Ο Άγγελος Εγιαήλ και τα μυστικά του

Επικαλεστείτε τον, όταν θέλετε να ενδυναμώσετε την θετική πλευρά των πραγμάτων στην ζωή σας, καθώς επίσης όταν θέλετε να μάθετε από τα παθήματά σας.

Ο Άγγελος Εγιαήλ και τα μυστικά του

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Είναι σημαντικό να ξαναγίνουμε και πάλι παιδιά και να εμπιστευτούμε. Τη χαρά τις πιο πολλές φορές την αποφεύγουμε γιατί φοβόμαστε να είμαστε βαθειά ευτυχείς. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ευτυχία μας και τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε την ικανότητα να είμαστε χαρούμενοι. Φοβόμαστε ότι, όταν χαρούμε, θα μας συμβεί μετά κάτι πολύ κακό και δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε. Γενικά, παρατηρείστε τον εαυτόν σας ότι διστάζετε να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν την χαρά, γιατί πιστεύετε ότι δεν το αξίζετε. Αυτό είναι η καταγραφή των παιδικών μας χρόνων. Οτιδήποτε μας ευχαριστεί το απομακρύνουμε γρήγορα από κοντά μας για να μην τυχόν και χρειαστεί να γίνουμε για μεγάλο διάστημα ευτυχισμένοι γιατί δεν το αντέχουμε. Ο γέροντας Πορφύριος έλεγε ότι όσο μεγαλώνουμε χρειάζεται να γινόμαστε παιδιά στην καρδιά και σοφοί στο μυαλό. Εδώ σε εμάς τίποτε δεν συμβαίνει από όλα αυτά. Παραδίνουμε τον εαυτόν μας στην διάνοιά μας, η οποία συνεχώς μας λογοκρίνει, μας βάζει υπόνοιες και καχυποψίες για τους άλλους, συγκρίνει για το ποιος είναι καλύτερος, γενικά δεν παίζει και τον καλύτερο ρόλο στην ζωή μας. Ο παιδικός μας αυθορμητισμός έχει χαθεί και την θέση του έχει πάρει ένα θλιβερό νέο πρόσωπο γεμάτο δυστυχία, με καθόλου παρόρμηση και παιδικότητα. Για αυτό λέμε πολλές φορές τα χρόνια της χαμένης αθωότητας είναι αυτά που περνάμε τώρα σαν μεγάλοι.

Καλό είναι να ξαναγίνετε και πάλι παιδιά για να κερδίσετε την βασιλεία των Ουρανών.

Ό Άγγελος Εγιαήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 20 έως 24 Φεβρουαρίου.

Το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που προσφέρει την ευχαρίστηση στα παιδιά και στους ενήλικες»

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας έχει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες:

Το πιο σημαντικό για σας είναι ότι σας αρέσει να χαρίζετε αισιοδοξία και ευχαρίστηση. Έχετε μεγάλη ψυχική γενναιοδωρία και βλέπετε τις περισσότερες φορές τα πράγματα πολύ θετικά. Πάντα προσπαθείτε να βρείτε μέσα στην αρνητική κατάσταση κάτι θετικό για να εξωραΐσετε το αρνητικό. Σίγουρα έχετε σύνθημα "οτιδήποτε δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό". Είστε οι άνθρωποι που ικανοποιείστε εύκολα και παλεύετε πάντα για την ηθική και πνευματική πρόοδο την δική σας και των άλλων. Καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελο Εγιαήλ, όταν θέλετε να ενδυναμώσετε την θετική πλευρά των πραγμάτων στην ζωή σας, καθώς επίσης όταν θέλετε να μάθετε μέσα από τα παθήματά σας. Όταν σας συμβεί μια πολύ μεγάλη συμφορά, επιθυμείτε να φιλοσοφήσετε και να πλησιάσετε περισσότερο την θεία χάρη του Θεού. Με αυτόν τον τρόπο θα επανέλθετε στην φυσική πορεία της ζωής σας και θα ελαττωθεί ο πόνος σας. Η υπερβολική αισιοδοξία μερικές φορές σας κάνει να κάνετε διάφορα σφάλματα και λάθη. Η μεγάλη σας κατανόηση σας κάνει ελαστικούς στην κρίση σας και κατά συνέπεια να κάνετε λανθασμένους χειρισμούς. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε σωστή κρίση γιατί μπορεί να επηρεάσετε και άλλους από τα λάθος συμπεράσματά σας.

Άγγελέ μου, συχνά οι άνθρωποι αναρωτιούνται, αν υπάρχει δικαιοσύνη από την πλευρά του Θεού και αρκετές φορές βρίσκονται σε πλήρη άρνηση και αμφισβήτηση.

Ο ανθρώπινος Νους αδυνατεί να φτάσει στο βάθος και να δει την αλήθεια κατάματα για αυτό μόνο κρίνει και διαχωρίζει. Βοήθησέ με να αποκτήσω φώτιση για να δω την ομορφιά μέσα από την ασχήμια. Το καλό μέσα από το κακό και γενικά από τον νόμο των αντιθέτων, την ωφέλεια για μένα. Στήριξέ με στον αγώνα μου που κάνω συνεχώς να μετατρέψω τα ελαττώματά μου σε προτερήματα. Κάνε με να έχω διάκριση και ικανότητα. Απάλλαξε με από την αμφισβήτηση ότι εσύ δεν πράττεις σωστά, επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω την δικαιοσύνη σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved