Philippe Croizon – Ακρωτηριασμένος διασχίζει τις θάλασσες

Μετά την επιτυχημένη απόπειρα να διασχίσει τη Μάγχη και την Ερυθρά Θάλασσα, σειρά είχε ο Βερίγγειος Πορθμός

Philippe Croizon – Ακρωτηριασμένος διασχίζει τις θάλασσες

Έχει ακρωτηριάσει και τα τέσσερα άκρα του μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη στις 5/3/1994. Ο σπουδαίος Γάλλος κολυμβητής, διαθέτει εκτός από προσθετικά μέλη που μοιάζουν με πτερύγια και μια ατσάλινη θέληση, που ο συνδυασμός τους τον κάνει αξιοθαύμαστο και παραδειγματικό.

Μετά την επιτυχημένη απόπειρα να διασχίσει τη Μάγχη και την Ερυθρά Θάλασσα, σειρά είχε ο Βερίγγειος Πορθμός με την αιγίδα του Handicap International, μη κερδοσκοπικού οργανισμού που βοήθησε στην οργάνωση της αποστολής.

Ο ίδιος θεωρεί ότι ήταν το πιο δύσκολο εγχείρημά του, κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί ακατόρθωτο ακόμα και αδιανόητο.

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εφικτό να κολυμπά κανείς με υποκατάστατα χεριών και ποδιών σε παγωμένα νερά στους 4 βαθμούς Κελσίου, με κύματα και πυκνή ομίχλη, για τον Philippe Croizon όμως είναι, και από ότι φαίνεται και από τον αστρολογικό του χάρτη αποτελεί και ανάγκη.

Philippe_Croizon

Γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1968 στις 1.20 το πρωί στo Chatellerault της Γαλλίας, ο πολύ υπαινικτικός συνδυασμός νερού και φωτιάς στον αστρολογικό του χάρτη, στιγμάτισε τη ζωή του.

Σαν Ιχθύς με ωροσκόπο και Σελήνη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, η αγάπη του για το υγρό στοιχείο πήρε αθλητικές αλλά και φιλοσοφικές προεκτάσεις.

Πολεμώντας τη σύνοδο Ουρανού – Πλούτωνα σε αντίθεση με τον Ήλιο του που προκάλεσε το ξαφνικό και μοιραίο ατύχημα, ο Croizon απέκτησε γιγαντιαία ψυχική δύναμη και μεγάλο ιδεαλισμό.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου Δίας βρίσκεται σε Ταυ – τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και με τη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης επίσης στους Ιχθύες. Παράλληλα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Κριό, ενώ η πύρινη Σελήνη του βρίσκεται σε τετράγωνο με την υδάτινη σύνοδο Ερμή – Αφροδίτης.

Η αστρολογική δραστηριότητα του πολύ σημαντικού Δία, δημιουργεί μια υπερβολική ανάγκη εκτόνωσης, που κάνει ακόμα πιο ισχυρή η αρμονική όψη με τον Άρη στον Κριό.

Ο Croizon αποκτά μια ιδιαίτερη σχέση με το νερό κάτω από την επιρροή του τριγώνου Ήλιου – Ποσειδώνα. Παράλληλα το ψυχικό σθένος που αντλεί από το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο αλλά και από τις υπόλοιπες όψεις του ωροσκοπίου του, κυρίως με την αντίθεση της Αφροδίτης κυβερνήτη του μεσουρανήματος σε αντίθεση με Δία κυβερνήτη του ωροσκόπου, υπόσχονται την κοινωνική του καταξίωση αλλά και τη μελλοντική του φήμη.

Ήδη αναμένεται να εργαστεί ως τηλεσχολιαστής στους Παραολυμπιακούς αγώνες.

Μπορεί το νερό να σβήνει τη φωτιά, στην περίπτωσή του όμως τα στοιχεία της φύσης επεφύλαξαν μια μεγάλη έκπληξη, την οποία τους ανταπέδωσε με το παραπάνω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved