Αν θέλετε να έχετε φήμη και αναγνώριση ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γεϊαγήλ

Όταν οι σκοποί σας είναι αγνοί και καθαροί και όταν δουλεύετε για το δικό σας καλό και κατ' επέκταση για το καλό των άλλων, θα δείτε ότι μια ημέρα θα αναγνωριστείτε

Αν θέλετε να έχετε φήμη και αναγνώριση ενεργοποιήστε τον Άγγελο Γεϊαγήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Η φήμη και η διασημότητα είναι κατά την γνώμη πολλών ένα «αγαθό» το οποίο οι άνθρωποι το αναζητούν υπερβολικά γιατί πιστεύουν ότι μέσα από αυτόν τον δρόμο αναγνωρίζεται η αξία τους. Επειδή γενικά έχει επικρατήσει η ιδέα ότι, όταν κάποιος είναι φημισμένος, αξίζει, πάνω σε αυτό έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα σε αρκετούς ανθρώπους και έχει αφομοιωθεί βαθιά μέσα τους ότι αυτό είναι το σωστό για να επικρατήσει ένα άτομο. Σίγουρα ένα μέρος από αυτό έχει δόση αλήθειας αλλά όχι όταν γίνεται υπερβολή και εμμονή. Καλό είναι να είμαστε σώφρονες και ταπεινοί και να μην αναζητάμε την αξία μας μέσω των άλλων. Ο Άγγελος Γεϊαήλ ενεργοποιεί την αναγνώριση σε άτομα που αξίζουν και έχουν δημιουργήσει κάτι το οποίο θα βοηθήσει και τους άλλους να προχωρήσουν αλλά διατηρώντας πάνω από όλα την ταπεινοφροσύνη και την ευγένεια. Να θυμάστε πάντα ότι, όταν οι σκοποί σας είναι αγνοί και καθαροί και όταν δουλεύετε για το δικό σας καλό και κατ' επέκταση για το καλό των άλλων, θα δείτε ότι μια ημέρα θα αναγνωριστείτε. Αρκεί να μην απελπίζεστε και πιστεύετε ότι δεν υπάρχει θεία δικαιοσύνη.

Ο Άγγελος Γεϊαήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Ιουλίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την αναγνώριση από όλα αυτά που έχεις κάνει.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε πολλά και πλούσια συναισθήματα. Μπορείτε και βάζετε τον πήχη ψηλά και πετυχαίνετε αυτά που θέλετε με ακρίβεια και αμεσότητα. Είστε έντιμοι και αμερόληπτοι, έχετε υψηλό φρόνημα και μπορείτε και κρατάτε τα μυστικά των φίλων σας και γενικά είστε άτομα απολύτου εμπιστοσύνης. Η αναγνώριση που μπορεί να επέλθει μετά από φωτεινές πράξεις από τον Θεό θα σας αποζημιώσει. Να θυμάστε ότι χάνετε τις δυνάμεις σας και την προστασία, όταν γίνεστε εγωκεντρικοί και θέλετε να αρπάξετε από τους άλλους αυτά που τους ανήκουν. Ο ανταγωνισμός είναι μια πράξη που σας κατεβάζει πολύ χαμηλά και κυρίως ο αθέμιτος.

Αγαπημένε μου Άγγελε, με την δική σου παρέμβαση βοήθησέ με να έχω την αναγνώριση που μου αξίζει η οποία μπορεί να προέρχεται μέσα από τις πράξεις μου. Θέλω να προσπαθήσω πολύ, ώστε να είμαι άξιος να κάτσω στο πλευρό σου και όλοι οι δικοί μου άνθρωποι να είναι υπερήφανοι για τις πράξεις μου αλλά κι εγώ για τον εαυτόν μου. Προστάτεψέ με από τον αθέμιτο ανταγωνισμό και τα αρνητικά στοιχεία κάποιων που μπορεί να με βλάψουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved