Ερωτισμός με τον Άρη στο Ζυγό!

Ο Άρης μπήκε στον Ζυγό στις 3/7 και θα μείνει έως 23/8/2012. Τί φέρνει στην ερωτική ζωή των ζωδίων;

Ερωτισμός με τον Άρη στο Ζυγό!

Ετοιμαστείτε για συνεργασίες, συμβιβασμούς, υποχωρήσεις αλλά και για έρωτες με την άκρη του ματιού.

Ο Άρης δεν είναι σε καλή θέση γιατί χάνει ένα κομμάτι από την δύναμη και την παρόρμηση που έχει και σαν Θεός του πολέμου θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί αρκετές φορές με στόχο την καλοπέραση, την επέκταση των κοινωνικών σχέσεων, την ισορροπία και την αρμονία με κάθε μέσο.

Πολλές φορές λόγω του ότι θα βρίσκεται στον Ζυγό θα δυσκολευτεί να έχει ξεκάθαρη γνώμη και θα παλαντζάρει για το τι πρέπει να κάνει. Αλλά τελικά θα υπερνικήσει ο ναρκισσισμός, η αρμονία και η διάθεση να συνδεθούμε με τους άλλους ανθρώπους οπότε προβλέπεται ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι με πολλούς ανεμοδαρμένους έρωτες. Να περάσετε καλά!!!

ΚΡΙΟΣ

aries

Ο παρορμητικός Κριός δεν θα μετριάσει καθόλου την φόρα, απλά όλη του την δύναμη θα την ρίξει και θα την μοιράζεται με τους άλλους, προσπαθώντας να επικοινωνήσει μαζί τους και ίσως εξαντλώντας την δική του ενέργεια (αφού θα τα δίνει όλα στους άλλους). Ίσως είναι ένα μάθημα για τους Κριούς αυτό, γιατί θα μάθουν την έννοια της συνεργασίας, της δοτικότητας και του μοιράσματος. Σίγουρα ένας Ζυγός θα αναλάβει την εκπαίδευσή σας. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας γιατί μπορεί να πάρετε φόρα και να υπερεκτιμήσετε ή να διαλύσετε μια κατάσταση από ένα ξαφνικό γεγονός ή από μια βαθειά παρόρμηση η οποία θα βγει ξαφνικά και θα σας δώσει το μήνυμα της ελευθερίας, κυρίως από 15/7 έως 21/7, αν είσαστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Ο Αύγουστος θα σας περιορίσει για λίγο γιατί θα αναζητάτε ίσως την τελειότητα και την πλήρη ισορροπία. Επίσης θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε υπερβολικά την εικόνα σας βάζοντας σε αυστηρά όρια τον εαυτό σας, από φαγητό έως και συμπεριφορά, κυρίως από 8/8 έως 19/8. Μερικοί από εσάς θα πάρετε απόφαση για σοβαρή δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για σας, αφού θα ασχοληθείτε υπερβολικά με την βελτίωση της καθημερινότητάς σας αλλά και της ισορροπίας του περιβάλλοντος σας. Σίγουρα η δίαιτα, η βελτίωση του σώματος και γενικά της καλής εικόνας και αρμονίας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Σε σας που ασχολείστε με την τέχνη θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να την κάνετε σε πιο πρακτικό επίπεδο. Γενικά, θα υπάρχει μια τάση για συνεργασίες και για μεγάλους συμβιβασμούς σε πολλά επίπεδα. Το μοίρασμα για σας θα είναι απαραίτητο. Ο έρωτας σίγουρα θα σας κτυπήσει την πόρτα αλλά εσείς θα αμφιταλαντεύεστε αρκετά γιατί δεν θα ξέρετε, αν τελικά το άτομο που έχετε απέναντι σας είναι ικανό να σας δώσει αυτά που ζητάτε. Μέσα στον εργασιακό σας χώρο μια ξαφνική γνωριμία θα σας αναστατώσει και θα σας φέρει σε μεγάλο προβληματισμό. Ειδικά αν περνάτε μια κρίση μέσα στον γάμο σας από δύσκολη επικοινωνία, θα σας φανεί πολύ εύκολο να αρχίσετε να επικοινωνείτε με ένα άλλο άτομο. Επειδή όμως έχετε μεγάλη σταθερότητα παντού, θα μείνετε μέχρι εκεί. Ο τομέας των παιδιών θα είναι ένας τομέας που θα χρειαστεί να διατηρήσετε μεγάλες ισορροπίες και ωριμότητα γιατί ίσως να υποστείτε μεγάλη πίεση από 8/8 έως 19/8 κυρίως οι Ταύροι του τρίτου δεκαήμερου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για σας κυρίως στον ερωτικό τομέα αλλά και για τα ψυχολογικά σας, γιατί θα είστε σε πολύ καλή διάθεση και φόρμα. Η αρμονία, η φινέτσα και η ευγένεια θα επικρατήσουν στην ζωή σας εν γένει. Για αυτό θα έχετε την ευχέρεια να επικοινωνήσετε με όλους ευκολότερα και κυρίως να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθους σας, ο οποίος ίσως να είναι Κριός, Λέων ή Τοξότης. Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε μεγάλες επιτυχίες, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και να μην ξεφεύγετε από εδώ και από εκεί. Σίγουρα οι σχέσεις σας θα είναι πολύ καλύτερες από άλλη φορά, γιατί εσείς θα έχετε αλλάξει και θα έχετε διάθεση καλύτερης επικοινωνίας και επαφής. Ένα ώριμο άτομο που μπορεί να σας τραβήξει το ενδιαφέρον θα σας βάλει σε ένα άλλο τρόπο ζωής που μπορεί να έχει μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Οι δεσμευμένοι σίγουρα θα νοιώσετε καλύτερα μέσα στην σχέση σας, αφού η επικοινωνία θα είναι πιο εύκολη και θα εκφράζεστε καλύτερα και πιο ελεύθερα. Εσείς που είσαστε μόνοι και ωραίοι σίγουρα θα εντοπίσετε το αντικείμενο του πόθου σας μέσα σε κάποια παρέα. Μια σταθερή και όμορφη σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι. Το σπίτι σας γενικά θα είναι ο τομέας που θα ρίξετε επίσης το βάρος σας. Θέλετε αρμονικές και ισορροπημένες σχέσεις, αλλά και ένα όμορφο και ιδανικό περιβάλλον. Θα τα πετύχετε όλα, αρκεί να μην επηρεάζεστε από τις εξωτερικές κοινωνικές συνθήκες και άτομα της οικογενείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Ήρθε η ώρα των μεγάλων υποχωρήσεων και συμβιβασμών. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι κάπως περίεργο για σας, αφού οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο με το μέρος σας. Το συναίσθημα δεν θα ρέει και θα επικρατήσει περισσότερο η επικοινωνία και η ελαφρότητά της. Αυτό δεν σας πηγαίνει πολύ γιατί θέλετε να προσεγγίζετε τους άλλους βγάζοντας αυτά που νοιώθετε μέσα σας και όχι αυτά που σκέπτεστε, αλλά είναι αναγκαίο και αυτό γιατί έτσι θα εξελιχθείτε. Ίσως η επικοινωνία να είναι ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σας που έχει απωθηθεί προς τα μέσα σαν κάτι δύσκολο ή δυσνόητο. Ετοιμαστείτε για την μικρή σας επανάσταση η οποία μπορεί να γίνει από 15/7 έως 21/7 και να νοιώσετε ότι απελευθερώνεστε, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό δεν θα έχει κόστος. Πρακτικά θέματα και προβλήματα συνεργασιών και στενών σχέσεων θα σας απασχολήσουν αλλά τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και έξω, κυρίως αν συνεργάζεστε με Κριό και Αιγόκερω. Από την άλλη, εσείς που δεν συμβιβάζεστε στην ουσία ποτέ, θα αναγκαστείτε για χάρη ή ενός ηλικιωμένου προσώπου ή μιας πολύ επιβαρυντικής σχέσης, η οποία νοιώθετε ότι σας δεσμεύει αρκετά, να υποχωρήσετε κυρίως από τις 8/8 έως 19/8 και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Υπομονή θα περάσει και αυτό. Δείτε και τα καλά της υπόθεσης γιατί πάντα κάτι που είναι δύσκολο στην διαχείρισή του και τελικά το καταφέρουμε με στρατηγική (γιατί εδώ χρειάζεται αυτό) μας κάνει πιο δυνατούς. Η σχέση με ένα Ζυγό ή θα εξελιχτεί ή θα σταματήσει λόγω αντίξοων συνθηκών.

ΛΕΩΝ

leo

Ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για σας, γιατί επιτέλους ο Βασιλιάς θα μοιραστεί τον θρόνο του με τους υπηκόους του, καθώς θα του το επιτρέψουν οι συνθήκες. Κυρίως τα ταξίδια, η νέα γνώση και η επικοινωνία ακόμα και με άτομα που παλιά είσαστε πολύ απόμακροι, θα σας δώσουν νέα δύναμη και αυτοπεποίθηση. Το άνοιγμα πάντα σας κάνει καλό, γιατί μπορεί να δείχνετε κοινωνικοί αλλά είσαστε βαθειά μοναχικά άτομα όπως το λιοντάρι που είναι σε απόσταση από όλα τα άλλα ζώα της ζούγκλας, λόγω της υπεροχής και της θέσεως που έχει. Για αυτό θα ανακουφιστείτε για λίγο από τον βασιλικό σας ρόλο. Ένα ξαφνικό ταξίδι στο εξωτερικό ή η γνωριμία σας με έναν ιδιαίτερο Κριό θα σας αρέσει γιατί θα πλησιάζει πολύ τον χαρακτήρα σας. Στην ουσία σας αρέσει να είσαστε ανεξάρτητοι και αυτάρκεις και τώρα μπορεί ένας Ζυγός να σας βάλει σε πλαίσιο, λόγω του ξαφνικού έρωτα που μπορεί να νοιώσετε μαζί του. Από την άλλη, μπορεί να είσαστε κάπως επιλεκτικοί στην επικοινωνία και να αναζητήσετε άτομα που θα είναι κάπως ώριμα και ποιοτικά. Οικονομικές ευκαιρίες θα σας δοθούν μέσα από συνεργάτες ή από σύντροφο. Πάντως αυτό το καλοκαίρι θα περάσετε καλά, γιατί θα υπάρχει εύνοια σε πολλές από τις κινήσεις που θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και ανάλαφροι θα είσαστε αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σας θα σας πιέσουν και θα προχωρήσετε σε τομές που θα σας δώσουν λύσεις. Αλλά χρειάζεται να κρατήσετε χρυσές ισορροπίες για να ξεπεράσετε προβλήματα, κυρίως με έναν Δίδυμο. Μπορεί να μην ταιριάζετε απόλυτα, αλλά θα χρειαστεί να γίνετε πιο ανοικτοί και ανάλαφροι και ίσως αυτό να φανεί μέσα σας ότι είσαστε επιπόλαιοι και ρηχοί. Για να περάσετε καλά αυτό το καλοκαίρι, σταματήστε να κρίνετε πρώτα από όλα τον εαυτόν σας. Αφεθείτε στο καινούργιο και όσο μπορείτε ευχαριστείστε τον εαυτόν σας με μικρά δώρα και χατίρια. Η ζωή έχει και την καλή της την πλευρά που χρειάζεται να την αποδεχτείτε για να γίνει πραγματικότητα. Η συνεργασία με Ζυγό και Υδροχόο θα γίνει ευκολότερα και εσείς θα πρέπει να είσαστε πιο ανοικτοί και εύκολοι για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κριός σας κλείνει το μάτι και κυρίως ένας εκκεντρικός που έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο ζωής. Ξεχωρίζει και αυτό θα σας τραβήξει πάνω του. Ίσως να σας υποχρεώσει να κάνετε και κάποιες τρέλες. Αποδεχτείτε τα πάντα για να έχετε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

libra

Ο Άρης στο ζώδιο σας σίγουρα θα σας δώσει ώθηση να κάνετε πολλά πράγματα από αυτά που έχετε σχεδιάσει. Θα αναζητήσετε την αυτονομία αλλά στο πλαίσιο των επιλεκτικών συνεργασιών. Η ομορφιά και η εμφάνισή σας θα παίξει και πάλι τον ιδιαίτερο ρόλο για να επιβληθείτε στους γύρω σας. Δεν θα περνάτε απαρατήρητοι και αυτό θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ καλά. Επιτέλους φεύγετε από την αδράνεια και αυτό θα σας ενεργοποιήσει αρκετά, γιατί την προηγούμενη περίοδο είχατε νοιώσει ότι είσαστε πολύ δεσμευμένοι και κατά κάποιο τρόπο αποκομμένοι από την δράση. Σίγουρα θα κινηθείτε για συνεργασίες οι οποίες όμως μπορεί να διακοπούν ξαφνικά από κάποιες παράλογες απαιτήσεις ή ξαφνική ανταρσία των άλλων. Αυτό δεν θα πρέπει εσάς να σας κάνει να χαλάτε τα σχέδια σας και τους στόχους σας και να επηρεάζεστε από τους άλλους. Μέσα στον Ιούλιο από 15 έως 21, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα σας ανατραπούν πολλές εύθραυστες ισορροπίες ή θα χαλάσουν κάποια στημένα σχέδια. Δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε γιατί αυτό είναι και το αδύνατο σημείο σας. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτόν σας και μην σκεφτείτε τους άλλους για να συγκροτηθείτε και μετά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η σχέση με Κριό ή Καρκίνο μπορεί να περάσει κρίση αλλά χρειάζεται να είσαστε ψύχραιμοι. Γενικά, το καλοκαίρι θα κυλήσει καλά για σας. Το Αύγουστο από 8/8 έως 18/8 οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα βάλετε τέρμα σε μια σχέση που μπορεί να τελικά να μην σας πήγαινε, ή θα ανυψώσετε μεγάλους τοίχους γιατί έχετε ανάγκη να συγκροτηθείτε για λίγο. Η ιδέα της τελειότητας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές αλλά είναι αναγκαίες για να βρείτε και πάλι τις αρχικές σας ισορροπίες. Ο γόρδιος δεσμός πρέπει να κόβεται για την εξέλιξη μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Ο έρωτας με την μορφή φίλου θα σας κτυπήσει την πόρτα. Μπορεί να είναι και Κριός ο οποίος θα σας ενθουσιάσει και θα σας τραβήξει για λίγο σε έναν ξέφρενο ρυθμό. Νέοι φίλοι, ομάδες, ενδιαφέροντα και δραστηριότητες θα σας αλλάξουν για λίγο την παθιασμένη φύση σας, εξωτερικά βέβαια, αλλά θα σας κάνει καλό να αποτραβηχτείτε για λίγο από τα πάθη και τις εκρήξεις σας. Με τους φίλους θα αναζητήσετε την χρυσή τομή και θα βρείτε μεγάλη ανταπόκριση. Γενικά θα σας αναζητούν πολλοί. Τα ενδιαφέροντα σας για λίγο ίσως να είναι η τέχνη και η δημιουργία σε μορφή αρμονίας. Ο καλλωπισμός και η εμφάνιση θα είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας δώσουν μεγάλο κίνητρο για να αλλάξετε εξωτερικά. Αποφύγετε μόνο τις ακραίες θέσεις μέσω σκέψεων και πεποιθήσεων. Η καριέρα σας για να προχωρήσει χρειάζεται συνεργασίες, υποχωρήσεις και συμβιβασμούς τους οποίους θα τους κάνετε με ευχαρίστηση. Ευτυχώς έχετε ανοίξει και αντιλαμβάνεστε την αξία όλης αυτής της υπόθεσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Πολύ καλή περίοδος για σας γιατί γενικά λειτουργείτε με τους άλλους ανθρώπους πολύ καλύτερα και νοιώθετε ότι, όταν είσαστε σε αρμονία και σε συνεργασία, επιτυγχάνετε περισσότερο τους στόχους σας. Μια πρωτότυπη ιδέα θα σας βάλει στην πρίζα να κάνετε συνεργασία με έναν Κριό ή Υδροχόο. Η καριέρα σας θα σας δώσει την ώθηση που θα σας βγάλει από τα στενά όρια, γιατί μια συνεργασία θα σας δώσει την ευκαιρία να βγείτε έξω από τα όρια σας και να βάλετε καλύτερους στόχους και κατ' επέκταση καλύτερα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας θα αυξηθούν γιατί θα είσαστε περισσότερο ευέλικτοι. Τα οικογενειακά θέματα που θα σας απασχολούν από 22 Ιουλίου και μετά θα ελαφρώσετε περισσότερο. Έτσι και αλλιώς είστε πολύ δυνατοί και τα καταφέρνετε, αρκεί να μην φοβόσαστε στον υλικό τομέα γιατί αυτή η φοβία σας καθηλώνει και σας αλλάζει τον χαρακτήρα. Μπορεί με την λογική σας να μην υπάρχουν ευκαιρίες και ανοίγματα αλλά εσείς είσαστε οι άνθρωποι που παίζετε με την τύχη σας σε καθημερινό επίπεδο προσκαλέστε την και θα σας έρθει σύντομα. Η ξαφνική αλλαγή σπιτιού θα σας κάνει πολύ καλό και κυρίως στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η ερωτική σας ζωή είναι πολύ καλή και θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Ίσως να είναι Δίδυμος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Δύσκολη φαινομενικά εποχή για σας, αφού αναγκάζεστε, γιατί έτσι το βλέπετε σε κάθε σας κίνηση, να παίρνετε την έγκριση των άλλων. Αυτό θα σας κουράσει, αν το δείτε ανταγωνιστικά. Αν το δείτε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία και οι συμμαχίες για να επιβιώσετε, καλύτερα σίγουρα θα ρεγουλάρετε την ενέργεια πολύ πιο εύκολα. Όλα τα θέματα που μας φαίνονται δύσκολα είναι γιατί έχουμε εσωτερική δυσκολία και μας μπλοκάρουν οι πεποιθήσεις μας. Αν δείτε όμως ότι μπορεί να γίνεται και από προστασία δική σας ίσως να το διαχειριστείτε καλύτερα. Ο Ιούλιος από 15/7 έως 21/7 θα είναι ένα διάστημα για τολμηρές αποφάσεις και απεξαρτήσεις από άτομα που σας έχουν γίνει στενός κορσές. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα σας δοθεί μια δύναμη η οποία όμως θα προέλθει από κινήσεις ανατρεπτικές. Κυρίως όσοι σχετίζεστε με Καρκίνο ή Ζυγό, θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε την σχέση σας γιατί οι ανάγκες θα είναι πολύ διαφορετικές. Η οικογένεια σίγουρα είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει και σας δίνονται τα φόντα να λύσετε το θέμα αλλά με έναν τρόπο διαφορετικό και περίεργο που ίσως να μην αναγνωρίσετε με την πρώτη την χρησιμότητα του. Από το βάρος και την ξαφνική δουλειά θα σας ξελαφρώσει ένας Λέων. Ο Αύγουστος επίσης από 8/8 έως 19/8 οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα αναγκαστείτε να υψώσετε μεγάλους τοίχους και να βάλετε όρια σε συνεργάτες και στενές σχέσεις κυρίως σε θέματα οικονομικών αλλά και αμοιβαίας ανταλλαγής. Όλα περνάνε, αρκεί να μην το δείτε σαν ένα φαινόμενο μόνιμο και όχι παροδικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Τα πράγματα ρέουν καλά για εσάς. Από εκεί θα καταλάβετε ότι η ζωή σας ανήκει και ότι μπορείτε να συνεργαστείτε αρμονικά και με άλλα άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν σε αυτή την χρονική περίοδο. Θα εισπράξετε με ευκολία χρήματα ή θα καλύψετε ευκολότερα τις υποχρεώσεις σας σε τρίτους, επειδή θα υπάρχει μια άνεση να χειριστείτε πολύ καλά τις καταστάσεις. Οι συνεργασίες είναι ευκολότερες αυτή την περίοδο και κυρίως αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά ή δημιουργικά θέματα. Ο Ζυγός μπορεί να είναι το σημείο αναφοράς σας, γιατί θα σας απελευθερώσει και σε σεξουαλικά θέματα με έναν απλό και αρμονικό τρόπο. Μέσα στο σπίτι σας οι συνθήκες έχουν καλυτερέψει ή εσείς νοιώθετε πολύ καλύτερα γιατί έχετε την άνεση να επικοινωνείτε ευκολότερα. Οι προσβάσεις σας είναι πιο εύκολες προς τους τρίτους. Η επικοινωνία με ένα Λιοντάρι θα είναι πιο εύκολη γιατί θα έχετε και οι δύο την διάθεση να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις, οπότε αυτό θα βοηθήσει περισσότερο. Ένας Τοξότης θα σας δώσει την άνεση του ταξιδιού και της γνώσης. Εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο και κατοχυρώστε αυτά που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ξεκινάει η περίοδος της επαφής και της αποφόρτισης από το συναισθηματικό σας πεδίο. Η επιστροφή ενός Ζυγού θα σας αναγκάσει να δείτε την καθημερινότητα με άλλο μάτι. Σίγουρα είσαστε πιο δυνατοί και δεν θα παρασυρθείτε από τις εξωτερικές συνθήκες. Οι άλλοι θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα σας βγάλουν για λίγο από το εσωτερικό του εαυτού σας που συνήθως είσαστε αποτραβηγμένοι τις περισσότερες ώρες. Η συνεργασία και η ισορροπία είναι ένα κομμάτι που χρειάζεται να αναπτύξετε για να είσαστε περισσότερο κοινωνικοί και άνετοι. Η ερωτική σας ζωή είναι περίεργη γιατί έχετε ανοιχτεί πολύ και τα λέτε έξω από τα δόντια και αυτό σας ενοχλεί από την μια και από την άλλη σας δείχνει έναν άλλον δρόμο. Η επικοινωνία είναι για σας πολύ βασική και χρειάζεται να αναπτύξετε και τα άλλα σας χαρίσματα για να βγουν οι δυνάμεις σας. Επειδή έχετε δύναμη στον περίγυρό σας λόγω της φοβερής γοητείας που ασκείτε, χρειάζεται να μοιράζεστε περισσότερα πράγματα μαζί τους για να τους δίνετε την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά σας. Σίγουρα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο περνάτε μια κρίση εφ' όλης της ύλης και κυρίως τον Αύγουστο όπου θα αναγκαστείτε να βάλετε όρια τα οποία επιβάλλονται από όλες τις συνθήκες. Μπορεί να το δείτε δύσκολα γιατί τα πάντα σταματάνε, αλλά τελικά θα είναι για το καλό σας γιατί θα μπείτε στα καλούπια που επιβάλλονται για να προχωρήσετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved