Αν θέλετε να έχετε γονιμότητα και ευλογία στην ζωή σας, θα σας βοηθήσει ο Άγγελος Καχητήλ

Όσοι αγαπάτε τα ζώα, τα λουλούδια και γενικά είσαστε υπέρ της σωτηρίας της γης και της οικολογίας θα επικαλείστε τον Άγγελο αυτό

Αν θέλετε να έχετε γονιμότητα και ευλογία στην ζωή σας, θα σας βοηθήσει ο Άγγελος Καχητήλ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Αυτή την εβδομάδα είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το σπίτι κάποιων φίλων μου και είχα την ευλογία γιατί έτσι το ένοιωσα να καταλάβω, τι σημαίνει θετική ενέργεια του σπιτιού και των ανθρώπων. Το τελευταίο καιρό όλα διαπραγματεύονται στην Ελλάδα και είμαστε όλοι σχεδόν για ένα θέμα με την σκανδάλη στον κρόταφο. Όλοι μας λίγο πολύ είμαστε φορείς μεγάλης αρνητικής ενέργειας. Δεν το καταλαβαίνουμε βέβαια, όταν μας συμβαίνει γιατί είμαστε όλοι αφομοιωμένοι μέσα στο ίδιο υλικό και κατά κάποιο τρόπο έχουμε παραδοθεί. Βγαίνοντας στον κήπο αυτού του σπιτιού θαύμασα την ποικιλία δέντρων, λουλουδιών και γενικά όλης της φύσης. Σκέφτηκα λοιπόν ότι τελικά ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά πράγματα για να είναι αληθινά ευτυχισμένος μέσα του, αφού συνδέεται άμεσα με τον Θεό μέσω της φύσης. Τα χαμογελαστά πρόσωπα των φίλων μου και η ζεστασιά τους με έκαναν να νοιώσω πραγματικά ότι είμαι εκείνη την στιγμή σε ένα παραδεισένιο μέρος. Το αεράκι που φυσούσε ήταν τόσο ευεργετικός όπου και πάλι ένοιωσα την απλότητα και την ομορφιά της φύσης. Ένα μικρό σκυλάκι μαζί με ένα άλλο μου προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους. Χωρίς να μου ζητούν τίποτε και χωρίς εγώ να κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν τόσο τρυφερή η σκηνή που πραγματικά ένοιωσα να απελευθερώνομαι από βάρη μηνών. Παρατήρησα ότι άνοιξε ξαφνικά η καρδιά μου με δυο απλά πράγματα. Είδα στα πρόσωπά τους την αθωότητα και την αγνότητα του Θεού και σε συνδυασμό με την φύση πραγματικά αγαλλίασα για τις όμορφες στιγμές. Γενικά η φύση μαζί με τα ζώα είναι ένα μεγάλο δώρο που σπάνια αντιλαμβανόμαστε μέσα στην πολύβουη πόλη.

Ο Άγγελος Καχητήλ είναι ο προστάτης όσων έχουν γεννηθεί από τις 26 έως 30 Απριλίου.

Το όνομά του σημαίνει το « πρόσωπο του Θεού που έχει λατρεία για τα πάντα».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω ιδιότητες:

Σαν άνθρωποι αναζητάτε την πρόοδο και την εξέλιξη. Είστε γενικά πολύ σεμνοί και αγαπάτε τις δημιουργικές εργασίες. Ο Άγγελός σας βοηθάει να αποκτήσετε πνευματικότητα και απλότητα και μέσα από όλο αυτό θα αγαπήσετε ευκολότερα την φύση και τα στοιχεία της, ώστε να συμβάλλετε και εσείς στην καλυτέρευση και την ροή της δημιουργικής ενέργειας που όλα τα επιδιορθώνει, χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά για εξαιρετικά έργα. Όταν εκτιμάτε όλη την δημιουργία, ευκολότερα ευγνωμονείτε αλλά και θυσιάζεστε για την ισορροπία και την ομορφιά. Αν αγαπάτε τις λειτουργίες και τις ευχαριστίες προς τον Θεό με την βοήθεια του Αγγέλου αυτού μπορείτε να εκφράσετε όλα σας τα εσωτερικά συναισθήματα. Όσοι αγαπάτε τα ζώα, τα λουλούδια και γενικά είσαστε υπέρ της σωτηρίας της γης και της οικολογίας θα επικαλείστε τον Άγγελο αυτό για να βοηθήσει ακόμα και για την σωτηρία ενός φυσικού κομματιού της Γης που κινδυνεύει να χαθεί από φωτιά, μόλυνση ή οτιδήποτε εμείς οι άνθρωποι προκαλούμε. Επίσης, αν ασχολείστε με την γη, τη γεωργία, τα φυτά, τις καλλιέργειες γενικά των φυσικών προϊόντων, είστε κτηνίατροι ή ανήκετε σε οργάνωση που προστατεύουν ακόμα και τα σπάνια είδη ζώων.

Αγαπημένε μου Άγγελε, έχω ανάγκη να αφιερωθώ στην λατρεία και την προστασία της φύσης και των ζώων γιατί στην καρδιά μου έχω ευαισθησία και κρύβω μέσα μου μεγάλη αγάπη για όλα αυτά. Βοήθησέ με να απαλλαχτώ από τις αρνητικές και μοχθηρές σκέψεις αλλά και να σταματήσω να κάνω λάθη στον τρόπο χρήσης των φυσικών πηγών και ενεργειών που υπάρχουν στην φύση. Σου υπόσχομαι ότι θα λατρεύω και θα προστατεύω τον φυσικό πλούτο και την φυσική αρμονία. Αλλά βοήθησε και εσύ να αποτραπούν πάνω στην γη οι ενέργειες που μπορεί να την καταστρέψουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved