Έχεις άστρο, με guest stars τους κκ Σαμαρά, Τσίπρα και... Δία!

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για διασκέδαση και όχι μόνον

Έχεις άστρο, με guest stars τους κκ Σαμαρά, Τσίπρα και... Δία!

Σήμερα στις δώδεκα τα μεσάνυχτα ακριβώς και για δύο ώρες, η Βασιλική Κόντη και ο Γιάννης Ριζόπουλος, στο καθιερωμένο ραντεβού τους στο Channel 9, συζητούν, αναλύουν και παρουσιάζουν τα πάντα γύρω από την Αστρολογία, με το δικό τους μοναδικό ...passing game!

Ζώδια, προβλέψεις, οδηγός αγορών, προτάσεις για ταξίδια και όχι μόνον. Ο έρωτας, η πολιτική, η οικονομία, οι celebrities και γενικά όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν γύρω μας, σχολιάζονται άμεσα και κατανοητά μέσα από ένα αστρολογικό πρίσμα, φυσικά.

Υπάρχει και bonus για τους τυχερούς τηλεθεατές, που θα απαντήσουν σωστά στην -καθιερωμένη πια- ερώτηση του διαγωνισμού.

Στην αποψινή εκπομπή, στα πλαίσια της διερεύνησης των μελλοντικών πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, θα μπουν στο μικροσκόπιο οι χάρτες των δύο βασικών μονομάχων της 17ης Ιουνίου, του κ Σαμαρά και του κ Τσίπρα, όπως και -αναπόφευκτα, με αφορμή τα τελευταία περιστατικά- η ολοένα αυξανόμενη βία στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας.

Φυσικά θα υπάρξει και μια πρώτη αναφορά στην επιρροή της επερχόμενης διέλευσης του Δία από τους Διδύμους, τόσο σε ατομικό (ζωδιακό) όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Επιπλέον, οι οικοδεσπότες θα απαντήσουν στα μηνύματα και τις απορίες που εσείς διατυπώσατε στην σελίδα της εκπομπής στο Facebook "Έχεις άστρο με την Βάσια Κόντη και τον Γιάννη Ριζόπουλο».

Και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, προλαβαίνετε μέχρι τις 16:00 σήμερα να θέσετε τα δικά σας ερωτήματα και φυσικά να κάνετε like στην σελίδα!

Το Channel 9 εκπέμπει μόνον στην Αττική αλλά μπορείτε να το δείτε live και μέσω διαδικτύου στην διέυθυνση http://wwitv.com/tv_channels/b6155.htm

Η εκπομπή θα παιχτεί σε επανάληψη την Κυριακή στις 7:30 το πρωί και για όσες ή όσους δεν μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, το βίντεο της θα είναι διαθέσιμο εδώ την Δευτέρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved