Ο Άγγελος Νταμαμπιάχ και τα μυστικά του

Ξεκινήστε στην αρχή με λίγη ώρα να κάθεστε μόνοι σας και να διαλογίζεστε η να οραματίζεστε όμορφα πράγματα.

Ο Άγγελος Νταμαμπιάχ και τα μυστικά του

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Είναι απαραίτητο να αναζητάτε την μοναξιά και την γαλήνη με τον εαυτόν σας. Όταν σταματούν οι ψίθυροι, οι φωνές και τα θέλω των άλλων, βρίσκει επιτέλους η ψυχή σας πρόσβαση και βγαίνει στην επιφάνεια. Οι πιο πολλοί άνθρωποι σιχαίνονται την μοναξιά για αυτό επιζητάτε παρέες και κόσμο για να μην μένουν μόνοι γιατί δεν το αντέχουν.

Επειδή τα πάντα είναι θέμα εξάσκησης, αν το βάλετε σαν στόχο να τα βρείτε με τον εαυτόν σας θα δείτε ότι σιγά σιγά θα συμφιλιώνεστε και θα νοιώθετε καλά μαζί του. Μην ξεχνάτε ότι η λέξη «ψίθυρος» σημαίνει η θύρα της ψυχής.

Άρα καλό είναι να επιζητάτε που και που την μοναξιά για αν αρχίσει ο εαυτός σας να σας δίνει τα μηνύματα του. Μερικές φορές δεν τον ακούτε καθόλου και αυτός προσπαθεί απεγνωσμένα να σας εξομολογήσει τις ανάγκες του. Δεν τον αφήνετε και μάλιστα μπορεί να τον χάνετε μέσα σε μεγάλη κοινωνικότητα, παρέες και λόγια ανούσια. Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και χρειάζεται να αρχίζουμε να δυναμώνουμε και μόνο με το να ξαναβρούμε τον αληθινό μας εαυτό θα βοηθούμε πάρα πολύ.

Ξεκινήστε στην αρχή με λίγη ώρα να κάθεστε μόνοι σας και να διαλογίζεστε η να οραματίζεστε όμορφα πράγματα. Επίσης μπορεί να αφιερώνετε λίγη ώρα περπατώντας στην φύση. Το δάσος ή η θάλασσα θα σας κάνει να νοιώσετε πιο κοντά στην φύση σας.

Ο Άγγελος Νταμαμπιάχ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 10 έως 14 Φεβρουαρίου.

Το όνομά του σημαίνει το «πρόσωπο του Θεού που είναι η πηγή της Σοφίας».

Όσοι έχετε γεννηθεί κάτω από τις παραπάνω ημερομηνίες η ψυχή σας φέρνει τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες:

Το πιο σημαντικό είναι η ηρεμία, η γαλήνη, η σοφία και η μεγάλη στωικότητα που έχετε για την ζωή και τα γεγονότα. Να επικαλείστε τον Άγγελό σας όταν νιώθετε μεγάλο βάρος από τις διάφορες εμπειρίες που έχετε αποφασίσει σαν ψυχές να περάσετε. Επειδή είστε αυθόρμητοι και ετοιμόλογοι ξεχωρίζετε κάπως από τους γύρω σας και αυτό σας δίνει ένα προβάδισμα που δεν ξέρετε όμως να το εκμεταλλευτείτε υπέρ σας γιατί σας αρέσει να τα μοιράζεστε όλα. Γνωρίζετε εύκολα τις ανώτερες αξίες και είστε έντιμοι. Η μεγάλη ελευθερία του πνεύματος σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και να σπάτε τα όρια σας. Με αποτέλεσμα και πάλι να μην προστατεύετε τον εαυτόν σας. Σας αρέσει να είστε ριψοκίνδυνοι για αυτό πειραματίζεστε σε πολλά πράγματα. Χρειάζεστε όμως προσοχή και υπομονή για να αντεπεξέλθετε σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Επειδή είστε λάτρεις της θάλασσας καλό είναι να γαληνεύετε κοντά της. Επίσης σας πηγαίνουν τα επαγγέλματα που εμπεριέχουν το υγρό στοιχείο και θα έχετε επιτυχία αν ασχοληθείτε με αυτά.

Όλη μου η ζωή είναι δύσκολη γιατί δεν έχω αντιληφθεί σε τι ωκεανούς παλεύει η ψυχή μου για να επιβιώσω. Πίστευα ότι είχα την πνευματική υπεροχή και τα ήξερα όλα. Κατά καιρούς έπαιρνα τα μαθήματα του και έσπαγα τα μούτρα μου. Τώρα θέλω Άγγελέ μου να με βοηθήσεις να ανακαλύψω την Σοφία που κουβαλάω μέσα στην ψυχή μου. Το δώρο σου να το εκμεταλλευτώ και να νοιώσω γαλήνη και ηρεμία για τις πράξεις μου και τις επιλογές μου. Όλες μου οι εμπειρίες να με προστατεύουν και να έχω μεγάλη στωικότητα στις δυσκολίες. Βοηθήσε με να μην ταράζει τίποτε την ψυχή μου και να υπομένω με καρτερικότητα όλες τις αναποδιές της ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved