Για ανεπτυγμένη διαίσθηση ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λαχουβιάχ

Οι φυσικές μας αισθήσεις πολλές φορές μας απαγορεύουν να έρθουμε σε επαφή με την αόρατη πλευρά του εαυτού μας.

Για ανεπτυγμένη διαίσθηση ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λαχουβιάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Οι φυσικές μας αισθήσεις πολλές φορές μας απαγορεύουν να έρθουμε σε επαφή με την αόρατη πλευρά του εαυτού μας. Γιατί υπάρχει η λογική που εμποδίζει όλη αυτή την σχέση με το μέσα μας. Για αυτό δεν μπορούμε να δούμε και να αντιληφθούμε τον υπερβατικό αόρατο κόσμο. Γιατί στην ουσία δεν είμαστε προετοιμασμένοι να δεχτούμε τόσο έντονες συγκινησιακές καταστάσεις. Μερικοί άνθρωποι καταρρέουν ή φοβούνται όταν έρχονται σε επαφή. Για να αναπτυχθεί η διαίσθησή σας και να έχετε στην κυριολεξία ένα navigator να σας ακολουθεί και να σας κατευθύνει πρέπει να αφήσετε την ψυχή σας μέσα στην γαλήνη. Να σταματήσετε συνέχεια να είσαστε μέσα στο θορυβώδες πλήθος και να ακούσετε τον ψίθυρο της ψυχής σας. Γιατί ψίθυρος σημαίνει αν το αναλύσουμε κατά την εργασία του Πλάτων (ψίθυρος = η θύρα της ψυχής). Εμείς οι άνθρωποι με τις συνεχείς ενσαρκώσεις μας είμαστε φορείς της αιωνιότητας. Απλά ξεχνάμε τα πάντα όταν μπούμε εδώ μέσα και απομακρυνόμαστε από την ψυχή μας. Για αυτό αρκετές φορές τραβάμε τα πάνδεινα. Η διαίσθηση είναι μια ιδιότητα της ψυχής που μας βοηθάει να κάνουμε το σωστό για την δική μας την κατάσταση. Πολλές φορές έχει σώσει τον άνθρωπο από κακοτοπιές και στραβοτιμονιές και επιτέλους υπάρχει κάτι που ό άνθρωπος μπορεί να στηρίζετε και να ακολουθεί για να προστατεύεται. Για αυτό λέμε ότι οι τυχεροί άνθρωποι έχουν έντονη διαίσθηση. Για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτόν τον νόμο χρειάζεται ειδική προσπάθεια που συνοδεύεται από πίστη και ψυχική προετοιμασία. Ο πνευματικός άνθρωπος η ό άλλος μας εαυτός όπως λέμε η φωνή της συνείδησης ή της διαίσθησης που κρύβει ο καθένας μέσα του ακούγεται μόνο στην βαθιά ηρεμία της σιγής.

Η μεγαλύτερη προϋπόθεση πάντως για να έχουμε επαφή με θείο μας κομμάτι είναι η αγάπη που χρειάζεται να πλημμυρίζει την καρδιά μας. Χωρίς αυτή δεν γίνεται τίποτε. Και σε συνδυασμό με τον Άγγελο Λαχουβιάχ μπορούμε να είμαστε στον σωστό δρόμο.

Ο Άγγελος Λαχουβιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 11/6 έως 15/6.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που προκαλεί το φώς και το θαυμασμό.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρει τις πιο κάτω ιδιότητες:

Είστε γενικά πολύ καλά άτομα γιατί μπορείτε να κατανοήσετε με ευκολία οτιδήποτε υπερβατικό και αόρατο και αυτό σας δίνε ένα προβάδισμα έναντι των άλλων. Γιατί ο άνθρωπος που αντιλαμβάνεται το αόρατο είναι πλήρης γιατί αγκαλιάζει και τις δύο φύσεις που έχει και την υλική και την άυλη. Για αυτό υπάρχει γαλήνη μέσα σας επειδή απεικονίζετε και τον άλλο κόσμο σε εξωτερικό επίπεδο. Έχετε δυνατό ένστικτο που αυτό σας βοηθάει παντού γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται τον εαυτόν σας. Είστε φίλοι με όλο τον κόσμο, έχετε εμπνεύσεις με έντονες καλλιτεχνικές και δημιουργικές τάσεις. Ο Άγγελος αυτός βοηθάει όλους τους διανοούμενους, τους φιλοσόφους και αυτούς που ασχολούνται με την θεολογία. Επίσης βοηθάει όσους έχετε πνευματικές ανησυχίες και σας βοηθάει να βρίσκεστε στον σωστό δρόμο σε σχέση με το αόρατο και το ουράνιο. Η μόνη δυσκολία που μπορεί να προκύψει είναι η υπερβολική εμπιστοσύνη στην διάνοια γιατί από αυτό απορρέει ένα είδος αθεΐας και αγνωμοσύνης απέναντι στο Θεϊο. Επίσης δημιουργεί φοβίες για την ζωή.

Γλυκέ μου Άγγελε βοήθησε με ανακαλύψω μέσα μου την κρυμμένη μου δύναμη για να ταξιδεύω στον ορατό και τον αόρατο κόσμο με ευκολία και με άνεση. Ο Δημιουργός έχει δύναμη και αγάπη και αυτό με βοηθάς εσύ να το ανακαλύψω. Λύτρωσέ με από την άγνοια και την αθεΐα. Ενίσχυσέ μου όσο μπορείς την διαίσθησή μου για να μπορώ να πορεύομαι χωρίς φόβο στα μονοπάτια της ζωής μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved