Για την τύχη της τελευταίας στιγμής ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχαγιάχ

Όταν έχετε υπερβολικό άγχος να επικαλείστε τον Άγγελό Χαχαγιάχ για να σταματούν αμέσως οι ανησυχίες σας και οι φόβοι σας.

Για την τύχη της τελευταίας στιγμής ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχαγιάχ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Τελικά όλοι έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη μας στο καλό. Αν παρατηρήσουμε τον εαυτό μας θα διαπιστώσουμε ότι έχουμε ξεχάσει να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Για αυτό έχουμε ξεχάσει να καλούμε την τύχη μας. Η ζωή μας έχει δυσκολέψει και κυρίως από τα εξωτερικά γεγονότα και από αυτά που γίνονται στην χώρα μας στον οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Αν όμως οραματιστούμε κάτι καλό για μας, αλλάζοντας τις άσχημες εικόνες σε όμορφες, ή αν δούμε τον εαυτό μας σε μια εικόνα όπως εμείς την θέλουμε, δεν θα παράγουμε από μέσα μας ένα καλό συναίσθημα; Ε λοιπόν με αυτό να μείνετε για να έχετε αποτελέσματα. Δουλεύουμε πολύ ασυνείδητα όλοι μας και το μυαλό μας κάνει μεγάλα πανηγύρια με αρνητική σκέψη και αρνητικό οραματισμό. Όταν μας παρουσιάζεται ένα θέμα που με την λογική είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το καταφέρουμε, παράγουμε σκέψεις που μπλοκάρουν την καλή ροή των γεγονότων αυτού του θέματος. Οπότε αυτόματα έχουμε δημιουργήσει το μέλλον μας το οποίο δεν είναι και τόσο καλό.

Βρήκαμε λοιπόν τον τρόπο να αλλάζετε έστω και για λίγο το μέλλον σας. Με αυτόν τον τρόπο τολμήστε να τα αλλάξετε όλα, αλλάζοντας πρώτα από όλα τις εικόνες που έρχονται ακαταύπαυστα στο κεφάλι σας. Κάντε θετικό οραματισμό και θεραπευτείτε αμέσως. Βοηθήστε τον εαυτό σας ενεργοποιώντας και τον Άγγελο Χαχαγιάγ.

Ο Άγγελος Χαχαγιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Μαΐου.

Το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που προστατεύει».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε άτομα με μεγάλη ευαισθησία, διακριτικότητα στα προβλήματα των άλλων αλλά και κατανόηση που συνοδεύεται από ανοικτό μυαλό. Σας αρέσει να φιλοξενείτε και να υποδέχεστε πολύ κόσμο αφού είστε πολύ κοινωνικοί και ανοικτοί. Επειδή είστε εσείς οι ίδιοι ανοικτοί στην φιλοξενία, όταν παραστεί ανάγκη πάντα βρίσκετε για σας ένα κατάλυμα και ένα γλυκό χέρι να σας στηρίξει. Να θυμάστε πως ότι δίνουμε πάντα το παίρνουμε πίσω - μπορεί όχι από το άτομο που περιμένουμε, αλλά από κάποιον ίσως και άγνωστο ακόμα. Όταν έχετε υπερβολικό άγχος να επικαλείστε τον Άγγελό Χαχαγιάχ για να σταματούν αμέσως οι ανησυχίες σας και οι φόβοι σας. Επειδή οργίζεστε εύκολα και μπορεί επίσης να εξαπατήσετε εύκολα κάπιον, καλό είναι να μην ξεφεύγετε και πολύ από την θετική επιρροή του Αγγέλου σας. Η επίκληση του Αγγέλου αυτού βοηθά να κερδίσετε την υπόθεση που σας απασχολεί ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Ο Άγγελος Χαχαγιάχ κουβαλάει εντός του το πρόσωπο του Θεού που προστατεύει και λυτρώνει. Όταν νοιώθετε ανασφάλεια καλό είναι να επικαλείστε αυτόν τον Άγγελο ή όταν νοιώθετε ότι καταδιώκεστε από άλλα άτομα. Επίσης μπορείτε να τον επικαλεστείτε όταν θέλετε να βοηθήσετε κάπιο ηλικιωμένο άτομο που δεν έχει στοργή ή άτομα χωρίς οικογένεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα βρείτε αμέσως καταφύγιο στο οπιοδήποτε πρόβλημά σας.

Αγγελικό μου καταφύγιο, αν και έχω κάνει πολλά λάθη και αμαρτίες, χάρις σε εσένα έχω βρει ασφάλεια και παρηγοριά. Προστάτεψε με σε κάθε μου βήμα. Είσαι το αποκούμπι μου σε κάθε πρόβλημα μου και από σένα περιμένω να με ξεκουράσεις και να αναπαύσεις την ψυχή μου που τόσο ταλαιπωρείται από ανασφάλεια και φόβο. Θέλω να έχω μέσα μου ευτυχία και αρμονία. Σε ευχαριστώ για όλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved