Λιάνα Κανέλλη-Αλλάζει κόμμα;

Η επιτυχία της κ Κανέλλη χρωστάει πολλά στην Σελήνη στο Ζυγό, που ξέρει να κερδίζει εντυπώσεις και συμπάθειες,

Λιάνα Κανέλλη-Αλλάζει κόμμα;

Να λοιπόν που το «Love and Hate», η διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr κρύβει και εκπλήξεις. Γιατί μόνον σαν τέτοια μπορεί να θεωρηθεί το πλασάρισμα της Λιάνας Κανέλλη στην πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων προσώπων της ελληνικής show biz, αφού ανεξαρτήτως του πολιτικού φορέα στον οποίο ανήκουν, οι πολιτικοί πάντα ...πατώνουν!

Και σίγουρα αυτή η επιτυχία της κ Κανέλλη χρωστάει πολλά στην Σελήνη στο Ζυγό, που ξέρει να κερδίζει εντυπώσεις και συμπάθειες, ακόμη κι αν από την απέναντι πλευρά παραμονεύουν ισάριθμοι ...εχθροί!

Πάντως, η ορμητική και ασυγκράτητη Ιχθύς, αυτήν την περίοδο καλείται να αντεπεξέλθει σε προκλήσεις και καινοφανείς καταστάσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την ίδια όσο και με το κόμμα με το οποίο συνεργάζεται, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη στα οποία επιδιώκει να την παρασύρει ο διελαύνων Ποσειδώνας (κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή της).

Μπέρδεμα η δουλειά δηλαδή και μεγάλη θολούρα ως προς το πολιτικό της μέλλον. Μάλιστα, ένα αστρολογικό σενάριο θέλει την δημοσιογράφο και βουλευτή να κάνει σύντομα το «μπαμ», να παραιτείται του αξιώματος της και να αλλάζει πολιτικό φορέα!

Η πρώτη πρόκληση πάντως στα βουλευτικά καθήκοντα της αλλά και στην ψυχραιμία της είναι η συνύπαρξη με τον Ηλία Κασιδιάρη στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής 'Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Μαζί τους, σε μια απαράμιλλη «σατανική σύμπτωση», θα είναι και η Ρένα Δούρου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved