Αν θέλετε να πλουτίσετε ενεργοποιείστε τον Άγγελο Χεκαμπάχ

Οτιδήποτε κάνουμε χρειάζεται να πατάμε γερά στα πόδια μας και να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη κίνησή μας με μέθοδο, οργάνωση και πίστη.

Αν θέλετε να πλουτίσετε ενεργοποιείστε τον Άγγελο Χεκαμπάχ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Μετά την έναρξη ενός έργου, το πιο σημαντικό πράγμα σαν μετέπειτα κίνηση είναι η συντήρησή του και όχι η αύξηση του. Αυτή είναι η μεθεπόμενη κίνηση που θα γίνει μετά την σταθεροποίηση όλων των πραγμάτων. Η πρόνοια είναι το σημαντικότερο πράγμα για οτιδήποτε κάνετε για αυτό να είστε προετοιμασμένοι ώστε να φροντίσετε για την διατήρηση πρώτα και μετά για την αύξηση και την άνοδο. Δημιουργούμε μια - μία την βάση που θα πατήσουμε για το επόμενο βήμα. Είναι σαν να ανεβαίνετε τα σκαλιά ένα - ένα για να φτάσετε στο τέλος την κορυφή. Συνήθως οι πιο πολλοί άνθρωποι που χάνουν τελικά το παιχνίδι βιάζονται και δεν ασχολούνται με το να κρατήσουν μια κατάσταση και συνήθως νομίζουν τα πάντα δεδομένα. Οτιδήποτε κάνουμε χρειάζεται να πατάμε γερά στα πόδια μας και να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη κίνησή μας με μέθοδο, οργάνωση και πίστη. Αυτό ισχύει για όλες τις καταστάσεις στην ζωή μας από την προσωπική μας σχέση, την φιλία, την δουλειά μας, την δημιουργία την ατομική και την οικονομική και οτιδήποτε κάνουμε για να ζήσουμε καλά και να επιβιώσουμε με ηθική και τιμιότητα.

Ο Άγγελος Χεκαμπάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10/6.

Το όνομά του Θεού που σημαίνει σταθερότητα και αρμονία.

Όσοι έχετε γεννηθεί τις ανωτέρω ημερομηνίες η ψυχή σας έχει τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες.

Όλοι σας εμπιστεύονται για αυτό έρχονται πολλά άτομα να σας συμβουλευτούν και να σας πούνε τον πόνο τους. Πάντα κάτι έχετε να τους πείτε και να τους δώσετε μια σοφή συμβουλή, γιατί στο πρόσωπό σας υπάρχει εμπιστοσύνη επειδή δίνεται κουράγιο και είσαστε πάντα αξιόπιστοι σε αυτά που λέτε. Για αυτό πολλές φορές βρίσκεστε σε πολύ σημαντικές θέσεις και σε θέσεις κλειδιά ή σας εμπιστεύονται σημαντικά πρόσωπα. Πάντα o φύλακάς Άγγελος σας θα σας δώσει την δύναμη και την διάκριση να επιλέξετε σωστά.

Ο Άγγελος Χεκαμπάχ είναι το πρόσωπο του Θεού που έχει την δύναμη να κρατάει τα πάντα σε αρμονία. Επειδή σαν άτομα είστε ιδιαίτερα και έχετε πολλά ταλέντα, για αυτό τον λόγο μπορεί να γίνεται υπάλληλοι σε υψηλές κρατικές θέσεις, αστυνομικοί σε μεγάλα εμπιστευτικά πόστα, άτομα σε θέσεις «κλειδιά», και όσοι γενικά είναι έτοιμοι να δώσουν βοήθεια. Καμιά φορά αν δεν είσαστε πολύ συνειδητοί μπορεί να παρασυρθείτε και να δώσετε μάχη για το καλό και το κακό. Το παρασκήνιο μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην ζωή σας όταν εσείς δεν είστε σε ετοιμότητα, για αυτό όταν νιώθετε ότι δεν ελέγχετε τις καταστάσεις και γίνεται κάποιο ατόπημα το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε, τότε καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελό σας.

Άγγελέ μου βοήθησέ με να έχω εντιμότητα και δύναμη να σταθώ καλά σε αυτό το δύσκολο έργο που έχω. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω όλα τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την δυσαρμονία και τις λάθος επιλογές που γίνονται. Άσε με να χαρώ τα πλούτη που θα προκύψουν από την σταθερότητα στο έργο μου και στο σχέδιο του Θεού που έχει εναποθέσει με μεγάλο σεβασμό στα δικά μου χέρια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved