Βίσση - Καρβέλας ξανά μαζί!

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια....

Βίσση - Καρβέλας ξανά μαζί!

Μια Τοξοτίνα κι ένας Παρθένος αποδεικνύουν στην πράξη πως η άποψη που θέλει τα δύο ζώδια να «μην ταιριάζουν» μεταξύ τους, είναι τουλάχιστον επιπόλαιη κι αυτό ισχύει για κάθε ανάλογο αφορισμό. Δεν «βγαίνουν» έτσι στο πόδι τα συμπεράσματα.

Απαιτείται μια σύγκριση πολλών δεδομένων των δύο ωροσκοπίων, με ένα από τα βασικά κλειδιά της συμβατότητας μεταξύ δύο προσώπων, να είναι οι θέσεις του Ήλιου και της Σελήνης. Όπως ακριβώς αποτυπώνεται δηλαδή και στην περίπτωση Βίσση-Καρβέλα, αφού η γενέθλια Σελήνη του δεύτερου είναι στον Τοξότη, το ζώδιο δηλαδή της πρώτης.

Αυτό το ψυχικό «καθρέφτισμα» συνέβαλε στην μακρόχρονη συνεργασία τους, που συνεχίστηκε και μετά τον χωρισμό τους και η οποία επισφραγίζεται τακτικά στον επαγγελματικό στίβο, καλή ώρα...

Όπως έχει ανακοινωθεί, το 2013 θα ξανανέβουν οι «Δαίμονες», η ροκ όπερα όπου η Άννα Βίσση έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1991. Η παράσταση θα ανέβει στο Παλλάς τον Μάρτιο του 2013, με νέο θίασο αλλά τα ίδια τραγούδια.

Επιπλέον, κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου τα τέσσερα νέα τραγούδια της Άννας Βίσση σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα.

Ανάμεσα σε αυτά και η «Βενζίνη», ένα τραγούδι που φαίνεται πως είναι απόλυτα εμπνευσμένο από την κρίση, αφού περιγράφει την θεραπευτική δύναμη του έρωτα, κάτω από συνθήκες απέραντης φτώχιας. Μέχρι και τα αστρικά ταξίδια επιστρατεύτηκαν στο στίχο!

Οι γνώμες για τη νέα συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, που όσον αφορά το μουσικό ύφος της κινείται πάνω σε δοκιμασμένες συνταγές, ως ...συνήθως διίστανται. Από την μια πλευρά υπάρχουν οι funs της Άννας, που ό, τι και να τραγουδήσει, μπράβο θα πούνε κι από την άλλη οι «επαγγελματίες» κριτές που περιμένουν με το ντουφέκι.

Πάντως, στην διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr, για τα πιο «Love and Hate» πρόσωπα της show biz, η «παντοτινή μούσα» του Νίκου Καρβέλα φιγουράρει διαρκώς στην πρώτη πεντάδα των πιο αγαπημένων του κοινού. Στην κορυφή η Αννούλα, είτε με, είτε χωρίς ...βενζίνη!

Όσο για τον ...γεροπαράξενο Νικ, τι κι αν το ισοζύγιο των ψήφων τον θέλει μονίμως ανάμεσα στους «αντιπαθητικούς»; Ποτέ δεν προσπάθησε να κολακέψει το κοινό με τις απόψεις του, που ήταν και είναι πάντα ιδιαίτερες, έστω κι αν τελικά τα περισσότερα τραγούδια του είναι «για τους πολλούς».

Τετράγωνο Δία-Ουρανού έχει στον γενέθλιο χάρτη του και την ...δουλεύει καλά την όψη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved