Καταργείστε τα εμπόδια επικαλώντας τον Άγγελο Σιταήλ

Αν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και βρίσκετε εμπόδια, επικαλεστείτε τον Άγγελο Σιταήλ.

Καταργείστε τα εμπόδια επικαλώντας τον Άγγελο Σιταήλ

Αφιερωμένο στο γιο μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Όσοι άνθρωποι κατανοούν τις ανθρώπινες αδυναμίες είναι αυτοί που έχουν την ευκολία να αγαπούν λίγο πιο πολύ τον εαυτόν τους και να συγχωρούν ή να συμπονούν παραπάνω την ανθρώπινη ύπαρξη. Αυτό είναι ένα βήμα στο μονοπάτι της εξέλιξης. Γιατί η αληθινή αγάπη του εαυτού ξεκινάει από την συμπόνια του. Αν καταφέρετε να νοιώθετε έστω και μια μικρή νότα συμπόνιας για σας, τότε ευκολότερα θα γυρίσετε και θα κοιτάξετε στην καρδιά τον άλλον.

Οι άνθρωποι, συνήθως, ενώ θέλουμε να είμαστε ο ένας με τον άλλον, όμως υπάρχουν λόγοι που ο ένας είναι χωριστά από τον άλλον. Πέντε είναι αυτά τα συναισθήματα που κατά κάποιο τρόπο μας απομακρύνουν από τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτά τα συναισθήματα είναι ο πόνος, ο φόβος, ο θυμός, η άγνοια, η προσκόλληση. Ο λόγος είναι ότι απομονωνόμαστε υπερβολικά και κυρίως αυτοί είναι οι λόγοι που δεν επικοινωνούμε βαθιά. Δεν υπάρχει άλλος λόγος που μας απομακρύνει από τους ανθρώπους και τα υπόλοιπα είναι κατασκευάσματα της φαντασίας μας. Αν κατανοήσουμε αυτά τα συναισθήματά μας τότε θα συμπονέσουμε την ανθρώπινη φύση και δεν θα είμαστε ποτέ ξανά έξω από την ανθρώπινη ομάδα. Γιατί οι άνθρωποι λειτουργούμε σαν ομάδα και όχι μόνοι μας. Αυτή είναι η δύναμή μας.

Ο Άγγελος Σιταήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 31/3 έως 4/4.

Το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που δίνει ελπίδα σε κάθε δημιούργημα».

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες:

Σαν άτομα έχετε μεγάλη δημιουργικότητα και ανεκτικότητα. Μπορείτε να συγχωρήσετε εύκολα και να κατανοήσετε τα ανθρώπινα λάθη. Έχετε καλλιτεχνικές ευαισθησίες και υπερβολικές εμπνεύσεις. Έχετε μεγάλη αποδοχή και σεβασμό στον εργασιακό σας χώρο και είστε γενικά πολύ δυναμικοί.

Ο Άγγελός σας είναι αυτός που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι πολύ δημιουργικό που να είναι υλικό ή πνευματικό. Για αυτό να απευθύνεστε σε αυτόν όταν είναι να κάνετε νέα ξεκινήματα. Κυρίως αν είσαστε καλλιτέχνες και επιθυμείτε το έργο σας να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο κάτι καλό. Επίσης αν θέλετε να έχετε ανταπόκριση από τον κόσμο σε αυτό που κάνετε και να σας δίνουν πολύ αγάπη και δύναμη. Αν ζορίζεστε πολύ έχετε τάση για υποκρισία και μερικές φορές γίνεστε αχάριστοι και αδέξιοι στις κινήσεις σας. Το ψέμα και η προδοσία μπορεί να είναι μέσα σας εν υπνώσει και ξαφνικά δοθείσης ευκαιρίας να βγουν στην επιφάνεια.

Αγαπημένε μου Σιταήλ, εσύ που είσαι ο δημιουργός όλων των νέων ξεκινημάτων και των καλλιτεχνικών ευκαιριών, βοήθησε με να επιτύχω στο νέο μου έργο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά αλλά και την γνώση για να παραδώσω το έργο αυτό στα χέρια δημιουργικών ανθρώπων.
Χάρισέ μου την ισορροπία ανάμεσα στο σώμα, στην ψυχή και στο πνεύμα έτσι ώστε να έχω την δύναμη να προχωράω με υπευθυνότητα και με πίστη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved