Η Γνώση δίνει δύναμη γι’ αυτό ενεργοποιήστε τον Άγγελο Νελκαχήλ

Να ψάχνετε συνέχεια να ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα ξεφύγετε από αυτά που δεν σας προοδεύουν: η γνώση απελευθερώνει!

Η Γνώση δίνει δύναμη γι’ αυτό ενεργοποιήστε τον Άγγελο Νελκαχήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Η Γνώση είναι δύναμη για αυτό είναι αναγκαίο να την ψάχνουμε και να αγωνιζόμαστε συνέχεια για αυτή. Ο καθαρός αναζητητής της γνώσης είναι αυτός που θα δώσει όλη του την ενέργεια για να βρει καινούργια πράγματα, τα οποία θα του ανοίξουν τους ορίζοντες και θα τον κάνουν να νοιώσει δυνατός και δημιουργικός. Χρειάζεται όμως αγώνα για να ξεκαθαρίσετε την αληθινή από την πλαστή γνώση. Η διάκριση είναι απαραίτητη, όταν είστε αναζητητές και εραστές της γνώσης. Μετά την απόκτηση της γνώσης, για να δείτε αν σας ταιριάζει ή όχι, χρειάζεται να αρχίσετε να ψάχνετε βιωματικά αυτά που σας συμβαίνουν και να διαπιστώσετε οι ίδιοι ποιο είναι το σωστό και το λάθος από αυτά που έχετε ήδη διδαχτεί. Ό, τι σας λυτρώνει και σας κάνει να αφήσετε πίσω το ζοφερό σας παρελθόν, θα είναι αυτό που θα σας δώσει την απελευθέρωση σας, γι' αυτό να ψάχνετε συνέχεια να ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα ξεφύγετε από αυτά που δεν σας προοδεύουν. Η έρευνα είναι ό, τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για αυτό ποτέ μην αφήνετε την γνώση τη δική σας στα χέρια άλλων.

Ο Άγγελος Νελκαχήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Ιουλίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την μοναδικότητα και την αυθεντία.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις ανωτέρω ημερομηνίες έχουν τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Έχετε ενδιαφέρον για όλες τις γνώσεις και διψάτε για κάθε τι νέο και πρωτοπόρο. Είσαστε άνθρωποι που έχετε μεγάλη ευγένεια και αγάπη για τους άλλους. Προσπαθείτε να ανανεώνεστε συνέχεια, γιατί οι ιδέες που έχετε σας βοηθάνε να εξελίσσεστε και να προοδεύετε. Έχετε την τάση να κρατάτε τις ισορροπίες και να γίνεστε εσείς οι κοινωνοί μιας καλής συνεργασίας και επικοινωνίας. Η τέχνη σας συγκινεί και πολλοί από εσάς γίνεστε καλλιτέχνες και δημιουργικοί. Χρειάζεται όμως να είστε προσεκτικοί σε κάποια συμπεράσματα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη από την πλευρά σας λόγω της πολυμάθειας που μπορεί να έχετε και να οδηγηθείτε σε κρίσεις πολύ επιφανειακές. Επειδή μερικές φορές νοιώθετε ότι δεν σας κατανοούν, καλό είναι να ενεργοποιείτε τον Άγγελο Νελκαχήλ.

Αγαπημένε μου Άγγελε Νελκαχήλ, βοήθησέ με να βρω την σωστή γνώση και κυρίως την γνώση του καλού. Το μυαλό μου έχει ανάγκη να μπορεί να συγκεντρώνεται και να είναι πολύ δυνατό από μνήμη και καταγραφή. Χάρισε μου την έμπνευση και σε ό, τι όμορφο πρόκειται να δημιουργήσω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved