Αδερφοί Κατσιμίχα – Το συναυλιακό τους σμίξιμο

Οι συναυλίες τους έχουν ξεκινήσει από τις 20 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο συνεχίζοντας με την χθεσινή στο Κηποθέατρο Παπάγου, ακολουθώντας άλλες εννέα έως τις 10 Σεπτεμβρίου

Αδερφοί Κατσιμίχα – Το συναυλιακό τους σμίξιμο

Πέρασαν 10 χρόνια από την τελευταία συνέντευξη του Χάρη Κατσιμίχα, που δήλωνε πως σταματά τη μουσική του πορεία, αισθανόμενος πως δεν έχει πλέον να δώσει τίποτα καινούργιο. Έκτοτε απομονώθηκε μέχρι να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Ο Πάνος συνέχισε να εμφανίζεται με άλλους καλλιτέχνες έως σήμερα, που ο Χάρης λύνει τη σιωπή του, αποφασίζοντας να συνοδέψει τον αδερφό του, σε ένα όμορφο συναυλιακό καλοκαίρι.

Το σμίξιμο των δύο αδερφών που μας έχουν χαρίσει αξέχαστες μελωδίες και έχουν συντροφεύσει ολόκληρες γενιές, σύμφωνα με δηλώσεις τους δεν έγινε για να δημιουργήσουν νέα τραγούδια, παρά για να ερμηνεύσουν ξανά τα παλιά σε μια περιοδεία σε διάφορα μέρη.

Ο πιο κοινωνικός και ρεαλιστής Πάνος ήταν πάντα έτοιμος, ενώ ο πιο εσωστρεφής και ρομαντικός Χάρης, επανήλθε χρησιμοποιώντας τους εξωλεκτικούς κωδικούς, που ενώνει τη δίδυμη φύση τους.

Ωστόσο, ο Χάρης όλα αυτά τα χρόνια της απομόνωσης, έχει κάνει μια εργασία μελοποίησης δημιουργών της γενιάς του '70 όπως των Χιόνη, Βαρβέρη, Παπαγεωργίου, Γκανά, Αλαβέρα, Κοντού και άλλων, σκοπεύοντας αν του δοθεί η ευκαιρία να τα παρουσιάσει.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή μπορούμε να τους απολαύσουμε ξανά στις συναυλίες τους που έχουν ξεκινήσει από τις 20 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο συνεχίζοντας με την χθεσινή στο Κηποθέατρο Παπάγου, ακολουθώντας άλλες εννέα έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ανήκοντας στο καλλιτεχνικό ζώδιο του Ζυγού με τη Σελήνη επίσης στον Ζυγό και ωροσκόπο στον Σκορπιό, σε συνδυασμό με τον τονισμένο 12ο οίκο, διαμόρφωσαν την δική τους άποψη μέσα από τα τραγούδια τους, καταφέρνοντας να διαπεράσουν τα συναισθήματα των ακροατών.

Η σύνοδος Ήλιου – Σελήνης – Ποσειδώνα στον Ζυγό στον 12ο οίκο προμήθευσε με άφθονη καλλιτεχνική έμπνευση, ιδεαλισμό και αρκετή μελαγχολία τα τραγούδια τους.

Η παρουσία του Κρόνου πολύ κοντά σε αυτή τη σύνοδο, καταγράφει με σαφή τρόπο τις εμπειρίες και τον ψυχισμό τους. που αποτυπώνουν περισσότερο στους στίχους τους.

Ο Ήλιος κυβερνήτης του μεσουρανήματος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σήμανε εκκωφαντικά τις καμπάνες της καριέρας τους, απογειώνοντάς την με μοιραίο τρόπο, ενώ το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα διατηρεί την διεισδυτική παρουσία μιας διαχρονικής ανάμνησης.

Το σμίξιμο των αδερφών Κατσιμίχα έγινε κάτω από την επήρεια του προοδευμένου Ήλιου με τον γενέθλιο Ήλιο τους, γεγονός που έχει να κάνει με τις επαγγελματικές επιδιώξεις και επαναξιολογήσεις. Η δε παρουσία του διελευστικού Κρόνου σε σύνοδο με τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα τους, δεν αφήνει αμφιβολία για τη δραστηριοποίηση που υπάρχει, φορτώνοντάς τους με ευθύνες και υποχρεώσεις, που φαίνονται καλοδεχούμενες.

Η βραχνή φυσαρμόνικα λοιπόν για άλλη μια φορά, είναι έτοιμη να σιγοντάρει τις φωνές και τις μελωδίες τους, ενώ κάτι μας λέει πως το συναυλιακό τους ζέσταμα, προμηνύει άλλη μια καλλιτεχνική πρωτιά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved