Πείτε αντίο στην αδυναμία

Εάν θέλετε δύναμη, επικαλεστείτε τον Άγγελο Ελεμιάχ.

Πείτε αντίο στην αδυναμία

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Υπάρχουν εποχές που νοιώθουμε πολύ αδύναμοι και χρειάζεται να κάνουμε κάτι πολύ εντυπωσιακό για να ξεφύγουμε από αυτή την μεγάλη δυσκολία το οποίο το ζητάμε εμείς από τον εαυτόν μας για να τον πείσουμε ότι τελικά κάτι κάναμε.

Ίσως τελικά να μην είμαστε και τόσο δυστυχείς και όλο αυτό να το φτιάχνουμε εμείς με το μυαλό μας. Οι συνθήκες που περιγράφουμε δεν είναι καν ρεαλιστικές αλλά είναι στηριγμένες στις ψευδαισθήσεις που σχετίζονται με το «εγώ» μας, το οποίο μας παίζει πολλά παιχνίδια. Π.χ. αν γίνει ένα γεγονός και το παρακολουθήσουν όλα τα άτομα, αν ερωτηθούμε μετά ένας- ένας θα διαπιστωθεί ότι ο καθένας από εμάς το έχει καταγράψει τελείως διαφορετικά γιατί τα υπόλοιπα τα φανταζόμαστε, επειδή έχουν κάποια πιστεύω μέσα μας και με αυτές τις πεποιθήσεις κτίζουμε τις προσλαμβάνουσες από έξω. Αυτό τελικά δεν είναι αληθινό, γιατί ο καθένας καταγράφει το γεγονός με τις κεραίες που έχει σαν συχνότητα. Η γλώσσας της Βαβέλ είναι η μπερδεμένη κατάσταση που όλοι εισπράττουμε σε ένα κοινό γεγονός. Το προσωπικό εγώ μας μάς στέλνει συνεχόμενα μηνύματα για να σωθεί. Με αυτόν τον τρόπο εμείς αποδυναμωνόμαστε και χάνουμε όλη την ουσία και την δύναμή μας. Ευκαιρία να την ξανακερδίσουμε, αδιαφορώντας για το ποια είναι η πραγματικότητα ανάμεσα στα άτομα. Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

Χάνετε χρόνο, αν σκαλίζετε την δικαιοσύνη γιατί υπάρχει μεγάλη υποκειμενικότητα η οποία σας κάνει να νομίζετε ότι εσείς έχετε δίκιο και όχι ο άλλος γιατί τα βλέπετε από την δική σας σκοπιά. Η λύση είναι στην μέση. Μην ξεχνάτε ότι το ταγκό χορεύεται και από τους δύο.

Ο Άγγελος Ελεμιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Απριλίου.

Το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που δίνει την δύναμη».

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω ιδιότητες:

Είστε γενικά πολύ ενθουσιώδεις, παρορμητικοί και πολύ μαχητικοί για αυτό μπορείτε να πάρετε αυτό που σας δίνεται εύκολα. Ο εαυτός σας και ο έλεγχός του είναι πολύ εύκολο να γίνει από την δική σας την πλευρά. Για αυτό, όταν πάρετε απόφαση να σταματήσετε κάτι που σας κάνει κακό, αμέσως το σταματάτε. Επειδή το πρόσωπο του Θεού δίνει στα άτομα προσωπική δύναμη και ανάπτυξη, αν επικαλεστείτε τον Άγγελο αυτόν θα έχετε μόνιμη δύναμη και ασφάλεια. Γενικά σηκώνετε πολλά βάρη για αυτό κατά εποχές είστε υπερβολικά δυναμικοί και αποτελεσματικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Άγγελό σας όσοι έχετε ανάγκη από ασφάλεια και δύναμη αλλά και εσείς που είστε δυνατοί και σηκώνετε το βάρος της ζωής των άλλων. Επίσης, όταν βρίσκεστε στην εξουσία ή γενικά έχετε στα χέρια σας ευθύνες που προέρχονται από αρχηγικές θέσεις. Όταν αρνείστε να παραδεχτείτε τα λάθη σας γίνεστε αυτοκαταστροφικοί και χάνετε με αυτόν τον τρόπο την δύναμή σας. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Για αυτό με την βοήθεια του φύλακα Αγγέλου σας μπορείτε να διορθώσετε κατά πολύ τον εαυτόν σας και να γίνετε πολύ δυνατοί. Αν το καταφέρετε αυτό θα γίνετε πολύ θετικά άτομα και για εσάς και για τους άλλους. Εξάλλου την δύναμη την έχετε μέσα σας, απλά χρειάζεται να το πιστέψετε και να το αποδεχτείτε.

Ζητώ από τα βάθη της ψυχής μου να μου ξυπνήσεις την κρυμμένη δύναμη που βρίσκεται μέσα μου. Βοήθησε με να καταλάβω που είναι και να την βγάλω στην επιφάνεια και με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω τους άλλους και τον εαυτόν μου. Η φλόγα της θέλησής μου ας είναι τόσο λαμπερή που να κάψει κάθε κακό και αρνητικό που μπορεί να κρύβω μέσα μου. Άγγελέ μου, γνωρίζεις και εσύ την δύναμή μου για αυτό δώσε μου την ευκαιρία να την αφουγκραστώ μέσα μου και να στηρίξω τους γύρω μου και όλους όσους είναι αδύναμοι και μόνοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved