Πως θα καλέσεις τον φύλακα Άγγελό σου μέσα από την ημερομηνία γεννήσεως σου;

Οι Άγγελοι είναι φύλακες της ψυχής, του πνεύματος αλλά και του σώματος

Πως θα καλέσεις τον φύλακα Άγγελό σου μέσα από την ημερομηνία γεννήσεως σου;

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.

Όταν ξεκίνησα από αυτό το βήμα τα πρώτα μου άρθρα ήταν για τους Αγγέλους. Πάρα πολλοί αναγνώστες ζητούν είτε μέσω email που μου στέλνουν είτε μέσω facebook ή μέσω twitter να γράψω και άλλα για τους Αγγέλους γιατί πιστεύουν ότι έχουν πάρει μεγάλη βοήθεια αλλά χρειάζονται και άλλες πληροφορίες. To κείμενο του φύλακα Άγγελου που είχα γράψει πριν λίγο καιρό στο site ανέφερε γενικές πληροφορίες, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνει τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες (μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτό). Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να συνεχίσω το οδοιπορικό με τους Αγγέλους και να γράψω για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που είναι πώς να καλέσεις τον προσωπικό σου φύλακα Άγγελο που σχετίζεται όμως με την ημερομηνία γεννήσεως σου.

Ας θυμηθούμε και πάλι τι σημαίνει η λέξη «Άγγελος»: φέρω, μεταφέρω είδηση. Οι Άγγελοι είναι οι ενδιάμεσες ουσίες που μεταφέρουν στον υλικό κόσμο τις έννοιες και τις επιθυμίες του κόσμου των ιδεών. Βρίσκονται ανάμεσα στην ύλη και στον Θεό, δηλαδή ανάμεσα στις σφαίρες, τα άστρα και το «άπλετο και απέραντο φως» που κυβερνά τον κόσμο.

Στην αρχαιότητα οι άγγελοι αποτελούσαν ιερά πρόσωπα, προστατευόμενα από τον Θεό Ερμή. Ο γνωστότερος σε όλους μας αγγελιοφόρος ήταν ο Φειδιππίδης που έφερε στους Αθηναίους το χαρμόσυνο μήνυμα της Νίκης του Μαραθώνα.

Οι Άγγελοι δοξολογούν αδιαλείπτως τον Θεό και διαιρούνται και κατά τον Διονύσιο τον Αεροπαγίτη σε 9 τάγματα, 3 ταξιαρχίες: Άγγελοι, Αρχάγγελοι, Αρχές, Εξουσίες, Δυνάμεις, Θρόνοι, Χερουβείμ, και Σεραφείμ. Οι Άγγελοι είναι φύλακες της ψυχής, του πνεύματος αλλά και του σώματος. Οι Άγγελοι που είναι πιο κοντά στον Θεό είναι τα Σεραφείμ και τα Χερουβείμ. Οι άλλοι είναι πιο κοντά στους ανθρώπους.

Οι ονομασίες των Αγγέλων που θα παραθέσουμε πιο κάτω καθώς επίσης και η κεντρική ιδέα για κάθε Φύλακα Άγγελο είναι σε όλες τις θρησκείες ίδιες. Διαφέρουν μόνο τα ονόματα των Αγγέλων που τα συγκεκριμένα διασώζονται από την Περσία που μετά μεταφέρθηκαν στην Καμπάλα.

Όπως ξέρουμε η ημερομηνία γεννήσεως μας έχει ένα κεντρικό ιδεολογικό πυρήνα που εκφράζει στην ουσία μια από τις ιδιότητες του Θεού. Το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος μεταφέρει την ιδιότητα που κληρονομούμε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και την οποία κουβαλάμε μαζί μας μέχρι να φύγουμε από την Γή. Για αυτό ο κάθε Άγγελος μεταφέρει μέσω του φωτός τις ιδιότητες που κουβαλάει η ψυχή μας.

Οι γεννημένοι την 01/01/ εώς 05/01 έχουν τον Άγγελο Νεμαμιάχ σαν προστάτη. Η σημασία του ονόματος είναι το «αξιέπαινο πρόσωπο του Θεού».

Νεμαμιάχ 1-5 Ιανουαρίου

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες που φέρνει η ψυχή σας: Εξυπνάδα, γρήγορη κρίση που λειτουργεί με οργάνωση και μέθοδο, συνοδευόμενη από καταπληκτική μνήμη.

Είστε εφευρετικά άτομα με λογική, τιμιότητα και αξιοπρέπεια. Έχετε το κουράγιο να θυσιάζεστε για τους άλλους και έχετε έντονη την αίσθηση του καθήκοντος. Είστε γενναιόδωροι αλλά και ταυτόχρονα συνετοί. Ο φύλακας Άγγελός σας σάς χαρίζει οργανωτικότητα αλλά και την μέθοδο που χρειάζεστε για να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τον εαυτόν σας. Η αγγελική ιδιότητα είναι το ευσπλαχνικό πρόσωπο που βοηθά τον άνθρωπο να οργανώσει την ζωή του εκ του μηδενός και να βρει την μέθοδο για να εκφραστεί. Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Άγγελο αυτόν, όταν έχετε τέτοιου είδους προβλήματα και όσοι δυσκολεύεστε να βρείτε ένα κανάλι έκφρασης και δημιουργίας.

Αν όμως δεν μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε αυτές τις δυνάμεις σας και δεν καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας μέσα από συνειδητή προσπάθεια, τότε πολλές φορές θα υποφέρετε από ισχυρογνωμοσύνη, σύγχυση, αναποφαστικότητα, αδύναμη μνήμη και δυσκολία στο να βάλετε την απαραίτητη τάξη στην ζωή σας. Οι πράξεις σας μπορεί να είναι κατώτερες του πνευματικού σας επιπέδου και να προδίδετε τα όνειρα και τα ιδανικά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved