Για να εκπληρώσετε τους στόχους σας άμεσα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Καλιήλ

Ο Άγγελος Καλιήλ είναι το πρόσωπο του Θεού που ωθεί τον άνθρωπο σε δικαιοσύνη, τιμιότητα και ακεραιότητα.

Για να εκπληρώσετε τους στόχους σας άμεσα ενεργοποιήστε τον Άγγελο Καλιήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Αυτό που έχει χαθεί στις ημέρες μας είναι ο λεγόμενος λόγος μεταξύ των ανθρώπων. Λίγα χρόνια πριν υπήρχε αυτό στην ζωή μας και είμαστε λιγότερο ανασφαλείς και ανήσυχοι. Όλα γινόντουσαν δια του λόγου και δεν φοβόσουν ότι ο άλλος «θα στην κάνει» ή «θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού». Για αυτό επειδή οι άνδρες πιο πολύ είχαν αναλάβει τις συναλλαγές και τις επαφές είχαν μεγαλύτερη ευθύνη στους ώμους τους όταν «έδιναν τον λόγο τους». Τώρα αυτό δυστυχώς όσο πάει και εκλείπει και στις σχέσεις των ανθρώπων έχει δημιουργηθεί ένα χάος και εξ αιτίας αυτού μια τεράστια έλλειψη εμπιστοσύνης.

Αυτό μας έχει κάνει και έχουμε κουμπωθεί και δεν πιστεύουμε πουθενά. Κλείνουμε τα σπίτια μας και καθόμαστε μέσα και οι πιο πολλοί με τον τρόπο μας διδάσκουμε στα παιδιά μας ότι ο κόσμος είναι κακός και να μην τον εμπιστεύεστε. Αυτό τελικά θα γίνει νόμος και η μεγαλύτερη δύναμη των ανθρώπων που είναι η αλληλεγγύη και η φιλία θα εκλείψει δια παντός. Επειδή ο άνθρωπος είναι κατ' εξοχήν από την φύση του κοινωνικός, αν το κόψει αυτό και δεν συναλλάσσεται αλλά και δεν συμμετέχει μέσα στην κοινωνία, θα πάθει κατάθλιψη και μετά θα μαραζώσει σαν τα παλιά τα φύλλα που πέφτουν στο χώμα και μετά χάνονται. Δεν μας αξίζει τέτοιο σενάριο και τέτοια κατάληξη. Για αυτό ας προσπαθήσει ο καθένας να έχει την ατομική του ακεραιότητα και με την ενεργοποίηση του Αγγέλου Καλιήλ θα μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθηθεί από τον Άγγελο να είναι αντάξιος των συνθηκών και να μπορεί να ανταποκρίνεται στον λόγο του, ώστε να έχει ακεραιότητα και ειλικρίνεια και πάνω από όλα να καταφέρει να κρατάει τον λόγο του.

Ο Άγγελος Καλιήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 16 έως 21 Ιουνίου.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που ωθεί τον άνθρωπο για δικαιοσύνη, τιμιότητα και ακεραιότητα.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω ιδιότητες.

Είστε πάνω από όλα προικισμένα με μεγάλη εξυπνάδα, με ειλικρίνεια, καθώς επίσης έχετε το χάρισμα να διακρίνετε το καλό και το κακό στους ανθρώπους, για αυτό έχετε έφεση στην ψυχολογία. Η αντικειμενικότητα σας και η έλλειψη αρρωστημένου πάθους σας κάνει πολύ αγαπητούς αλλά και απαραίτητους μέσα στους κύκλους που κινείστε. Εδώ το πρόσωπο του Θεού εκδηλώνεται με βοήθεια προς την εκπλήρωση στόχων και οραμάτων. Αρκεί να μπορείτε να διατηρήσετε την αμεροληψία σας, και την δίκαιη κρίση σας ως προς τους άλλους. Για αυτό έχετε τάση προς τα επαγγέλματα του Δικαστή, ή στο να προσλαμβάνετε προσωπικό ή να διαχειρίζεστε μεγάλα οικονομικά ποσά ή να είστε ταμίες σε οποιαδήποτε θέση. Αν παρεκκλίνετε αυτών των ιδιοτήτων θα χάσετε την προστασία του «Φύλακά Αγγέλου σας» και μπορεί να γίνεται κουτσομπόληδες, απερίσκεπτοι την ώρα που μιλάτε και εκφράζετε γνώμες γιατί δεν θα είναι στηριγμένες στην αλήθεια αλλά σε αβάσιμες φήμες, κακόβουλες εικασίες και προπάντων σε υποκειμενικές κρίσεις. Το κακό να ξέρετε ότι μεταφέρεται πρώτα δια του λόγου. Για αυτό έχουμε τεράστια ευθύνη για αυτό που λέμε για τους άλλους. Είναι μια σημαντική αιτία για πληρωμή κάρμα. Πολλές φορές η σιωπή και η καρτερικότητα σε κάποια θέματα θα σας φέρει την πολυπόθητη αμεροληψία. Προσπαθήστε και θα αλλάξει η ζωή σας.

Αγαπημένε μου Καλιήλ, σε ικετεύω να με βοηθήσεις για να αντιληφτώ μέσα μου και για να μην υποφέρω από τύψεις την διάκριση του ψέματος και της αλήθειας. Κάνε με σε παρακαλώ να ακούω την φωνή της καρδιάς μου και τίποτε άλλο. Δώσε μου δώρο την πολύτιμη σιωπή και κάνε με να αγαπώ το δίκαιο. Έτσι θα βοηθήσω τον εαυτό μου να αποφεύγω τη μεγάλη την πλάνη και να μην διακατέχομαι από αρνητικότητα και κακία έναντι των άλλων ανθρώπων. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα φτάσω στον στόχο που βάζω κατά εποχές στην ζωή μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved