Πώς θα περάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Πώς θα περάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Διαβάστε τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

aries

Νοιώθετε μια έντονη αισιοδοξία που μακάρι να την κρατήσετε για πολύ καιρό, γιατί έτσι λειτουργείτε πολύ καλά και κάνετε αρκετά πράγματα. Σίγουρα η πρόταση που μπορεί να έγινε σε εσάς ή στο αγαπημένο σας πρόσωπο σας αρέσει και μπορεί να βλέπετε εσείς μεγαλύτερες προοπτικές παρά το ίδιο το άτομο. Μια τρυφερή σχέση με ένα δικό σας πρόσωπο θα σας δώσει να καταλάβετε ότι εάν το θέλετε, μπορείτε να κάνετε θαύματα με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Απελευθερώνεστε από μια γνώση ή από ένα άτομο που είναι διατεθειμένο να σας βγάλει από ένα αδιέξοδο, κυρίως υλικό, αρκεί να το θέλετε και να το έχετε αποφασίσει. Είναι σίγουρο ότι η ζωή σας δίνει αυτή την στιγμή δυνατότητες να κάνετε αυτό που θέλετε. Αυτό μπορεί βέβαια να συμβεί μέσα από μια συνεργασία που εσείς την βλέπετε κάπως καταπιεστική, αλλά στην πορεία θα δείτε ότι την έχετε απόλυτη ανάγκη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Θα είστε σε ένταση και θα μοιράζετε την δύναμή σας και τις γνώσεις σας στους άλλους. Σίγουρα ο Τοξότης θα παίξει ρόλο σημαντικό για σας. Πάντως έχετε μπει σε φάση που χρειάζεται πλέον να αποδείξετε βιωματικά αυτά που πιστεύετε και να γίνουν απόλυτη πράξη. Οικονομικά και οικογενειακά θέματα θα χαλαρώσουν για λίγο για να μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις ημέρες, αλλά και να έρθετε και σε μια καλή επικοινωνία με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η Αφροδίτη που είναι στον Καρκίνο σας προσφέρει στιγμές όμορφες αλλά και θεραπευτικές. Είστε πλέον πεπεισμένοι ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα αλλά και να προσεγγίσετε περισσότερο και πιο προσωπικά ένα άτομο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Η σχέση σας με έναν Κριό θα γίνει καλύτερη, αφού θα βγουν και κάποιες αλήθειες στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

leo

Νοιώθετε δύναμη και αυτοπεποίθηση και μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε μετά από μια στρεσογόνα εβδομάδα οτιδήποτε θέλετε και πιστεύετε ότι σας κάνει καλό. Ο Τοξότης δείχνει ένα ερωτικό πρόσωπο που σας αρέσει, γιατί ασχολείται αποκλειστικά με εσάς. Από την άλλη, οι ελεύθεροι έχετε αλλάξει τρόπο που σκέφτεστε (άρα και επιλογές), οπότε μπορεί να σας συγκινήσει το σοβαρό πρόσωπο ενός Αιγόκερω το οποίο συνδυάζει πολλά πράγματα μαζί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Μπορεί να γίνετε υπερβολικοί κάποια στιγμή και να κάνετε αυτό που λέτε εσείς «τρέλες» και «υπερβολές». Ίσως αυτό να σας κάνει καλό, γιατί σας βγάζει έξω από τα στενά όρια του ζωδίου σας και σας κάνει να δείτε την ζωή με μπόλικο... αλάτι. Ο Δίδυμος θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα σας ξεσηκώσει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά και την δράση σας. Γενικά νοιώθετε την θαλπωρή από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, οπότε είστε καλυμμένοι και γεμάτοι και κυρίως αυτό θα γίνει πιο έντονα από την Κυριακή και μετά.

ΖΥΓΟΣ

libra

Παίρνετε τα πάνω σας και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που σας δυναμώνουν και σας κάνουν να μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για μια δουλειά η οποία δεν σας αποδίδει πλέον. Το ταλέντο που έχετε στην επικοινωνία θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα ξεκαθάρισμα με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σας πιέζει να πάρετε μια απόφαση. Αν σχετίζεστε με Καρκίνο ή Αιγόκερω θα χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες πεποιθήσεις για να μπορέσετε να τα βρείτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο Άρης που έχει μπει ήδη στο ζώδιό σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε καλύτερα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί ήδη έχετε αρχίσει και νοιώθετε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας. Η προστασία και η αγάπη της οικογένειας θα είναι ένα δώρο για σας, αφού θα νοιώσετε πολύ καλά από τα συναισθήματα των άλλων. Οικονομικά βελτιώνεστε και θα είστε καλύτερα γιατί όλες οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Όταν βρίσκετε την αλήθεια του εαυτού σας, γίνεστε διαφορετικοί και πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε πολύ καλά και ίσως κάνετε και κάποιο ταξίδι που θα σας ανοίξει τους ορίζοντες. Οι άλλοι σας δίνουν πράγματα και σας εσείς θα τα εισπράξετε, γιατί νοιώθετε ότι ήρθε η ώρα που χρειάζεται να πάρετε αυτά που σας αξίζουν. Από την άλλη, χρειάζεται αυτή την περίοδο να βάλετε μια τάξη στην διατροφή σας και γενικά στην ζωή σας και θα δείτε πόσο καλό θα σας κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Είστε απομονωμένοι και αυτό σας κάνει καλό. Βάζετε τις σκέψεις σας σε τάξη και έρχεστε σε επαφή με την πιο βαθειά σας διαίσθηση. Ένα ευαίσθητο Καρκινάκι μπορεί και να σας αποσυντονίζει και να σας κάνει να νοιώθετε ότι δεν προσφέρετε σχεδόν τίποτε, ενώ εσείς μπορεί να δίνετε και τον εαυτόν σας. Η οργάνωση του χώρου σας και γενικά ενός σπιτιού μπορεί να σας κουράσει σωματικά αλλά θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Ο Σκορπιός σας κάνει «στενό μαρκάρισμα».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Ενδιαφέρεστε πολύ για την γνώση και γενικά για γνωριμίες που σας δίνουν άνεση και χώρο. Επιτέλους, θέλετε να κάνετε και άλλα πράγματα τα οποία σας κάνουν να βγαίνετε από την μονοτονία και την πλήξη. Η ζωή σας ανήκει, αρκεί εσείς να σταματήσετε να είστε απόλυτοι και να ζητάτε και από τους άλλους να σας κατανοούν όπως κάνετε κι εσείς. Η αποδοχή είναι το μεγαλύτερο μάθημα που χρειάζεται να πάρετε. Μόλις γίνει αυτό, εσείς θα κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Η ανταγωνιστικότητα με έναν Ταύρο μπορεί να επηρεάσει την σχέση σας. Κρατείστε τις ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Σίγουρα θα κάνετε τρέλες γιατί έχετε διάθεση να ξεφύγετε από τα δεδομένα και κάνετε κάτι το διαφορετικό από ό, τι μέχρι τώρα. Μέσα σε αυτή την φάση μπορεί να φλερτάρετε άτσαλα με ένα Δίδυμο ή Τοξότη και - οι δεσμευμένοι - να διαταράξετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να έχετε ένα - δύο πρόσωπα για να διαλέξετε και αυτό να σας μπλοκάρει. Ευτυχώς, θα ηρεμήσετε από την Κυριακή και μετά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved