Για γρήγορη θεραπεία και αποκατάσταση βοηθά ο Άγγελος Λελαχήλ

Aν θέλετε να έχετε γρήγορη θεραπεία και αποκατάσταση επικαλεστείτε τον Άγγελο Λελαχήλ.

Για γρήγορη θεραπεία και αποκατάσταση βοηθά ο Άγγελος Λελαχήλ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Επειδή ο άνθρωπος έχει μεγάλες δυνάμεις την στιγμή που γεννιέται μέσα του έχει και την γνώση της αυτοθεραπείας. Με τον καιρό και τον χρόνο και κυρίως μετά τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής του, αρχίζει και ξεχνάει τις ιδιότητες που κουβαλάει σαν ψυχή γιατί έχει αρχίσει και γίνεται ένα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικογένειας. Τις πιο πολλές φορές, μια ευεργετική σκέψη μας κάνει και ξεχνάμε τελείως το πρόβλημα υγείας που μας βασανίζει.

Έχει αποδειχτεί πλέον ότι ο άνθρωπος δέχεται από παντού επιδράσεις και δεν έχει μόνο υλικό σώμα αλλά έχει και άλλα. Για αυτό τον λόγο, όταν κάποιος υποφέρει ή πονάει συναισθηματικά και λυθεί το πρόβλημά του ή αρρωστήσει σωματικά και μετά από λίγο καιρό θεραπευτεί, αν τον ξαναρωτήσεις: «πότε πόνεσες πιο πολύ, όταν πονούσες σωματικά ή όταν πονούσες ψυχικά ή συναισθηματικά;» η απάντηση θα είναι ότι αυτό που θυμάται και δεν του φεύγει εύκολα είναι ο ψυχικός πόνος. Άρα αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι ο άνθρωπος αρρωσταίνει πρώτα ψυχικά και μετά σωματικά. Ο σωματικός πόνος μας υπενθυμίζει ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι κάτι έχουμε καταπιέσει υπερβολικά και αυτό μας βγαίνει σε αρρώστια σωματική ή κούραση. Επειδή ο περισσότερος κόσμος έχει φοβία με την υγεία του γιατί το πρόβλημα κτυπάει ξαφνικά και αναπάντεχα, καλό είναι να παρατηρούμε με αγάπη το σώμα μας και τις μεταβολές του, καθώς επίσης τις ανάγκες του, τις οποίες τις πιο πολλές φορές ούτε καν μπαίνουμε στον κόπο να δούμε γιατί δεν μας αρέσει να παρατηρούμε τίποτε. Το σώμα όμως μιλάει και σίγουρα πριν μας συμβεί κάτι σοβαρό μας έχει μιλήσει και μας έχει ξαναμιλήσει. Εμείς απλά πρέπει να το αφουγκραστούμε και να του δείξουμε μεγάλη αγάπη.

Ο Άγγελος Λελαχήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 15 έως 20 Απριλίου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που δίνει τιμές και θεραπεία».

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες:

Σαν άτομα έχετε μεγάλη κατανόηση, δυνατή αντίληψη, μαγνητική προσωπικότητα, δημιουργικότητα και μεγάλη διάθεση να είστε φιλάνθρωποι, βοηθώντας τους άλλους σε όλες τους τις δυσκολίες. Έχετε το προσόν να ξεκουράζετε, να θεραπεύετε, να αναπαύετε και να στηρίζετε τους άλλους στα σημεία που σας έχουν ανάγκη. Επίσης καταλαβαίνετε τις ανάγκες των άλλων πολύ εύκολα και είσαστε πολύ γρήγοροι και δραστικοί στις παρεμβάσεις σας. Ο πνευματικός δρόμος για σας είναι πολύ πιο εύκολος και κατανοητός από τους άλλους και πολύ γρήγορα αντιλαμβάνεστε τι πρέπει να κάνετε.

Όταν επικαλείστε τον Άγγελό σας, συνήθως ζητάτε βοήθεια για να στηρίξετε κάποιον άλλον. Καλό θα είναι να μην είστε υπερβολικοί και να ζείτε πάντα κάτω από μέτρο. Οι υπερβολές σας δεν θα σας βοηθήσουν για αυτό να προσπαθείτε όσο μπορείτε να είσαστε συντηρητικοί, ταπεινοί και σεμνοί. Μπορεί να πάρετε φόρα και να χώνετε την μύτη σας ακόμα και εκεί που δεν σας το ζητάνε. Ο Άγγελός σας θα σας δώσει τη δύναμη να είστε δημιουργικοί και να έχετε ξεκάθαρη σκέψη. Μπορείτε πολύ εύκολα να γίνετε πνευματικοί οδηγοί, σύμβουλοι ψυχικής υγείας και γενικά να ασχοληθείτε με επαγγέλματα που έχουν μορφή συμβουλευτικής και στήριξης στα ανθρώπινα προβλήματα.

Άγγελε Λελαχήλ, νοιώθω ότι, όταν είμαι χρήσιμος στους γύρω μου, εγώ ακτινοβολώ και μπορώ να διδάξω την αλήθεια. Έχω την δυνατότητα να θεραπεύω την ψυχή και το σώμα. Δώσε μου δύναμη και κουράγιο να θεραπεύσω τον εαυτόν μου στα σημεία που έχω πρόβλημα και μετά να θεραπεύσω τους άλλους γύρω μου. Είναι απαραίτητο να διατηρήσω την ισορροπία μου και την ταπεινότητα μου και σε αυτό μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved