Δήμητρα Ματσούκα-Κρυφτούλι με το γάμο

Το τελευταίο διάστημα η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή την προσωπική της ζωή και έναν γάμο που τελικά δεν έγινε.

Δήμητρα Ματσούκα-Κρυφτούλι με το γάμο

Η ομορφιά και το σεξ απήλ της την έκαναν εύκολα κέντρο της προσοχής και αναμφισβήτητα μια από τις δημοφιλέστερες παρουσίες της εγχώριας show biz, ιδιαίτερα ανάμεσα στον ανδρικό πληθυσμό.

Αυτό καταδεικνύεται και στο Love and Hate, την διαρκή διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr, όπου η Δήμητρα Ματσούκα συγκεντρώνει πάντα πολλές θετικές ψήφους.

Τελειομανής και φιλόδοξη (όσον αφορά την δουλειά της) Αιγόκερως αλλά με τρεις πλανήτες στον ανατρεπτικό Υδροχόο και ένα ερωτικά...θυελλώδες τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μόνον συντηρητική ή comme il faut δεν είναι.

Και το τελευταίο διάστημα η καταξιωμένη ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα με αφορμή την προσωπική της ζωή και έναν γάμο που τελικά δεν έγινε. Αντί αυτού και μετά τον απροσδόκητο χωρισμό της με τον Φώτη Βαλλάτο, ήρθαν οι φωτογραφίες της σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον -Λέοντα- Ιωάννη Φιξ (της γνωστής οικογενείας) στην Μύκονο.

Κι όλες αυτές οι ανατροπές, που ακόμη δεν έχουν τελειώσει, είναι το αποτέλεσμα των πιέσεων που ασκεί ο διελαύνων Κρόνος στο Ζυγό, πάνω στον γενέθλιο Ουρανό της αλλά και στον Ήλιο της, αφού οι δύο τελευταίοι συνδέονται μεταξύ τους με τετράγωνο.

Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος της προοδευμένης Αφροδίτης με τον γενέθλιο Ήλιο της, δείχνει ότι αυτήν την περίοδο το θέμα γάμος παραμένει ανοικτό για την ίδια και μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 δεν αποκλείεται να έχουμε μια ακόμη «πράξη» -την τελευταία- σε αυτό το «έργο». Όσο για το ποιός θα είναι ο τυχερός, μην δίνετε κι όρκο. Μέχρι και ο παρ' ολίγον σύζυγος της «παίζει»...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved