Tom Cruise – Γενέθλια με κατάθεση διαζυγίου

Τρίτωσε η διαζευκτική ζωή για τον διάσημο και πικάντικο ηθοποιό Tom Cruise, εφόσον μετά τους χωρισμούς με τις Mimi Rogers και Nicole Kidman, ήρθε και ο χωρισμός με την Katie Holmes.

Tom Cruise – Γενέθλια με κατάθεση διαζυγίου

Μάλιστα η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε σήμερα, ημέρα των γενεθλίων του Cruise στο Los Angeles που συνηθίζει να δίνει κοινή κηδεμονία στους γονείς, ενώ η Holmes προτίμησε τη Νέα Υόρκη που συνήθως δίνει την κηδεμονία σε έναν γονιό. Η 6χρονη κόρη τους είναι το μόνο που συνδέει πλέον το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο Cruise φροντίζει και άλλα δύο υιοθετημένα παιδιά από τον γάμο του με την Kidman.

Απ' ότι φαίνεται το μόνο πρόβλημα είναι η κηδεμονία της μικρής Suri, εφόσον στα 50 του χρόνια ο γοητευτικός γλυκούλης του Χόλυγουντ συνεχίζει να είναι επιτυχημένος, ετοιμάζοντας και νέα ταινία, ενώ κατέχει υψηλή θέση ανάμεσα στους διασημότερους, ομορφότερους και πλουσιότερους άνδρες του κόσμου.

cruise

Σαν Καρκίνος με ωροσκόπο Παρθένο οι τυπικές διαδικασίες που αφορούν τα οικογενειακά του θέματα, αποτελούν πρωταρχικό σκοπό, ενώ η επιμονή του για την κηδεμονία της κόρης του θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Το πέρασμα του Δία από τον 9ο οίκο του συντελεί σε μια νομική απόφαση που θα τον ικανοποιήσει, ενώ το Μεγάλο Τρίγωνο Ήλιου – Δία – Ποσειδώνα με τον Ήλιο στον 10ο οίκο της καριέρας και της καταξίωσης, εξακολουθεί να λειτουργεί ευεργετικά στην επαγγελματική του ζωή.

Παρά τις πιέσεις που δέχεται ο Ήλιος του από Ουρανό και Πλούτωνα οι οποίες συνέβαλαν στον χωρισμό, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Λέοντα αποτελούν εχέγγυα για τις ερωτικές περιπλανήσεις και τις θερμές σχέσεις που συνάπτει κατά καιρούς, με διάσημες συναδέλφους του.

Μέσα σε όλα αυτά το εξάγωνο Ήλιου – Πλούτωνα ισχυροποιεί τη θέλησή του, αλλά και την προσωπικότητά του, γεγονός που συμβάλει στην απόκτηση της κοινής κηδεμονίας της κόρης του.

Όσο για την χαριτωμένη πρώην σύντροφό του Katie Holmes, σαν Τοξότης με ωροσκόπο Λέοντα και Σελήνη και Δία στον Λέοντα, ο χωρισμός το διάστημα αυτό μάλλον την ευεργετεί, παρά την στενοχωρεί, εφόσον οι ορίζοντες είναι ορθάνοικτοι μπροστά της σε όλα τα επίπεδα.

Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης που ενδέχεται να ικανοποιήσει και τους δύο, για τον Cruise όμως θα χρειαστεί λίγη προσπάθεια παραπάνω.

Δεν αποκλείεται δε σε λίγα χρόνια να τον δούμε για τέταρτη φορά να ανταλλάσσει όρκους αγάπης, διευρύνοντας την οικογένεια και τη φήμη του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved