Βασιλική Ανδρίτσου - Απλήρωτη και έγκυος;

Μετά την «Πολυκατοικία», φέτος πρωταγωνιστεί ως Γιούλη στους «Βασιλιάδες» του Mega, ενώ κάθε Τετάρτη στις 22:30 εμφανίζεται στο Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου, όπου παίζεται η παράσταση, «Mερικοί το προτιμούν Shamone»

Βασιλική Ανδρίτσου - Απλήρωτη και έγκυος;

Ζυγός με κάμποσα Υδροχοϊκά στοιχεία (Σελήνη στον Υδροχόο και σύνοδος Ήλιου-Ουρανού) καταφέρνει να ελίσσεται αποτελεσματικά ανάμεσα στις κακοτοπιές της show biz, έχοντας ως σύμμαχο τον Δία στον Αιγόκερω που μπορεί να βρίσκει «άκρες» με τους ισχυρούς.

Η «ειδικότητα» της σε κωμικούς ρόλους χρωστάει πολλά στον Ερμή στον Σκορπιό, ο οποίος -όπως και κάθε πλανήτης στο ζώδιο- διαθέτει ένα ιδιαίτερο χιούμορ, στα όρια συχνά του σαρκασμού-αυτοσαρκασμού.

Η ίδια δηλώνει φαν της TV και είναι γεγονός πως η σχεδόν αδιάλειπτη παρουσία της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες συντηρεί την δημοφιλία της, όπως διαφαίνεται και στο «Love and Hate», την διαρκή διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr.

Μετά την «Πολυκατοικία», φέτος πρωταγωνιστεί ως Γιούλη στους «Βασιλιάδες» του Mega, ενώ κάθε Τετάρτη στις 22:30 εμφανίζεται στο Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου, όπου παίζεται η παράσταση, «Mερικοί το προτιμούν Shamone», με την Σοφία Βογιατζάκη, τον Γιώργο Αλουπογιάννη και τον Βαγγέλη Ασημάκη. Η σκηνοθεσία, τα κείμενα και οι χορογραφίες είναι του Παντελή Καναράκη και η ενδυματολογική επιμέλεια της Μαρίας Καραπούλιου. Guest star είναι ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Αυτήν την περίοδο πάντως, ο Κρόνος «φλερτάρει» με τον Ήλιο της και το ότι παραμένει απλήρωτη, όπως και οι λοιποί συντελεστές του σήριαλ, μπορεί να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου στις πιέσεις που δέχεται. Τα πράγματα τους επόμενους μήνες είναι δύσκολα για την ίδια στον επαγγελματικό τομέα και δεν αποκλείεται τελικά να εγκαταλείψει τα γυρίσματα.

Ωστόσο, ο Κρόνος έχει και τα καλά του, εννοώντας τους περιορισμούς που μπορεί να επιβάλλει για ...καλό σκοπό. Ήδη, ο γάμος της Βασιλικής Ανδρίτσου με τον καλό της Νίκο Συμεωνίδη, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, «φωνάζει» ότι βρίσκεται σε μια φάση σοβαρών αποφάσεων-δεσμεύσεων. Και από αυτήν την άποψη μια εγκυμοσύνη μπορεί να είναι στο πρόγραμμα, έστω και σε αυτούς τους ...χαλεπούς καιρούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved