Ο Άγγελος Ιαχ-χήλ και τα μυστικά του

Η βοήθεια του Αγγέλου είναι να μην πολεμάς τις σκέψεις σου αλλά να τις αποδέχεσαι και να τις προσπερνάς.

Ο Άγγελος Ιαχ-χήλ και τα μυστικά του

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Πολλές φορές αρνηθήκαμε να κάνουμε μια θετική σκέψη για τον εαυτόν μας.

Ο Άγγελός μας, μάς βοηθάει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε συνέχεια αρνητικά πράγματα για τον εαυτόν μας και για τους άλλους. Πολλές φορές λέμε «μα δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αρνητικά». Και όμως μπορείς. Με την βοήθεια του Αγγέλου σου όλα μπορείς να τα κάνεις, αρκεί να αποφασίσεις να πιστέψεις στον αόρατο κόσμο και να αλλάξεις την ζωή σου. Χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις για το δικό σου το καλό...

Όταν σκέφτεσαι αρνητικά και δεν μπορείς να το σταματήσεις, μπορείς να πεις στον εαυτόν σου «ευχαριστώ που μου το λες για να με προστατέψεις». Δεν παραδίνεις όμως την δύναμή σου στις αρνητικές σου σκέψεις αλλά ούτε αρνείσαι την παρουσία τους. Λες «εντάξει, είσαι εδώ και σε ευχαριστώ που μου το είπες όμως εγώ αποφασίζω να κάνω κάτι άλλο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό πια. Θέλω να δημιουργήσω άλλους τρόπους σκέψης».

Η βοήθεια του Αγγέλου είναι να μην πολεμάς τις σκέψεις σου αλλά να τις αποδέχεσαι και να τις προσπερνάς.

Οι γεννημένοι από τις 26/1 έως 30/1 έχουν σαν προστάτη τον Ιαχ-χήλ που σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που αναδεικνύει την υπέρτατη ύπαρξη».

Ιαχ-χήλ από 26/1 έως 30/1

Όσοι έχετε γεννηθεί τις ημερομηνίες αυτές, έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες τις οποίες τις φέρει η ψυχή σας από την πρώτη ημέρα, αρκεί να τις αναγνωρίσετε και μετά να τις ακολουθήσετε.

Έχετε γνώση, μεγάλη υπεροχή έναντι των καταστάσεων όπου μπορείτε και επιβιώνετε ακόμα και στις πιο δύσκολες, και σας αρέσει να έχετε ταυτότητα δηλαδή εξειδίκευση σε ένα θέμα που είναι το κεντρικό της ύπαρξής σας. Μπορείτε να απευθύνεστε στον Άγγελο αυτόν όσοι επιθυμείτε γνώση και ανώτερη διδασκαλία γι' αυτό εστιαστείτε σαν ερευνητές με πάρα πολύ αγάπη και μεράκι σε μια επιστήμη ή σε μια δουλειά. Κυρίως αν θέλετε να υπερβείτε τις κλασσικές σας σπουδές γιατί θέλετε να προχωρήσετε.

Η διάθεσή σας για γνώση σας δίνει μια υπεροχή αλλά από την άλλη, επειδή είστε πολύ συναισθηματικοί και σοφοί, δεν το παίρνετε πάνω σας. Κατανοείτε με ευκολία τη δύναμη του πνεύματος και της σκέψης. Στις φιλίες σας και στις σχέσεις σας δημιουργείτε σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης. Όταν αποφασίσετε να αφοσιωθείτε, το καταφέρνετε με ευκολία γιατί σας αρέσει να είστε πιστοί και παθιασμένοι με τα άτομα που αγαπάτε.

Δεν είστε και πολύ κοινωνικοί και προτιμάτε μερικές φορές την μοναξιά και την αυτοσυγκέντρωση. Το μεγάλο σας ελάττωμα είναι η ανυπομονησία και χάνετε εύκολα το κουράγιο σας. Ίσως βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να προδώσετε τους άλλους από άμυνες και όχι γιατί δεν είστε πιστοί κατά βάθος αλλά γιατί δεν έχετε υπομονή. Η ματαιοδοξία ίσως είναι το ελάττωμα που πρέπει να δουλέψετε, τον δόλο και την υπερβολική αγάπη για τα πλούτη.

Παρακαλώ τον Κύριο να μου χαρίσει σοφία, αναγνώριση και υπεροχή, έτσι ώστε να μπορέσω να ξεχωρίσω μέσα στον όχλο. Διδάσκοντας με την δική μου συμπεριφορά την ανωτερότητα του Θεού σε αυτόν τον κόσμο των ψευδαισθήσεων και της ματαιότητας. Βοήθησε με Άγγελέ μου να κερδίσω τον σεβασμό των γύρω μου, αλλά κυρίως τον αυτοσεβασμό μου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved