Για να νοιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, επικαλεστείτε τον Άγγελο Μεμπαχήλ

Το όνομα του Αγγέλου Μεμπαχήλ είναι το «πρόσωπο του Θεού που σταθεροποιεί τις καταστάσεις».

Για να νοιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια, επικαλεστείτε τον Άγγελο Μεμπαχήλ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι νοιώθουμε από μέσα μας ότι υπάρχει ένας αόρατος κίνδυνος και δεν εντοπίζουμε από πού προέρχεται αυτό. Συνήθως είναι ασυνείδητος φόβος και δεν μπορούμε εύκολα να τον ξεπεράσουμε. Από την άλλη υπάρχουν και οι ορατοί κίνδυνοι που συνέχεια μας κατακλύζουν και μας φοβίζουν. Ο εγκέφαλος του ανθρώπου έχει δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να μας προφυλάσσει από διάφορους κινδύνους. Πάνω σε αυτή την φάση, επειδή το νευρικό μας σύστημα έχει φορτωθεί με πάρα πολλά αρνητικά ερεθίσματα και μηνύματα, έχει υπερφορτωθεί και υποφέρουμε από συνεχόμενες φοβίες και κινδυνολογίες. Αυτό που μας λείπει αυτή την στιγμή από την ζωή μας είναι η διαδικασία της εμπιστοσύνης, είτε σε υπαρκτή φιγούρα, είτε σε μια ιδέα γιατί μας κάνει να νοιώθουμε ασφαλείς και σίγουροι. Η διαδικασία της εμπιστοσύνης είναι η διαδικασία πίστης απέναντι στον άλλον, γιατί βλέπω πάνω του την δική μου προσδοκία και ο άλλος ανταποκρίνεται. Αυτό είναι σπουδαίο και η εγκατάσταση της εμπιστοσύνης στο 'πρόγραμμα' του εγκεφάλου μας ξεκινάει από την παιδική μας ηλικία. Δυστυχώς όμως για το άνθρωπο υπάρχουν πολλές καθηλώσεις από αυτή την ηλικία και δεν μπορούμε εύκολα να ωριμάσουμε πάνω σε αυτά τα θέματα που σχετίζονται με τον φόβο του κινδύνου και της ασφάλειας. Αν λοιπόν ξεκινήσουμε να εμπιστευόμαστε μια ιδεατή φιγούρα, που μπορεί να είναι και η δύναμη ενός Αγγέλου, σίγουρα θα αλλάξει κατά ένα μέρος η ζωή μας.

Ο Άγγελος Μεμπαχήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από τις 26/5 έως 31/5.

Το όνομα του είναι το «πρόσωπο του Θεού που σταθεροποιεί τις καταστάσεις»

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας έχει τις παρακάτω ιδιότητες:

Σαν άτομα είσαστε πολύ ειλικρινείς, θετικοί, με μεγάλη αίσθηση δικαιοσύνης και αναζητάτε την μεγάλη διαφάνεια. Έχετε βαθιά ανάγκη να είσαστε μόνιμα ηθικοί και άμεμπτοι, για αυτό προσπαθείτε πάντα να μην αφήνετε τον εαυτόν σας να ρέπει προς την απάτη και το ψέμα. Ο φύλακας Άγγελός σας βοηθάει να μείνετε σταθεροί στις αρχές σας και να έχετε αλήθεια, δικαιοσύνη και προστασία στην ζωή σας. Είναι το πρόσωπο του Θεού που διατηρεί και φροντίζει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του ατόμου. Ο Άγγελός σας θα σας μειώσει τους κινδύνους και θα σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε αγώνα κάνετε, είτε επαγγελματικό, είτε για την σχέση σας, είτε για οτιδήποτε επιθυμείτε. Αρκεί να στηρίζεται στην δικαιοσύνη και στην αλήθεια.

Αγαπημένε μου Άγγελε σε ευχαριστώ για τα δώρα που μου δίνεις και κυρίως για τις τρείς αρετές που με κάνουν πλούσιο και ευτυχή. Η ελευθερία, η δικαιοσύνη και η αλήθεια θα με κάνουν να πορεύομαι χωρίς να φοβάμαι κανένα κίνδυνο. Αυτά τα πλούτη που μου δίνεις με κάνουν ικανό να ζήσω σε όλη μου την ζωή προστατευμένο και με ασφάλεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved