικότητα και αρκετή τύχη.

Όσοι επενδύσουν στην ομορφιά της θα έχουν κάθε λόγο να καυχιούνται και η ίδια θα έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved