Αν θέλετε να είστε οι νικητές, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λαουβιάχ

Αν έχετε πρόβλημα με την δικαιοσύνη ή αν επιθυμείτε είστε οι νικητές, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λαουβιάχ

Αν θέλετε να είστε οι νικητές, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Λαουβιάχ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Η δικαιοσύνη είναι ένα πολύπλοκο θέμα που αφορά όμως όλους μας. Είναι μια περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση, κυρίως επειδή σχετίζετε με την Νέμεσις και τον Νόμο του αντιπεπονθότος που εκφράζει το κάρμα. Παντού στο σύμπαν εμείς οι άνθρωποι αναζητούμε να βρούμε το δίκιο μας και σπάνια βρίσκουμε την λύση που είναι η πιο δίκαιη και πιο κατάλληλη για μας. Όλοι δίνουμε από κάτι και τελικά βρισκόμαστε πολλές φορές στον «άσσο» από τα αποτελέσματα που μας έρχονται. Τα αποτελέσματα αυτά τις πιο πολλές φορές είναι η «πληρωμή» μας σε συγκεκριμένα θέματα, στα οποία ίσως να είχαμε αδικήσει κάποιους σε προηγούμενη μας ύπαρξη, και τώρα να τα εισπράττουμε. Το καλύτερο και πιο υγιές που χρειάζεται να κάνουμε για να μην νοιώθουμε αδικία ή ριγμένοι, είναι, εάν έχουμε έχουμε προαποφασίσει (αυτό είναι το πιο βασικό, δηλαδή να γνωρίσουμε από πριν τι θα δώσουμε) να δώσουμε την ενέργειά μας, την αγάπη μας, και οτιδήποτε προς μια ορισμένη κατεύθυνση, είναι να μην περιμένουμε τίποτε να πάρουμε πίσω γιατί εκεί γίνονται τα μεγαλύτερα μπερδέματα από αδικία και αχαριστία. Πάντως, η ζωή θέλει τέχνη και ένα κομμάτι της είναι το να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε σε σχέση με την ενέργεια της δικαιοσύνης. Πολλοί Αρχαίοι ανέφεραν ότι, αν κάποιος αδικεί τους άλλους συνεχώς, κάποια στιγμή η ίδια η ζωή του θα του θέσει οδυνηρό φρένο στη στρεβλή πορεία του - τότε μιλάμε για την «θεία δίκη».

Ο Άγγελος Λαουβιάχ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαΐου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που χαρίζει την νίκη»

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας έχει τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Είστε πολύ ενθουσιώδεις, φιλόδοξοι και έχετε έντονη τάση να βοηθάτε τους συνανθρώπους σας. Εάν επικαλείστε συχνά αυτόν τον Άγγελο σάς δίνει την διάθεση να νικήσετε σε όλα τα επίπεδα της ζωής. Μέσα από την νίκη γίνεστε μεγαλόψυχοι και γενναίοι.

Είναι το πρόσωπο του Θεού που θαυμάζει και δίνει επαίνους. Η νίκη που θα κάνετε θα σας φέρει δόξα και επαίνους. Η ανηθικότητα και το ψέμα ίσως είναι οι παράμετροι που κρατάνε την ενέργειά σας πολύ χαμηλά και μακριά από την νίκη και την αυτοβελτίωση. Μπορείτε να απευθύνεστε σε αυτόν τον Άγγελο όταν επιθυμείτε να κερδίσετε έναν αγώνα, αρκεί ο σκοπός να είναι δίκαιος. Επίσης, αν νοιώθετε ότι αδικείστε και δεν μπορείτε να διεκδικήσετε το δίκιο σας ή όταν βρίσκεστε σε χρόνια αντιπαράθεση και δεν μπορείτε να βρείτε λύση που σας δικαιώνει.

Αγαπημένε μου Άγγελε, ξέρω ότι μπορείς να με βοηθήσεις να υπερνικήσω όλα τα εμπόδια που τις πιο πολλές φορές τα στήνω με το μυαλό μου. Δώσε μου δύναμη και διαύγεια για να μπορώ να σταθώ στις δυσκολίες που θα μου έρθουν και να μην τα παρατήσω εύκολα. Κάνε με να καταλάβω ότι η μεγαλύτερη δύναμη είναι αυτή που υπάρχει μέσα μας και δεν τη χάνουμε με τίποτα. Βοήθησε με, επίσης, να μην αδικηθώ και αδικήσω κανένα πάνω στην πάλη της ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved