Απόστολος Γκλέτσος-Ο έρωτας είναι τυφλός

Πρόσφατα, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ερωτευμένος και έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα σκαλιά της εκκλησίας

Παπασταύρου Λίντα
Απόστολος Γκλέτσος-Ο έρωτας είναι τυφλός

Παρότι εγκατέλειψε το «σανίδι» για να ασχοληθεί με τα κοινά, τα φώτα της δημοσιότητας δεν λένε να ...ξεκολλήσουν από πάνω του και δικαίως! Μάχιμος -με όλη τη σημασία της λέξης- Δήμαρχος, έχει δώσει μια άλλη διάσταση στο αξίωμα του δημοτικού άρχοντα και δεν είναι διόλου τυχαίο που ο δείκτης της δημοφιλίας του παραμένει πάντα υψηλός, όπως αποδεικνύεται και στο «Love and Hate», την διαρκή διαδικτυακή δημοσκόπηση του gossip-tv.gr.

Καρκίνος με Ωροσκόπο στον Καρκίνο αλλά και έντονα Λεοντικά στοιχεία (έχει στο ζώδιο την Αφροδίτη, τη Δήμητρα και τον Δία), οφείλει μεγάλο μέρος της «μαγκιάς» του στο τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή στον 1ο οίκο. Μια μαγκιά που είναι γνήσια και προσελκύει κάθε γυναίκα που επιθυμεί να έχει δίπλα της έναν τέτοιον άνδρα.

Πρόσφατα, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε ερωτευμένος και έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα σκαλιά της εκκλησίας, εδώ όμως υπάρχει ...ένσταση! Βλέπετε, ο διελαύνων Ποσειδώνας ...περιτριγυρίζει την γενέθλια Σελήνη του στους Ιχθύες, κάτι που μπορεί να «θολώσει» τη ματιά του, απέναντι σε μια γυναίκα. Προσοχή λοιπόν Απόστολε, διότι καλή η εξιδανίκευση αλλά μετά μπορεί να μην πιστεύεις στα μάτια σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved