Μαξίμου καλεί Τσίπρα!

Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στις 28/7/1974 και είναι παιδί της Μεταπολίτευσης, αφού ήρθε στον κόσμο τούτο 4 μέρες μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, υποδεχόμενος αυτή των πολιτικών.

Μαξίμου καλεί Τσίπρα!

Ο Αλέξης Τσίπρας γεννήθηκε στις 28/7/1974 και είναι παιδί της Μεταπολίτευσης, αφού ήρθε στον κόσμο τούτο 4 μέρες μετά την πτώση της Χούντας των Συνταγματαρχών, υποδεχόμενος αυτήν των πολιτικών.

Ο πρόεδρος του Σύριζα είχε έντονη πολιτική και συνδικαλιστική δράση από τα εφηβικά του χρόνια. Είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα και έμαθε να κάνει σχέδια και να βάζει διαχωριστικές γραμμές τόσο στο επάγγελμα όσο και στην πολιτική σκηνή. Δεν είναι από τους τύπους που μασάνε τα λόγια τους, έχει πολλούς θαυμαστές αλλά και ορκισμένους εχθρούς.

Τον αποκαλούν επαναστάτη της αριστεράς, επαναστάτη του γλυκού νερού, τρομοκράτη του ευρώ, ονειροπόλο χωρίς ίχνος ρεαλισμού. Σίγουρα απέχει παρασάγγας από τον πρώην σύντροφο, το θείο Φώτη που είναι αντιμνημονιακός ενώ το κόμμα του συμμετέχει στην κυβέρνηση εθνικής συμμαχίας δείχνοντας ότι μάλλον δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της εσωκομματικής ήττας για το προεδρικό θώκο όσο ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι Ωροσκόπο έχει ο Αλέξης Τσίπρας

Οι πληροφορίες που είχαμε για την ώρα γέννησης είναι μεταξύ 1 και 2 το πρωί και με βάση τους Uranian υπολογισμούς την προσδιορίζουμε στις 01 και 27.

Στην Uranian έχουμε τονίσει πως οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι το Mεσουράνημα και ο Ωροσκόπος.Είναι μαθηματικά σημεία και ως εκ τούτου δια μέσω των θέσεων αυτών τόσο σε radix όσο και σε sarc μπορούμε να διαπιστώσουμε την ορθότητα της ώρας.

Στο γενέθλιο χάρτη προκύπτουν τα εξής:

Ωροσκόπος=Μεσουράνημα=ΚρόνοςΥποθετικός=ΜηδενικήΚριού/Βουλκάνους= Κιούπιντο/Κρόνος Υποθετικός=Μεσουράνημα/Απόλλων:

Επαφές με εργάτες και τους ηγέτες αυτών, συνδικαλιστές, ψυχαναγκασμός για να δεχτεί μια συμφωνία, έχοντας ισχύ και γνωρίζοντας πώς να τη χρησιμοποιήσει, μεγάλη δύναμη, ο ανεξάρτητος, ο ανέντακτος, ο αρχηγός, ο επικεφαλής μιας ένωσης, το πρότυπο, ο πολιτικός.

Μεσουράνημα = Μηδενική Κριού/Βουλκάνους:

Δείχνοντας στους άλλους πως έχει δύναμη, ισχυρές συμμαχίες.

Σελήνη = Ήλιος/Δίας = Ερμής/Βουλκάνους:

Ξέροντας πότε είναι η κατάλληλη στιγμή, αυτός που οδηγεί το λαό για μια μεγάλη ιδέα

Βόρειος δεσμός =Μηδενική Κριού/Ποσειδώνας= Άρης/Βουλκάνους:

Υστεροβουλία, επαφή με άτομα που έχουν όρεξη για δράση και δουλειά.

Κρόνος υποθετικός= Ερμής/Άδμητος = Ωροσκόπος/Κρόνος υποθετικός = Μεσουράνημα/Απόλλων:

Καλή προετοιμασία για μελλοντικές επιτυχίες, το άτομο που είναι σημείο αναφοράς για τους άλλους, ο αρχηγός.

Ο μεγάλος χαμένος ή ο υπό αναμονή ηγέτης;

Από το 2010 άρχισε η σταδιακή άνοδός του αλλά το 2012 η δημοτικότητα του αυξήθηκε με γεωμετρικούς ρυθμούς ενώ τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκαν τόσο, ώστε η αναμέτρηση με τη Νέα Δημοκρατία να εξελιχθεί σε μονομαχία και ο Αλέξης Τσίπρας να θεωρείται το φαβορί των εκλογών τις 17ης Ιουνίου.

Την ημέρα των εκλογών ο Προοδευμένος Ήλιος συναντούσε το μεσοδιάστημα Κρόνος υποθετικός/Απόλλων που φέρνει στο άτομο την ικανότητα να διακριθεί όπως και έγινε. Όμως το πρώτο μελανό σημείο της νύχτας αυτής είναι ο Προοδευμένος Ωροσκόπος γιατί μπορεί να δείχνει πως γίνεται αποδεκτός από μια μερίδα ανθρώπων αλλά παράλληλα υποδεικνύει πως δέχεται κακεντρέχεια, φθόνο ενώ νιώθει και κάπου άτυχος.

Το sarc Μεσουράνημα δείχνει νοητική εγρήγορση και οξυδέρκεια ενώ η sarc Σελήνη πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να δείξει ισχύ και κύρος αφού συναντά το μεσοδιάστημα Ουρανού/Κρόνου υποθετικού. Μια επιπρόσθετη ζημιά έκανε ο Κρόνος που βρέθηκε σε επαφή με το γενέθλιο Μεσουράνημα που έβγαλε παρεμπόδιση.

Δεν είναι λίγο πάντως, όλες οι ευρωπαϊκές εφημερίδες και τα megaλα κανάλια να σε θεωρούν τον πιο επικίνδυνο πολιτικό της Ευρώπης.

Με το Μεσουράνημα να ισούται με Μηδενική Κριού/Βουλκάνους έδειξε πως έχει δύναμη αλλά αρνείται να μπει μέσα σε κλισέ και ταμπέλες. Έδειξε δείγμα σπάνιας πολιτικής ευφυΐας αφού ξεγύμνωσε την πολιτική του ΚΚΕ και εν συνεχεία την πρόθεση του μειλίχιου... θείου Φώτη να συμμετέχει στα ενδοκυβερνητικά οφιτσια. Έκανε τα ποσοστά τους να μοιάζουν με πίεση ετοιμοθάνατου και πλέον περιμένει για την επόμενη αναμέτρηση που υποπτεύομαι ότι θα ξεκινήσει μια μεγάλη κόντρα για τα ποσοστά μεταξύ των κομμάτων της πατριωτικής δεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως και να έχει ο Αλέξης Τσιπρας είναι σαν τον Μπρους Γουιλις, «Πολύ σκληρός για να πεθάνει». Επιπλέον, τόσο ο Ωροσκόπος όσο και το Μεσουράνημα δείχνουν πως έχει ηγετικές τάσεις και ξέρει να χτυπάει και να δρα όταν τα κάστανα έχουν πυρώσει στη φωτιά.

Εν αναμονή να δούμε μετά το πρώτο μπάμ του Μαΐου και την «πιστοποίηση» που έλαβε στις εκλογές της 17ης, τι θα προκύψει στις επόμενες.

Κ.Η.Ο

Άλλα άρθρα του astrology.gr σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, μπορείτε να βρείτε εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved