Πώς να κόψετε τις εξαρτήσεις με τη βοήθεια του Αγγέλου Μαχασιάχ

Αν υποφέρετε από πάθη και εξαρτήσεις, επικαλεστείτε τον Άγγελο Μαχασιάχ

Πώς να κόψετε τις εξαρτήσεις με τη βοήθεια του Αγγέλου Μαχασιάχ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Όταν λέμε ότι είμαστε σε αμαρτία, τι νομίζετε ότι σημαίνει τελικά; Ότι έκανα λάθος. Άρα σημαίνει ότι έχω στην ουσία φύγει μακριά από εμένα και την αλήθεια μου. Δηλαδή ενεργειακά δεν λειτουργώ σωστά σε σχέση με εμένα. Είναι σαν να μην ακούω την βαθειά μου φωνή και στην κυριολεξία δεν ακούω τίποτε. Όταν λέμε μην κρίνουμε τον άλλον, στην ουσία κάνουμε ένα ενεργειακό λάθος σε σχέση με τον εαυτόν μας, γιατί προβάλουμε πάνω στον άλλον δικά μας πράγματα, τα οποία τελικά αυτά τα δικά μας θέματα είναι, ας το πούμε, η αμαρτία που κάνει κάποιος. Π.χ. εγώ είμαι πολύ αυστηρός με τους άλλους και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Υποφέρω από αυτό γιατί τελικά φτάνω στο σημείο να μην μου αρέσει κανένας και να νιώθω μόνος. Το μυστικό της αμαρτίας είναι ότι εγώ είμαι βαθιά μέσα μου πολύ αυστηρός και απαιτώ από τους άλλους να είναι ο εαυτός μου. Αυτό βέβαια δεν γίνεται και τελικά απομακρύνομαι από τον εαυτόν μου και κατά επέκταση και από τους άλλους. Υποφέρω από την τελειομανία μου και μετά δεν βρίσκω καμία λύση. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα είδη αμαρτίας, όπως π.χ. το φαγητό, τα ποτά, οι ουσίες, οι συναισθηματικές εξαρτήσεις. Όλα αυτά τα καταγράφουμε σαν λάθη. Αν όμως αντιστρέψεις την λέξη λάθος θα σου βγει η λέξη άθλος. Που σημαίνει ότι μόλις αντιλαμβάνομαι το λάθος μου και το διορθώνω δημιουργώ έναν άθλο. Κατ' επέκταση εξελίσσομαι.

Ο Άγγελος Μαχασιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Απριλίου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που λυτρώνει»

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πιο πάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω ιδιότητες:

Είσαστε πολύ δυνατοί γιατί έχετε μέσα σας την επίγνωση του καλού και του κακού. Είστε καλόψυχα άτομα και αναζητάτε πάντα να κάνετε το καλό στον άλλον. Η προσευχή, όλων των ειδών οι ασκήσεις και τεχνικές που σας κάνουν καλύτερους ανθρώπους σας έλκουν και τις αναζητάτε. Επειδή έχετε βαθιά ανάγκη να λυτρωθείτε, αναζητάτε πάντα την πράξη στην ζωή σας κι όταν το κάνετε έχετε την δύναμη να το μοιραστείτε και με τους άλλους, είτε μέσα από διδασκαλία είτε μέσα από πράξη. Το θάρρος σας είναι πολύ σημαντικό για την ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι, όταν γίνεται ένα λάθος, έχετε την τόλμη να το αναγνωρίσετε και να πάτε πολύ μπροστά. Συνήθως, έχετε πολύ καλή ζωή. Πολλές φορές προσεύχεστε και παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και την σωστή καθοδήγηση.

Επικαλεστείτε τον Άγγελο Μαχασιάχ, όταν θέλετε να ξεκόψετε ή να ξεφύγετε από κάθε πάθος. Το μόνο που μπορεί να σας κάνει την ζωή δύσκολη είναι ότι παρασύρεστε και επιζητάτε την πολυτέλεια και την υπερβολή. Για αυτό μερικές φορές πάσχετε από μεγαλομανία και φανατισμό. Ίσως κάνετε και κάποιες υπερβολές στον σεξουαλικό τομέα. Επειδή είστε αφελείς και ευκολόπιστοι, αρκετές φορές υπάρχει κίνδυνος να πληγωθείτε και μετά, όταν γίνει αυτό, από αντίδραση θα πληγώσετε υπερβολικά τον άλλον.

Άγγελέ μου και Σωτήρα μου, θέλω να με βοηθάς, όταν βυθίζομαι στο σκοτάδι και έχω μεγάλη δυστυχία μέσα στην ψυχή μου. Μερικές φορές τυφλώνομαι από τα λάθη μου, παρόλο που έχω την δύναμη να διδάσκω τους άλλους. Βοήθησε με να απαλλαγώ από το δυναστευτικό εγώ μου. Μην με αφήνεις να λησμονώ τον εαυτόν μου γιατί τώρα μπορώ να γίνω λυτρωτής και των άλλων. Βοήθησέ με να απεξαρτηθώ από τα πάθη μου για να είμαι ελεύθερος και συντονισμένος με τον αληθινό εαυτό μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved