Για να μην υποφέρετε από τη μοναξιά ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαριήλ

Η μοναξιά είναι ένα θλιβερό συναίσθημα απομόνωσης που συνοδεύεται συνήθως από κούραση ψυχική, πικρία η ακόμη και απόγνωση.

Για να μην υποφέρετε από τη μοναξιά ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαριήλ

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή μου.

Η μοναξιά είναι μία από τις μεγαλύτερες φοβίες των ανθρώπων. Παλιά η κοινωνία ήταν περισσότερο ενωμένη και οι άνθρωποι δεν ένοιωθαν τόσο μόνοι. O μεγάλος ψυχολόγος Adler μίλησε πολύ για την επαφή των ανθρώπων και την μοναξιά τους. Πίστευε πάρα πολύ στον σύνδεσμο των ανθρώπων και στην αγάπη και το ενδιαφέρον που θα αναπτύξουν για την κοινωνία και τους άλλους. Η μοναξιά είναι ένα θλιβερό συναίσθημα απομόνωσης που συνοδεύεται συνήθως από κούραση ψυχική, πικρία η ακόμη και απόγνωση. Μερικές φορές μπορεί να είμαστε εν μέσω κόσμου και να νιώθουμε μόνοι. Μάλλον αυτό είναι δικό μας πρόβλημα, γιατί όταν σχετιζόμαστε δεν βάζουμε ζεστασιά, φιλία και αγάπη αλλά είμαστε συνήθως στον κόσμο μας και προβάλουμε το δικό μας εγώ. Μήπως είμαστε εμείς οι υπαίτιοι για την μοναξιά μας τελικά, για τους παραπάνω λόγους, και δεν το παραδεχόμαστε;

Μήπως δεν μπορούμε να έχουμε αληθινή επαφή και δεν ενδιαφερόμαστε και πολύ για τους άλλους, παρά μόνο για τον εαυτόν μας;

Αν σας συμβαίνουν όλα αυτά καλό είναι να προσπαθήσετε να αποδεχτείτε με αγάπη και κατανόηση τους άλλους και με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσετε σιγά-σιγά να νοιώθετε μόνοι. Αν το αποφασίσουμε συνειδητά, σίγουρα θα σταματήσει αυτό το πνιγηρό συναίσθημα να μας τρομοκρατεί και να μας δημιουργεί φόβους.

Ο Άγγελος Χαριήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 /6

Το όνομα του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που εμπεριέχει την ενότητα».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας θα έχει τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε άτομα καλοσυνάτα και πολύ θετικά. Συνεχώς προσπαθείτε να απαλλαχθείτε από τα πάθη σας και έχετε μεγάλη ανεκτικότητα στις ανθρώπινες αδυναμίες. Η αντίληψή σας είναι καταπληκτική και επιδιώκετε συνέχεια να παίρνετε νέες γνώσεις. Ο εξευγενισμός της ψυχής σας έρχεται μέσω του θεϊκού προσώπου που δημιουργεί καθαρότητα και αγνότητα. Ο Άγγελός σας είναι δίπλα σας, αρκεί εσείς να θέλετε να είστε ενωμένοι μέσα σας και να μην κουβαλάτε την αρνητική ενέργεια που σας κάνει να συμμετέχετε σε συνωμοσίες εναντίον άλλων ατόμων ή ακόμα και να διαβάλετε άλλα άτομα. Η κάθαρση είναι απαραίτητη για να νοιώθετε καλά. Για αυτό όταν βλέπετε ότι κάτι στην ζωή σας δεν πάει καλά, τότε ξεκινήστε να προσεύχεστε στον Άγγελο Χαριήλ για να νοιώσετε την ηρεμία και την γαλήνη εντός σας. Μερικοί από εσάς έχετε την ανάγκη βοηθάτε τους άλλους ανθρώπους που είναι αδύναμοι, αναξιοπαθείς αλλά και μόνοι. Αυτό σας βοηθάει να εξελίσσεστε και να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι.

Άγγελέ μου βοήθησέ με να είμαι πάντα καθαρός και σωστός. Δώσε μου την εύνοιά σου και βοήθησε να είμαι αγνός και άσπιλος. Να μην κουβαλάω τον διχασμό μέσα μου και κυρίως να μην συνωμοτώ εναντίον άλλων ατόμων. Με αυτόν τον τρόπο θα έχω πάντα πολύ θετική ενέργεια και δεν είμαι ποτέ μόνος στην ζωή μου. Σε ευχαριστώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved