Γρηγόρης Αρναούτογλου - Κουφέτα εν όψει!

Είναι ένας από τους Τοξότες που τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει επάνω του τα φλας της δημοσιότητας, ακόμη κι αν... βήξει!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Κουφέτα εν όψει!

Και αυτό βέβαια επιβεβαιώνεται και στην διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr γα τα περισσότερο «Love and Hate» πρόσωπα της show biz, με τις θετικές ψήφους να είναι πάντα περισσότερες από τις αρνητικές.

Τα καλοκαιρινά νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχουν να κάνουν αφ' ενός με τα επαγγελματικά του αλλά -ως συνήθως- και με την προσωπική του ζωή. Και αυτήν την φορά φαίνεται πως και στους δύο τομείς υπάρχει σοβαρό ...θέμα!

Κατ' αρχάς, ο ίδιος διέψευσε την λύση της συνεργασίας του με το Mega αλλά οι πλανήτες δείχνουν πως πραγματικά κάτι ...τρέχει με τα επαγγελματικά του και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Οι αλλαγές δηλαδή είναι στο πρόγραμμα και μάλιστα σε ένα τους κομμάτι αναμένεται να είναι ξαφνικές και με απρόβλεπτη κατάληξη.

Ως τυχερό παιδί όμως ο Γρηγόρης δεν θα πρέπει να ανησυχεί. Έχοντας εξασφαλισμένο το μέλλον του αλλά και την επιδοκιμασία του κοινού, είναι πάντα έτοιμος να κάνει το μεγάλο «μπαμ», είτε στο αγωνιστικό στυλ που επιθυμεί ο Άρης του, είτε στα πιο ...μαλακά και αφράτα στρώματα της show biz που τον σπρώχνει η τονισμένη Αφροδίτη του.

Όσον αφορά τα προσωπικά του, είναι βέβαιο πως συναισθηματικά βρίσκεται σε μια φάση ριζικών αναθεωρήσεων, που δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι τον Μάρτιο του 2013. Και ναι μεν μέχρι τότε ουδείς λόγος να γίνεται περί σταθερότητας αλλά όλη αυτή η «αναμπουμπούλα» δεν είναι παρά το προοίμιο για την λήψη μιας πολύ σημαντικής και δεσμευτικής απόφασης. Ο χρόνος κυλά υπέρ ενός γάμου που θα αφήσει εποχή και είναι «προγραμματισμένος» για το δεύτερο μισό του 2013, άντε και λίγο μετά.

Πάντως, αυτήν την περίοδο η κοινή συνισταμένη και για τους δύο τομείς της ζωής του δημοφιλούς παρουσιαστή είναι οι ...ίντριγκες!

Και μπορεί ο ίδιος να είναι έμπειρος και πολύ καλά «εκπαιδευμένος» στις υπόγειες κινήσεις και τις ποικίλες μηχανορραφίες, ωστόσο η ζωή πάντα θα έχει κάτι διαφορετικό να του επιδείξει.

Φυσικά, οι κρυφές κινήσεις είναι ένα όπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τον ίδιο επ' ωφελεία του, ιδίως τώρα που ετοιμάζεται για ένα νέο «μεγάλο κόλπο». Η ...παραπλάνηση και ο αιφνιδιασμός του «εχθρού», είναι μια στρατηγική την οποία ο Γρηγόρης ξέρει να εφαρμόζει άψογα όταν θέλει.

Επειδή όμως όλα αυτά αστρολογικά παραπέμπουν στην ενεργοποίηση του 12ου οίκου και του Ποσειδώνα, υπάρχει κι ένας «αστερίσκος», που είναι μάλλον ο μόνος πραγματικά ανησυχητικός, αφού έχει να κάνει με θέματα υγείας, δικά του ή ενός πολύ προσφιλούς του προσώπου. Και μάλιστα ένα θέμα μάλλον απροσδόκητο ύστερα από μια «επέμβαση ρουτίνας». Την υγειά του να έχει λοιπόν κι όλα τα άλλα γίνονται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved