Ο Άγγελος Χαμπουγιάχ και τα μυστικά του

Να παλεύεις χωρίς να καταδέχεσαι να ζητάς ανταμοιβή, αυτό είναι πραγματική ελευθερία.

Ο Άγγελος Χαμπουγιάχ και τα μυστικά του

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Η ελευθερία δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται με μεγάλο μόχθο. Η εξάρτηση είναι το πιο μεγάλο θέμα της ψυχής που χρειάζεται να διαπραγματευτούμε σε όλη μας την ζωή. Για να κόψουμε τις εξαρτήσεις θέλει μεγάλη δύναμη αλλά και πείσμα στον στόχο. Μην αφήνετε τις φοβίες σας να σας οδηγούν, ίσως να είναι και η μοναδική σας ευκαιρία να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα και να οδηγήσετε τον εαυτόν σας νικητή.

Νομίζετε ότι έχετε ανάγκη τους άλλους, νομίζετε ότι έχετε ανάγκη τις υπόλοιπες εξαρτήσεις, όπως φαγητό, τσιγάρο ποτό και σεξ. Βάλτε τα όλα σε μια υγιή βάση και προσπαθήστε να ελέγχετε εσείς τα πάθη σας παρά να σας ελέγχουν αυτά. Η δυναμική βρίσκεται στο «εδώ και τώρα». Η ελευθερία σας φέρνει εκεί γιατί αποδεσμεύεστε από τα πρέπει, τον θυμό και τις ενοχές. Ο πόνος φεύγει και στη θέση του θα μπει το νέο σας πρόσωπο. Το σύμπαν ζητάει από εσάς να κάνετε την υπέρβασή σας. Να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό και να ζήσετε μαζί του. Το πιο σημαντικό είναι να τολμήσετε να βγείτε έξω από τα στεγανά σας. Τότε θα ανακουφιστείτε και θα νοιώσετε ελεύθεροι από τα πρέπει και τα όρια.

«Εκείνο που χρειάζεσαι είναι να ακολουθήσεις τον δρόμου σου ως την άκρη»

Η αξία του δρόμου είναι να μην σταματάς ποτέ.

Ο Άγγελος Χαμπουγιάχ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 25 έως 29 Φεβρουαρίου

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που δωρίζει ελευθερία».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες, η ψυχή σας φέρνει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες:

Είσαστε γενικά χαρούμενοι, αισιόδοξοι, γεμάτοι καλοσύνη με καλή ενέργεια. Έχετε ευαισθησία απέναντι στους άλλους και αναζητάτε την αλήθεια μέσα στη σχέση σας. Μπορεί εύκολα να απαλλαχτείτε από ασθένειες και ταλαιπωρίες. Για αυτό να προσεύχεστε και να έχετε πίστη στον Άγγελό σας ότι θα σας θεραπεύσει και ότι θα φέρει άτομα δίπλα σας που θα σας προστατεύσουν και θα σας δώσουν στήριξη. Η δύναμή σας είναι μεγάλη, αν θέλετε να προσευχηθείτε για κάποιον που έχει πρόβλημα. Έχετε το χάρισμα της αυτό-θεραπείας. Αντιπροσωπεύετε το πρόσωπο του Θεού που θα σας απαλλάξει εύκολα από ασθένειες και ταλαιπωρίες. Να θυμάστε πως ότι παίρνουμε σαν ψυχική ιδιότητα από το Θεϊκό πρόσωπο Του, μπορούμε να το προσφέρουμε στον εαυτόν μας αλλά και σαν βοήθεια στους άλλους. Μερικές φορές, λόγω της μεγάλης σας ευαισθησίας, νοιώθετε αδυναμία και γίνεστε άβουλοι. Για αυτό μπορεί να έχετε έλλειψη κουράγιου και να ξεσπάτε σε ψυχοσωματικά προβλήματα. Καλό είναι μαζί με τα υπόλοιπα να ζητάτε από τον Άγγελό σας και εμψύχωση για να αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας. Το σθένος για να αντιμετωπίσετε τις ασθένειες και τις δυσκολίες τους το έχετε έμφυτο.

Αγαπημένε μου Άγγελε, πάντα προσφέρω σε όλους τους ανθρώπους γύρω μου. Άλλες φορές το αναγνώρισαν και άλλες όχι. Πολλές φορές έχω πέσει θύμα της καλοσύνης μου. Ζητώ από εσένα να μου δώσεις υγεία, εμψύχωση και καλή ζωή δίπλα σε ήρεμους και αγνούς ανθρώπους. Δώσε μου πίσω όλα όσα έχω χάσει από λάθος μου και ενδυνάμωσε την αυτοπεποίθησή μου στο έπακρον. Θέλω να ονειρεύομαι ένα όμορφο μέλλον για μένα και για αυτούς που αγαπώ και φροντίζω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved