Αν νοιώθετε εγκλωβισμένοι ενεργοποιήστε τον Άγγελο Παχαλιάχ

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει την ευτυχία μέσα από αφθονία, τύχη και πληθώρα πραγμάτων.

Αν νοιώθετε εγκλωβισμένοι ενεργοποιήστε τον Άγγελο Παχαλιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.


Το πιο δύσκολο σημείο στην γήινη ζωή μας είναι το σημείο που χρειάζεται να κάνουμε τις ιδέες μας πράξεις και να τις γειώσουμε κάτω στην Γή. Συνήθως όμως δεν μπορούμε να προσαρμοστούμε εύκολα για αυτό έχουμε μέσα μας μια λάθος επαναστατικότητα η δυσκολία προσαρμογής. Αυτό μας φέρνει εσωτερική νευρικότητα, ανικανότητα να είμαστε καλά γιατί μόνιμα νοιώθουμε ότι κάτι μας λείπει. Και συνήθως γινόμαστε απόμακροι, εριστικοί και σε ακραίες περιπτώσεις γινόμαστε επαναστατικοί. Η συμπεριφορά μας γίνεται εγωκεντρική, γεμάτη εκρήξεις, αυθάδης και αναιδής. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με κάποιον που σχετιζόμαστε και να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και αυτό να μας στεναχωρεί υπερβολικά. Η με τα παιδιά μας και γενικά αν δουλεύουμε με εφήβους να μην μπορούμε να είμαστε μαζί τους σε μια καλή σχέση. Γιατί υπάρχει η στρεβλή επαναστατικότητα. Για αυτό όταν είναι αναγκαίο ενεργοποιήστε τον Άγγελο Παχαλιάχ να σας απεγκλωβίσει από όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Ο Άγγελος Παχαλιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 27/6 έως 1/7.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που φέρνει απελευθέρωση και λύτρωση από τα προβλήματα.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε άτομα που έχετε μεγάλη καθαρότητα και μεγάλη υπομονή και κουράγιο στις δύσκολες καταστάσεις. Είσαστε πολύ δυναμικοί όταν αντιμετωπίζετε κάτι πολύ ακραίο και μπορείτε να κερδίζετε εύκολα. Για αυτό έχετε την ικανότητα να έχετε αληθινή ελευθερία και υπεύθυνη συμπεριφορά. Το πρόσωπο του Θεού σας χαρίζει απελευθέρωση, ξεγνοιασιά, λύτρωση και δημιουργική πρωτοβουλία. Μερικές φορές όταν δεν είστε ικανοποιημένοι επιδεικνύεται συμπεριφορά αντικοινωνική και νοιώθουν οι άλλοι από εσάς απόρριψη και ανευθυνότητα. Οι εκρήξεις μερικές φορές είναι κομμάτι της συμπεριφοράς σας. Ο Άγγελος Παχαλιάχ θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την επαναστατικότητά και τις εκρήξεις σας στο σωστό κανάλι. Να θυμόσαστε ότι τα πάντα είναι ενέργεια. Ανάλογα πως θα την χρησιμοποιήσουμε θα έχουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αγαπημένε μου Άγγελε είσαι ο απελευθερωτής μου και ο λυτρωτής από όλα μου τα προβλήματα. Βοήθησέ με να δαμάσω ότιδήποτε μου κάνει κακό και με επιβαρύνει ψυχικά. Δώσε μου αγάπη στην καρδιά μου και τα συναισθήματα της υπομονής και της ελευθερίας. Απεγκλώβισέ με από τους φόβους μου και τα άσχημα συναισθήματα. Δώσε μου δύναμη να κερδίζω τα πάντα και ελευθερία σε όλες μου τις κινήσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved